Kozenkove puzdro na Nokiu 3110c
Kozenkove puzdro na Nokiu 3110c
Zdravim ludia. Hladam stranku, eshop, shop proste cokolvek, kde by sa dali kupit klasicke stare puzdra na telefon konkretne na Nokiu 3110c ako je na obrazku, popripade podobne spracovanie puzdra, len aby bolo na dany typ telefonu. vo viacerych obchodoch ma odbili, ze uz sa nevyrabaju, ale urcite sa niekde najdu. Dakujem za cokolvek... prikladam ja foto co hladam
- Prílohy
-
- 588275.jpg (43.62 KiB) 316 zobrazení
Re: Kozenkove puzdro na Nokiu 3110c
V nejakých opravovniach mobilov, záložňach či bazároch si neskúšal pozrieť?
Neviem síce, či to tam majú, ale môj ocino tam väčšinou nájde hocijaké príslušenstvo, čo sa týka telefónov.
Neviem síce, či to tam majú, ale môj ocino tam väčšinou nájde hocijaké príslušenstvo, čo sa týka telefónov.
Opravovna mobilov? Dakujem za tip, ale telefony opravujem kamaratom v sirokom okoli za "dakujem pekne" takze do opravovne ja moc nechodim a ak sa mam priznat, tak v zalozni som zivote nebol a ani tam neplanujem vkrocit... ak by som aj isiel do niektorej z tychto predajni, tak by som musel obehat minimalne 50 a to sa pri mojej praci proste neda... ale dakujem za tipzuzanuska napísal:V nejakých opravovniach mobilov, záložňach či bazároch si neskúšal pozrieť?
-
Hellboy248
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
ebay mas istotu, inak nahodou len hladat
Diky bratu, ale aku frazu mam zadat do vyhladavaca? Skusal som asi 15 fraz a stale nic. Skusal som hladat cez google, cez obrazky na google a nic. Nasiel som akurat tento obrazok co je v mojom prvom poste, ale to co je na obrazku proste neviem kupit...