tak môžem, na všetko mi môže napísať a čo na káve a čo na zmrzline, že nemá čas, alebo mi nemusí odpísať vôbecheker napísal:Aj tak moze odpovedat, ze co v tom parku. Ale rob ako myslis.
Ako mu naznačiť, že sa mi páči?
Re: Ako mu naznačiť, že sa mi páči?
ahaaa, tak to je o inom, prijala by som 17 st.
a nevšimla si si, čo ho baví alebo tak.. že by si to využila vo svoj prospech
ako ja osobne by som toho "môjho" fitkového nikam nepozývala ako prvá, no ty máš tu výhodu, že sa poznáte už 1/2 roka a aj máte nejakú tú debatu za sebou a ak ste už aj niekedy niekde boli spolu, nevidela by som to ako zlý nápad.. ak ti je toto bližšie a cítiš, že to máš spraviť, tak to sprav.. nemáš čo stratiť, iba získať.. ak bude súhlasiť, tak je to super, ak nie, tak sa skôr dozvieš to na čom si a nebudeš sa zbytočne trápiť touto hanblivosťou a obavami.. ale myslime pozitívne, bude súhlasiť!! tento víkend pôjdete von 
//autoeditácia príspevku (22 Feb 2012, 17:06)
Ja napr. milujem spontánne veci, no na druhú stranu fakt až moc analyzujem, ale hlavne takto, keď sa mi on páči.. vieš, ja si to uvedomujem, no nejaký krok, nejaký náznak, nech viem, že nezažijem to, že mi povie, ty mi tu čo dávaš
aj keď viem, že toto by mi nepovedal.. nikdy som takáto nebývala, aby som mala problém sa takto s niekym pororozprávať.. ale na tomto mi záleží.. nechcem tu vypisovať rôzne okolnosti, čím by sa mi splnil sen.. lebo ak to náhodou číta, tak by zrejme vedel, že je to o ňom
už je tu aj tak dosť info.. ale ak to vyjde, tak toto je ten môj ideál.. 
//autoeditácia príspevku (22 Feb 2012, 17:09)
ja si myslím, že ak sa bude chcieť stretnúť, tak bude jedno, či pôjdu do parku alebo rovno na kávu.. ide o to, aby sa stretli.. môžu sa stretnúť a potom sa plán zmení, napr. sa pôjdu prejsť a potom sa navrhne kafčo, alebo bude pršať (to už fantazírujem
), tak sa pôjde rovno niekam na drink...
//autoeditácia príspevku (23 Feb 2012, 15:22)
ela ako si dopadla?
takisto by ma zaujímala ronnie08
//autoeditácia príspevku (22 Feb 2012, 17:06)
ela napísal:jeho kamoš je aj môj aj jeho spolužiak, teda už môj bývalý spolužiak
jasné, že sme sa rozprávali, polroka som pri ňom sedávala v lavici
najväčší problém nás žien je ten, že všetko strašne analyzujeme, všetko by bolo oveľa jednoduchšie, keby sme niektoré veci robili spontánne..
Ja napr. milujem spontánne veci, no na druhú stranu fakt až moc analyzujem, ale hlavne takto, keď sa mi on páči.. vieš, ja si to uvedomujem, no nejaký krok, nejaký náznak, nech viem, že nezažijem to, že mi povie, ty mi tu čo dávaš
//autoeditácia príspevku (22 Feb 2012, 17:09)
ela napísal: tak môžem, na všetko mi môže napísať a čo na káve a čo na zmrzline, že nemá čas, alebo mi nemusí odpísať vôbec
ja si myslím, že ak sa bude chcieť stretnúť, tak bude jedno, či pôjdu do parku alebo rovno na kávu.. ide o to, aby sa stretli.. môžu sa stretnúť a potom sa plán zmení, napr. sa pôjdu prejsť a potom sa navrhne kafčo, alebo bude pršať (to už fantazírujem
//autoeditácia príspevku (23 Feb 2012, 15:22)
ela ako si dopadla?
takisto by ma zaujímala ronnie08
no dnes mu idem napísať správu, rozhodla som sa, že mu napíšem čo robí tento víkend, či sa so mnou nechce ísť prejsť do mesta, ako to znie?
No jasné, napíš mu, že aké má plány na víkend, či by s tebou šiel do mesta.
a jedna rada, neneguj otázku
lepšie je, či sa s tebou chce ísť prejsť... (nie či sa s tebou nechce ísť prejsť).. viem, sú to slovíčka, ja som mala tento blbý zlozvyk, ešte ho vlastne sem tam mám, ale snažím sa tomu vyvarovať a je to lepšie.
Siiiilno držím palčeky
//autoeditácia príspevku (23 Feb 2012, 16:51)
keď sa hanbíš osobne opýtať (veľmi ťa chápem
) tak mu napíš.. a mysli pozitívne, vyjde to!!! 
a jedna rada, neneguj otázku
Siiiilno držím palčeky
//autoeditácia príspevku (23 Feb 2012, 16:51)
keď sa hanbíš osobne opýtať (veľmi ťa chápem
no ja som sa ho plánovala spýtať tento týždeň v škole, ale od pondelka sme sa nestretli, tak nič iné mi neostáva ako mu napísať
Ja k tomu len toto. Nemyslel som žiadnu "energiu" napr. v nejakom ezoterickom ponímaní...Tú energiu, ktorú cítiš pri človekovi, ktorý ti je sympatický je podľa mňa niečo iné a vlastne je to skôr pocit ako nejaká energia. Toto je len môj názor. Takže ťa asi sklamem s mojou odpoveďou. Ja neverím na nič takéto podobné. Avšak aj ja by som ten pocit slovom energia popísal asi najpresnejšie...Ivka_87 napísal: arcrue mohol by si mi k tým energiám napísať viac, prosím? rada čítam knihy, alebo tu na googli, ohľadne tejto témy....
Mňa keby slečna zavolá do parku, tak by som sa v prvom rade najprv zľakol, že som niečo urobil a chce ma zabiť. (napríklad stačil som jej silno rukuela napísal:
ja som sa už rohodla, napíšem mu správu čo robí cez víkend, či so mnou nepôjde do parku..
Ja si myslím, že ste obe dosť domýšľavé a moc analyzujete...Chlap by vám určite stiskom ruky nedával svoj záujem najavo. Určite sa ráno nezobudil a nedostal skvelý nápad, že ti stlačí ruku a ty to následne budeš chápať, že má o teba záujem. Možno to bolo spontánne, čiže nemusíš za tým hľadať nejakú hlbšiu myšlienku, jedine že by si mala... Toto sa vôbec nedá s presnosťou určiť. Ten nápad s tým doučovaním je celkom dobrý. Môžem to zovšeobecniť a povedať, skús s ním tráviť nejaký čas, uvidíte či si sedíte a či má o teba záujem a potom budeš múdrejšia a istá.
Mňa keby sa ženská spýtala, či sa nechcem s ňou ísť prejsť do parku, tak by ma to potešilo. Samozrejme, ak by to bola baba s ktorou sa aj ja dobre cítim a je mi sympatická a vedel by som si predstaviť s ňou niečo viac, čo je asi tvoj prípad, ela, keďže si spomínala, že má o teba záujem. Ísť do parku je proste niečo viac, ako len pozvanie napr. na kávu. Keď ťa niekto pozve na kávu, tak možno len na tú kávu má chuť a nemá s kým ísť, ale prechádzka v parku (nemusí to byť len park), je o tom, že chce byť ten druhý človek s tebou sám a chce sa venovať len tebe.
Presne tak ako pinco píše by to fungovalo aj na mňa.
Ahoj Ivka,
pred pár dňami som toto čítal. Malo by ti to pomôcť http://akozbalit.sk/blog/12-znakov-podl ... kamarata-2
Robíš niečo z toho? Začni a on sa chytí.
pred pár dňami som toto čítal. Malo by ti to pomôcť http://akozbalit.sk/blog/12-znakov-podl ... kamarata-2
napísal mi správu, že nemôže, pretože je chorý a musí ostať doma, že ho to mrzí
tak neviem či je to len výhovorka alebo pravda, v každom prípade teraz nemôžem povedať, že som nič nespravila, ale asi to už teraz nechám tak
tak neviem či je to len výhovorka alebo pravda, v každom prípade teraz nemôžem povedať, že som nič nespravila, ale asi to už teraz nechám tak
-
Soviet
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Mu napis, ze ked teda on bude mat cas nech sa ti on ozve a vybehnete von. Ak by mal naozaj zaujem, tak ked vyzdravie ti isto da vediet. Ak nic a hodi dalsiu vyhovorku, tak asi nema zaujem.
hej to je presne môj plán, teraz budem čakať či sa ozve on sám, ja už viackrát písať nič nebudemSoviet napísal:Mu napis, ze ked teda on bude mat cas nech sa ti on ozve a vybehnete von. Ak by mal naozaj zaujem, tak ked vyzdravie ti isto da vediet. Ak nic a hodi dalsiu vyhovorku, tak asi nema zaujem.
napísal mi dnes správu na fb, že už je zdravý, ale nič viac, veľmi zaujímavé..