League of Legends

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...

Na akom serveri hrávaš?

EU Nordic&East
50
42%
EU West
25
21%
Iný
0
Žiadne hlasovania
LoL nehrám
43
36%

Celkom hlasov: 118

xH4wK

Re: League of Legends

Príspevok od používateľa xH4wK »

zalezi od hera, niektory musi do teamfightu skocit ked tank alebo offtank troska tankuje, inak je strasne rychle primarne focusovany a prvy umiera...
kevyn68
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa kevyn68 »

Asi zacnem trenovat slohove vyjadrovanie alebo ja neviem,ale mne to sedi.To,ze som napisal,ze na teamfight prichadzam medzi poslednymi neznamena ,ze pridem,ked uz je teamfight pri konci-ako si nato prisiel? So shacom sa da urobit rozvruch ultinou a nasledne tym,ze zmiznem pomocou Q.Klon da hromadny damage vsetkym naokolo a vtedy sa zvyknem objavit.Samozrejme ultinu zapinam hned po tom ako uvidim,ze na mna zacina niekto utoci,co je vzdy velmi skoro,pretoze ma malokedy nechavaju prezit.
Cize vsetko mi sedi. 1. Pripojim sa do teamfightu medzi poslednymi 2.snazim sa urobit rozruch a mozno troska dufam,ze si niekto do mna zacne aby som mohol prejst na dalsi plan.

Ale vsetko samozrejme zalezi aj od mojho tymu a nepriatelskeho tymu.Killi zvyknem prenechavat vtedy,ked mam navrch oproti nepriatelovi.ALe samozrejme sa nesnazim kradnut niekomu killi len kvoli tomu aby moje skore vyzeralo lepsie.Samozrejme ,ale aj to sa stane.No stale sa drzim toho,ze mam stastie skor na ludi,ktory kazia hru ostatnym uz len tym,ze ked niekoho od nas zabiju (ci uz mna alebo niekoho ineho) a z tymu zacne vyskakovat 1 alebo 2 a nadavat mu pritom ani on alebo oni sami nemaju dake dobre skore,tak to sa mi nezda za teamplay.Malokedy sa mi stalo,ze by sa nejaky tym nechal usmernit.Ja niesom najlepsi hrac v lolku,vyplnam mozno statistiky (ak aj to..) ale aspon viem ako sa mam spravat.

Napriklad ma napadol jeden pripad..Jeden hrac teamleader.. najviac killov a samozrejme na nas nadaval,ze sme neschopni a neviem co.Tak som mu uz zacal nadavat aj ja ,pretoze som stratil nervy..Styl jeho hry bol kradnut killi a lasthitovat.Ked som s niekym bojoval ,tak mi na pomoc nikdy neprisiel alebo ked ma gangli (i ked bola sanca,ze by sme to zvladli spolu) on si radsej pockal kym niekto z nas skape a on moze dorazit,ale stale vo svojich ociach bol najlepsi.Nuz a aj od tohto sa odvija cely vysledok hry,pretoze je to teamova hra a ako team sme sa stali za prd.Uz ked su v teame rozbroje a hadky a vas clen tymu sa radsej otoci a vykasle sa na vas,tak je jasne kto vyhra.
flector
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa flector »

poradil by mi niekto že aky support je najlepší?
lekoklatik
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa lekoklatik »

To záleží od mnohých aspektov.
Veľmi sa mi páči Taric.
Má armor (ktorý je na lajn s carry veľmi dobrý, kvôli nepriateľskému ad carry, takže výborný boost (tiež fajn late game)). Po odpálení dokonca znižuje armor zasiahnutej jednotky.
Heal ktorý po použití na priateľskú jednotku healuje aj Taric-a (po použití healu na Taric-a je ten heal samozrejme o niečo vačší).
Má stun ktorý je často krát na nezaplatenie a ultimátka myslím ohealuje Taric-a a všetkým zvýši dmg.

Potom mám veľmi rád Sona (Soňu).
Spell dmg dáva dmg na najbližšie 2 nepriateľské jednotky a dáva priateľským hrdinom (ktorú sú v range soni) dmg auru.
Spell heal je klasický heal (healuje hrdinu s najmenším životom) na range. Nefunguje na minionov.
Spell rýchlosť zrýchľuje všetkyćh nepriateľských hrdinov na range.
Ultimátka je plošný stun a slabší dmg (tento stun je celkom veľký boost v teamfighte).
Jej pasívka je taká, že každým použitým spellom sa ti tie spelly stackujú a 3tím spellom má soňa autoattackom nejaký bonus (powerchord):
Keď je tretím spellom dmg tak jej autoattack má zvýšený dmg.
Keď je jej tretím spellom rýchlosť, tak autoattackom zníži movement speed nepriateľskej jednotke.
Keď je tretí heal, tak teraz nvm čo robí, ale možno nič.

Potom mám celkom rád soraku, ale tú si beriem len v prípade že ad carry potrebuje manu (napríklad celkom fajn pre ashe, sivir, možno graves. No to záleží ako kto to carry hrá).

Ťažko povedať takto. Treba premýšľať nad counter pickom.
Taký blitzcrank vie byť tiež výborný support. Tiež galio či napríklad Malphite.

Kamarát si veľmi pochvaľuje Karmu. Ale je dosť ťažká, pretože má viac kombnácií spellov. Ale je skutočne veľmi silná, nebezpečný dmg popri healení.
Sarger
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Sarger »

flector: primárne hrávam tarica a sonu... Soraku som po update este neskusal.
flector
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa flector »

ok Ďakujem asi kupim karmu alebo soňu
LukasqoO
King
King

Príspevok od používateľa LukasqoO »

Viete mi niekto vysvetlit preco ma to vzdy v rankede napoji k teamu samych polakov?
Radioactive_Mouse
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Radioactive_Mouse »

pretoze hras na easte kde hra plno poliakov
LukasqoO
King
King

Však toto :( Ja nechcem :cry:
lekoklatik
VIP
VIP

Na Weste to nevyzeralo o moc lepšie ^_^
Kým som "vyleveloval" lvl 12, tak som dokopy hral 10 hier, kde to niekto neleavol z ich, alebo z našeho teamu.
PhYs0c
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa PhYs0c »

to su low levely, najprv som bol na easte a presiel som na west, musim povedat ze t oje o kusok lepsie, ale tiez ziadne zazraky ale na easte ta polsko ruska haved to bolo neznesitelne kreteni prveho stupna :)
LukasqoO
King
King

Chalani, neviem ci som slepy, ale nevidim v shope v skupinke other tu moznost prestupenia na west. Nedavno to tam este bolo...
Croven
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Croven »

LukasqoO napísal:Chalani, neviem ci som slepy, ale nevidim v shope v skupinke other tu moznost prestupenia na west. Nedavno to tam este bolo...
pozri alebo sa opytaj na oficialnom fore :wink:
LukasqoO
King
King

Takze nasiel som odpoved :

Summoners,

We’ve identified an issue with server transfers and are currently working on a fix. In the meanwhile, we are temporarily disabling server transfer for the weekend while we resolve the problem. Stay tuned to this thread for updates on when server transfers will be again available in the store.

Sorry for any inconvenience this may have caused, and thank you for your patience!

24-2-12 | Update: We are currently in the process of testing the fix, but have come across some complications. If things go smoothly, the fix will be released in the upcoming patch.
Danielson
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Danielson »

Okrem vyššie spomenuté perly ešte spomeniem Zileana!

Jeho pasívom je, že dá všetkým spoluhráčom +8% skúseností.

Aktívne ability:
Q Time Bomb - Bomba - Kúzlo, ktoré umiestni na jednotku (jedno, či nepriateľskú, alebo spojeneckú) bombu, ktorá po 4 sekundách exploduje. Ak sa dá behom doby 4 sekúnd znova na ten istý cieľ, tak bomba okamžite exploduje a nahradí ju nová s explóziou o 4 sekundy (levelovaním ability sa zvýši damage)
W Rewind - Posunutie času - "posunie" čas o 10 sekúnd, čím zredukuje všetky cooldowny o 10 sekúnd (levelovaním tejto ability sa zníži cooldown ability)
E Time Warp - Časová slučka - Priateľského hrdinu zrýchli o 55% a nepriateľskú jednotku spomalí o 55% (vo vyšších leveloch sa zvyšuje doba trvania kúzla)
R Chrono Shift - Dá spojeneckému hrdinovi "buff" na dobu 7 sekúnd. Ak počas trvania tejto ability hrdina zomrie, tak abilita ho oživí s určeným počtom životov. Smrť sa pri tejto abilite nezaráta, čiže nepriateľ nedostane bod, ani peniaze (levelovanie tejto ability zvyšuje počet HPčok pri oživení)

Pri Zileanovi je veľmi dôležité časovanie abilít (nemyslím to tak ako pri väčšine hrdinoch - držať cykly, alebo všetko šupnuť naráz). Napríklad na 5. leveli abilít W a E sa dokáže Zilean permanentne presúvať s bonusom +55%. Napodobne sa dá nachytať nepriateľský hrdina dvojitou explóziou bomby z miniona (pri vyšších hodnotách AP). Hodíte 1. Q bombu, použijete W a na toho istého miniona hodíte 2. Q bombu. Ak ho 1. výbuch zabije, tak hneď exploduje aj druhá bomba = dvojitý výbuch. Ak v dosahu explózie nepriateľský hrdina, tak mu uštedríte pekný zásah, pri vysokej úrovni AP je možných aj cez 1000 dmg. A na záver perlička - R Chrono Shift! Ak využívate všetky ostatné ability spolu s W, tak počas boja je schopný použiť Chrono Shift takmer každých 25 sekúnd, čo vie perfektne pomôcť. Chrono Shift je tak isto perfektná cesta, ako oklamať / nalákať nepriateľa (keď sa na vás / spoluhráča vrhnú nepriatelia, tak následny teamfight nebude 4v5).

Zilean je však neskutočný žrút many! Ide to dole ako niagarské vodopády. Napriek všetkému je to perfektný pomocník. :wink:

A Leko, Sonin Power Chord pri heale zníži celkový damage output daného cieľa tuším o 20% po dobu 4 sekúnd.
lekoklatik
VIP
VIP

Ďakujem za doplnenie Danielson.

Mimochodom, včera sme si chceli dať s kamarátom 1-2 hry, ale klient mal neskutočné problémy.
Najskôr to bol krutý lag v banovaní a pickovaní champov.
Najskôr sa to správalo akoby sa nič nedalo robiť/stlačiť/použiť, a asi o minútu, keď už bolo vybraté, zamknuté a pripravené na hru, sa všetko zomlelo hrozne rýchlo. Proste mega lag.

Potom sme sa nevedeli na seba s kamošom pripojiť, nevideli sme sa v queue a celkovo to bolo na hovno.
Už to zas začína, keď sme museli po každej hre reštartovať klienta.

Mali ste niekto podobný problém? Alebo nám len nejakým spôsbom zblbol internet?
Vankisss
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa Vankisss »

Zhanam niaky hracov do partie len lv 30 :)
PsychoS
Professional
Professional

Príspevok od používateľa PsychoS »

ranked?
Sarger
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Sarger »

Veková kategória?

//ejha k :minus: nejaké decko ostalo urazené, no prepáč mojo :lol:
Son-Goku
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Son-Goku »

lekoklatik napísal:Ďakujem za doplnenie Danielson.

Mimochodom, včera sme si chceli dať s kamarátom 1-2 hry, ale klient mal neskutočné problémy.
Najskôr to bol krutý lag v banovaní a pickovaní champov.
Najskôr sa to správalo akoby sa nič nedalo robiť/stlačiť/použiť, a asi o minútu, keď už bolo vybraté, zamknuté a pripravené na hru, sa všetko zomlelo hrozne rýchlo. Proste mega lag.

Potom sme sa nevedeli na seba s kamošom pripojiť, nevideli sme sa v queue a celkovo to bolo na hovno.
Už to zas začína, keď sme museli po každej hre reštartovať klienta.

Mali ste niekto podobný problém? Alebo nám len nejakým spôsbom zblbol internet?
neviem ale napr pocujem zvuk ale cierna obrazovka a vtedy som nuteny vypnut hru cez task managera
Napísať odpoveď