rakovina

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
pinco
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok

Re: rakovina

Príspevok od používateľa pinco »

Presne tak ako vraví Dunlop. Všelijakí ľudoví liečitelia a pod. ti môžu pomôcť pri ľahších ochoreniach, ale rozhodne nemôžeš hazardovať s rakovinou. To, čo ukazujú v televízií, že sa vďaka nejakému liečiteľovi človek zázračne uzdravil, je úplne mizivé percento oproti tomu, čo dokáže moderná medicína. Ukazujú to preto, lebo je to jednoducho rarita.
TommyHot
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa TommyHot »

Moderna medicina je o tom, ze do teba natrepu tristo milionov liekov a v konecnom dosledku ti to aj tak nepomoze, lebo telo tie lieky prestane casom registrovat...
ColdRain
Addict
Addict

Príspevok od používateľa ColdRain »

TommyHot napísal:Moderna medicina je o tom, ze do teba natrepu tristo milionov liekov a v konecnom dosledku ti to aj tak nepomoze, lebo telo tie lieky prestane casom registrovat...
a odkial, ze mas ty prosim ta medicinsky titul? ci dalsi vsevedko MUDr. Interner? z ludi tvojho razenia sa mi otvara noz vo vrecku, aj ked za to v zasade nemozu, lebo su (teda aj ty si) v podstate len blbi, ale aj tak je pre mna takato miera primitivizmu a hluposti fakt daleko nad ramec chapania a len vdaka ich tuposti sa mozu sarlatani a kadejaki kkti uzivit, ale co je horsie, ze si to dovolis napisat chalanovi ktory mal mat tri mesiace(aj ked uz je po operacii, ale to si ty v case pisania nevedel)...predpokladam, ze vhodnym doplnkom k akejkolvek ludovoliecitelskej kure su homeopatika :smt006
senator8008
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa senator8008 »

TommyHot napísal:pripadov, kedy ludovi liecitelia naozaj pomohli je mnoho. Akurat to nevyhovuje farmaceutickej lobby, preto su za ludovi liecitelia za sarlatanov. A vidim, ze PR na masy funguje presne tak ako ma.
Z ľudí, ktorý bezmedzne veria konšpiračným teóriám mi je na grc. Ale ľudí ktorý takéto p*čoviny radia ostatným by som strieľal, pretože vďaka tomu, že im liečiteľ vyliečil chrípku(čo dokáže každá starká), kľudne veria aj tomu, že ich vylieči z rakoviny a pod. Viď tie prípady s neviditeľnými deťmi.
mamebow
Novice
Novice

Príspevok od používateľa mamebow »

Podla mojich nových informácii som sa dozvedel, že už je pri vedomí a najhoršie je má za sebou. Ale ešte návštevy nemá povolené (okrem rodiny) budem môcť ísť za ním až v pondelok. A už teraz sa veľmi teším. :)

V mene mamebowa vám všetkým ďakujem ktorí ste mu držali palce, pomohlo to. :)

3x hurááááááááááááááááááááá :)
BookEditor
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa BookEditor »

Super správa! :-)
Filipito
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Filipito »

Krásička :) gratulujem
Bushido
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Bushido »

Tak ešte raz opakujem, ak si tu niekto nerobí hlúpe žarty, tak sa teším :) Pozvanie na drink platí :P
TommyHot
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa TommyHot »

senator8008 napísal: Z ľudí, ktorý bezmedzne veria konšpiračným teóriám mi je na grc. Ale ľudí ktorý takéto p*čoviny radia ostatným by som strieľal, pretože vďaka tomu, že im liečiteľ vyliečil chrípku(čo dokáže každá starká), kľudne veria aj tomu, že ich vylieči z rakoviny a pod. Viď tie prípady s neviditeľnými deťmi.
Moja rodina pracuje na dost vysokej pozicii v Londynskom GSK a mozem ti povedat, ze tie farmaceuticke konspiracie nie su az take konspiracie. Ak si myslis, ze je tento priemysel o niecom inom ako o biznise, tak si naletel na pekne cieleny PR. Koniec koncov nie si prvy ani posledny. Btw konspiraciam neverim ani ja, ale info mam z druhej ruky.
zelovoc
Darca
Darca
Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zelovoc »

chlapcovi drzim palce, toto prezivat je fakt skuska jak hrom.

co sa tyka lekarskych konspiracii, toto asi nieje vhodna tema.
Pilifo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Pilifo »

To je snáď každému jasné, že farmaceutický priemysel je jeden veľký biznis, ale ľudoví liečitelia majú individuálne zo svojich pacientov podobný biznis, keďže tí im slepo veria a zaplatia im všetko, aby ich vyliečili. Budem veriť radšej lekárom ako rôznym šarlatánom, ktorí majú z ľudí akurát tak veľmi slušný zdroj príjmu.
BookEditor
Light Professional
Light Professional

No čo, nastal nejaký pokrok?
Header
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Header »

Spomenul som si na túto tému a hned som išiel pozerat nove posty čo a ako. Som veľmi rád že najhoršie má za sebou! Držím mu palce a prajem veľa síl :wink:
Palik
Amateur
Amateur

rakovina

Príspevok od používateľa Palik »

mamebow
Novice
Novice

Príspevok od používateľa mamebow »

Konečne po dlhej dobe mám prístup k internetu chcem sa vám všetkým poďakovať ktorí mi držali palce a dúfali že všetko dobre dopadne. Podla lekárov najhoršie mám už za sebou a o pár dní by som mohol ísť konečne domov (ani neviete ako veľmi sa teším). Neprajem nikomu aby musel zažívať to isté lebo ten pocit pred operáciou bol strašní nevedel som čo si mám myslieť proste to neviem ani opísať niečo strašné ale na druhej strane ten pocit keď som sa prebral bol úžasní. Začal som si uvedomovať čo je to život a že si ho nadovšetko vážiť lebo je to ten najväčší a najvzácnejší dar aký máme. Proste od toho momentu ako som sa prebral som si uvedomil strašne veľa vecí ktoré som pred tým nevidel alebo nevšímal som si ich nevedel som aké je nádherné ŽIŤ a to si musí každý uvedomiť a vážiť si každú drobnosť.

Ešte raz všetkým veľmi pekne ďakujem za morálnu pomoc a rady ktorými som sa riadil moc mi to pomohlo. ĎAKUJEM

s pozdravom mamebow
Filipito
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Filipito »

Drž sa bratu, ja na tvojom mieste by som sa najbližší piatok išiel zrezať ako nikdy :oops: :wink:
BookEditor
Light Professional
Light Professional

Eeeej, super správa! :-) Btw, ako často budeš musieť chodiť na kontroly?
brm
Darca
Darca

Príspevok od používateľa brm »

mamebow.. som rád, že nakoniec to všetko dobre dopadlo........ a to s tým životom máš pravdu, škoda, že niektorí to nevedia pochopiť a dokonca túžia zomrieť. :/
Syfon
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Syfon »

brm, pochopit ludi, ktory tuzia zomriet je tazke (asi nemozne) a asi malokto vie co sa im odohrava v hlave a ako zle na tom musia byt ked su schopny siahnut si na zivot, ten pocit pri preberani sa z narkozy poznam a tak ako ti to doda energiu zit tak rovnako ta o tu energiu obera depresia, smutok, nestastie a pod.

mamebow, drz sa!
brm
Darca
Darca

Príspevok od používateľa brm »

Syfon.. paradoxne ten môj známy začal mať tieto stavy až po prebratí z narkózy (žiadna kritická operácia, dá sa povedať bežný operačný zákrok). Asi mu dám prečítať mamebowov príspevok.. :)
Napísať odpoveď