Windows 8
Re: Windows 8
Curuj, tam ale nešlo o samotný hw, je jasné, že hw 360-ky bol podstatne slabší ako dnešný priemer. Tam išlo o to, že tá hra by nebežala na Windowse ako takom, ale na niečom, čo by ju emulovalo, a to by malo rapídny dopad na hw požiadavky. Napríklad, priemerné počítače dnes majú problém rozbehnúť PS2 hry cez emulátor, a pozri sa na hw parametre PS2, slabšie ako dnešné mobily.
Podla mna tam maximalne uvidime nejake XBLA hry. Plnohodnotne X360 tituly na Win8 hrat urcite nebudeme.
-
lekoklatik
VIP
-
typek61
Darca
- Kontaktovať používateľa:
slovak verzion? 
-
HiddenUser
Medium Star
Môj kamoš testoval tento win 8, a neodporúčam vypínať metro ŽIADNÝM spôsobom pretože potom Vám nepôjde Task Manager (správca uloh)... Je to ale Developer preview ak bude beta tak dám vedieť ako je to tam.
-
typek61
Darca
kedy sa objavi officialna beta verzia na stiahnutie? 
Na buduci tyzden bude uvolneny Consumer Preview.
-
lekoklatik
VIP
Keby takto vyzeral win8, nenahneval by som sa : )
http://www.theverge.com/2012/2/24/28228 ... ui-concept
http://www.theverge.com/2012/2/24/28228 ... ui-concept
A z akeho dovodu chces aby windows vyzeral ako linux?
-
rufus59
Light Professional
Lebo každý ma iný vkus a vyzerá to moderne a štýlovo.
Ani nie, je tam kopec preslapov v ui, ktore su zname z inych os. Naviac moderny look a.k.a staroveky egypt uz je umierajuci koncept.
Objavujú sa (nezmyselné) kecy, že Windows 8 je podľa ohláseného UI (ako je aj v DP, a pod.) určený pre tablety, a pre desktopy to bude nepraktické. Tieto kecy ignorujem, nebudem sa k nim vyjadrovať, ale ak by nejaký Win vyzeral ako ten koncept, ktorý postol lekoklatik, tak to je už naozaj rozhranie vhodné iba pre tablety.
Ak chcem windows dam si windows ak linux tak linuxrufus59 napísal:Lebo každý ma iný vkus a vyzerá to moderne a štýlovo.
Keď niekto chce vzhľad linuxovského GUI, ale potrebuje na prácu windows tak má prejsť na linux? 
To sa da vyriesit aj rozumnejsie nemyslis?
Vsetko co sa da robit na windowse sa da aj na linuxe ak nie tak dualboot.
To je podľa teba rozumnejšie riešnie
? Jasné, že sa to dá, existuje alternatíva takmer na všetko no proste niekto možno nemá čas alebo chuť zvykať si na niečo nové. Jasné funkcionálne môže byť ta aplikácia identická ale nikdy nie je to rozhranie 100% rovnaké a spomalí to workflow. Dualboot je síce celkom fajn riešenie ale väčšina ľudí bude radšej na jednom ako si prehadzovať nie?
Keby to aspon nevykradalo linux to mi na tom najviac vadi 
// iWin asi tak
// iWin asi tak
-
lekoklatik
VIP
Prosto to vyzerá štýlovo a páči sa mi to. Netuším ako vyzerá linux a ani ma to nezaujíma.
Hento sa mi páči a bol by som s niečím takým maximálne spokojný.
Hento sa mi páči a bol by som s niečím takým maximálne spokojný.
Consumer Preview je uz dostupny. Stahujte odtial: http://windows.microsoft.com/en-US/wind ... Win7_EN-US