VS - UPJS vs UNIPO

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
Xijo
Medium Star
Medium Star
Používateľov profilový obrázok

VS - UPJS vs UNIPO

Príspevok od používateľa Xijo »

Zdravim, som 5-6 rokov po strednej skole a chcel by som sa prihlasit na externu formu Ang. jazyka

A v podstate mam len par moznosti, bud to bude Univerzita Pavlja Jozefa Šafárika alebo Prešovská univerzita v Prešove.
Samozrejme chcel by som si zvolit tu lahsiu a s tym by ste mi mohli pomocty vy, ktora je podla vas lahsia (popri praci)
Pocul som nazor ze je lahsia aj presovska ale aj safarik.

Dakujem :)
axxis
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Re: VS - UPJS vs UNIPO

Príspevok od používateľa axxis »

Sice ani na jednu z tychto skol nechodim, ale z toho co som pocul by Presovska mala byt lahsia. To nad cim by si sa mal ale skutocne zamysiel je ci Ti to za to stoji. Bude Ta to stat peniaze, nejake usilie a uprimne neverim, ze aj ked skoncis bude Ti to nieco platne.
Xijo
Medium Star
Medium Star

Preco nie? Ide predsa o titul o nic ine. Najradsej by som samozrejme studoval informatiku ale na to nemam vedomsti z matematiky a elektrotechniku som ani nevidel. A co ma este bavi je este ANGlicky jazyk pretoze sa s nim samozrejmes stretavam denne.
A vsade chcu vysoku skolu, proste titul...
axxis
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa axxis »

Xijo napísal: A vsade chcu vysoku skolu, proste titul...
to plati iba v statnej administrave a ucitestve. sucasne firmy hladia mnohokrat viac na skusenosti nez na akademicky titul, jeho hodnota silne degradovala potom co sa na popud statu zacali vytvarat VS v kazdom Starom Hrozenkove a rozdavat tituly v externom studiu. byt Tebou tak by som sa nespoliehal na to, ze titul otvori magicke dvere a budu sa na Teba sypat miliony a uzasne pracovne ponuky vo vrcholovom mazmente
piton
King
King

Príspevok od používateľa piton »

tiez si myslim, ze jazykovka a certifikat z anglictiny by bol celkom dobry napad :)
Xijo
Medium Star
Medium Star

Ja neviem.. Ked pozeram na profesii ponuku praci, tak vacsina vyzaduje vysoku skolu... Ale zase neviem ako budem zvladat syntaxy a tie gramaticke blbosti...
Napísať odpoveď