Gorila
Re: Gorila
Povinne, keď tak.
Takze vtedy si mal koho volit, lebo sa akoze riesili reformy. Ale to ze vtedy si zvolil tych s ktorymi je spata tato kauza (a co ti tu tomasito a krija hovorili aky chu*i to su) je uz vec ktora ako keby sa ta netykala. Ale hlavne ze sa riesili reformy. Velky prd sa riesil vtedy aj dnes, len ty si este nevedelslay napísal:Teda v skratke, pravicový volič ako ja, dnes nemá čo voliť. Je to dôsledok toho, že v spoločnosti teraz panuje nálada, ktorej sa strany prispôsobujú a dnes nikto nečaká reformy a riešenia ako v roku 2002, dnes tu všetci riešite samé sračky a objavy teplej vody. To mňa netrápi, preto si skutočne pripadám ako lietadlo. Čo mi ostáva?
Reforma je posun k lepším zákonom. Je mi jedno či ten posun presadí Fico, Dzurina alebo Mečiar. Vo voľbách by si si mal vybrať stranu, ktorej program sprostredkuje tento posun. Vtedy to pre mňa najviac predstavovala SDKU. Bola to jediná strana po divokých 90 tych rokoch, ktorá mala jasnú a stabilnú víziu, ktorú navyše počas vlády aj presadzovali. Vzhľadom nato aká bola rozdrobená prvá aj druhá dzurindová vláda bolo naozaj obdivuhodné nakoľko dokázali ovplyvniť reálne dianie počas vládnutia.kali520 napísal:Takze vtedy si mal koho volit, lebo sa akoze riesili reformy. Ale to ze vtedy si zvolil tych s ktorymi je spata tato kauza (a co ti tu tomasito a krija hovorili aky chu*i to su) je uz vec ktora ako keby sa ta netykala. Ale hlavne ze sa riesili reformy. Velky prd sa riesil vtedy aj dnes, len ty si este nevedel
Nemám pocit, že by sa neriešilo. Podľa mňa sa toho spravilo veľa, ale určite je vždy pohodlné povedať "no čo také sa spravilo, veď bla bla bla". Ja vôbec neľutujem, že som ich volil a myslím, že z hľadiska toho načo som ich volil - teda hospodárskej politiky, ma nesklamali a spravili to čo prezentovali a myslím, že to bolo dôležité pre SR a lepšiu alternatívu som nemal.
Gorila a kauzy to je druhá vec. To sa netýka toho či si myslím, že vstup do EU a zavedenie eura je správne, netýka sa to toho či si myslím, že je dobrá rovná daň alebo reforma dôchodkového systému. Kauzy sú proste niečo iné než hospodárska politika. A ak by som mal voliť podľa nich, tak si rovno môžme každý kúpiť ostreľovaciu pušku a ísť na lov.
Politická kultúra, korupcia, nefunkčný súdny systém, bábkový prokurátor atď. to nie je hospodárska politika a myslím si, že u nás v 90tych rokoch ale aj vo voľbách 2002 a 2006 toto naozaj nebol rozhodovací faktor, lebo obaja vieme, že Fico nie je ani o chlp lepší než Dzurinda. A tak isto vieme, že to nie je o jednotlivcoch, to nie je o osobe Mikuláša Dzurindu ani Milkoša, ani nikoho iného. To musíš brať trošku holisticky ako celok. Keby sa Dzurinda, Mikloš a Fico nenarodili, náš štát by dnes vyzeral presne rovnako. Proste to sú len také obetné baránky aby ľudia mohli nasmerovať svoje emócie na konkrétny objekt, lebo nemajú kapacitu ani vedomosti na to aby to dokázali poňať ako celok.
Ak chceš v tomto zmenu, je to celospoločenská záležitosť. Určite ju nedosiahneš tým, že pošleš každého kto bol doteraz premiér na Slovensku za mreže.
..a Gorila kali, ak máš všetkých päť pohromade, musí ti byť jasné, že je to vhodne načasovaná kauza na objednávku. Čím nespochybňujem protest samotný a občianske aktivity.
Dneskajší protest sa mi celkom páčil, aj keď som sa zúčastnil iba prvej fázy, pochodu nie. Veľmi pozitívne vidím konečne aj priestor pre ľudí z davu, ktorí chcú niečo povedať.
slay to je sice pekne co pises ani proti tomu nic nenamietam, ale ty si dal dobrovolne hlas zlodejom a klamarom co ja nastastie o sebe povedat nemozem. 
Ak si si ty vybral z desiatich klamárov niečo iné ako klamára, tak si buď tiež klamár alebo nevolič.kali520 napísal:slay to je sice pekne co pises ani proti tomu nic nenamietam, ale ty si dal dobrovolne hlas zlodejom a klamarom co ja nastastie o sebe povedat nemozem.
Citali ste ten rozhovor s Hascakom? Radost citat
Tolko hluposti, klamstiev v jednom rozhovore som uz dlho nevidel. Vsetko v gorile je pravdive, osoby, transakcie ale nepravdive su tie casti o tom kde korumpovali a privatizovali
Dakujeme pan Hascak ze ste nam to konecne vysvetlili 
//inac co Malcharek s Bubenikovou? Uz sa vratili z dovolenky? Ci sa rozhodli ostat natrvalo v zahranici?
//inac co Malcharek s Bubenikovou? Uz sa vratili z dovolenky? Ci sa rozhodli ostat natrvalo v zahranici?
Ak veríš tomu, že celá Gorila je do písmena pravdivá, tak ako je napísaná, tak to musíš veriť určite ešte aj na deda mráza a bubákov pod posteľou. Myslíš, si že sa takýto spis po 6 tich rokoch, len tak úplne náhodne zjaví po páde vlády presne načasovane pred predčasnými voľbami? Ten spis (nech už je na ňom pravdivé čokoľvek) bol dodaný v správnom čase, so správnymi informáciami a účelovo. Neboj sa nikomu z tých čo priniesli tento spis na svetlo nejde o dobro slovenského národa, ale vypustili ho len účelovo.
Čo v ňom je a čo nie je pravdivé, to ja neviem. Tak isto netvrdím, že Haščák a vysokí politici sú čestní bezúhonní ľudia. Ale do prčic tiež už nebudte je*** nemyslite si svet je čiernobiely a ak vám niekto podhodí nejaký spis, tak že je to písmo sväté. Každý sleduje len svoje ciele.
Protest, áno. Je proti čomu, aj keby bola Gorila fikcia. Akákoľvek aktivita občianskej spoločnosti na slovensku je plus. Ak sa mladí ľudia začnú zaujímať o politiku a ak verejnosť začne prísnejšie trestať korupciu - tak táto kauza nebola zbytočná. Ale garantujem ti, že po voľbách sa Gorila zametie pod koberec. Ja však dúfam, že pri najbližšej korupčnej kauze sa ľudia zachovajú aspoň trochu podobne ako teraz a že potrestajú preferencie strán.
Čo v ňom je a čo nie je pravdivé, to ja neviem. Tak isto netvrdím, že Haščák a vysokí politici sú čestní bezúhonní ľudia. Ale do prčic tiež už nebudte je*** nemyslite si svet je čiernobiely a ak vám niekto podhodí nejaký spis, tak že je to písmo sväté. Každý sleduje len svoje ciele.
Protest, áno. Je proti čomu, aj keby bola Gorila fikcia. Akákoľvek aktivita občianskej spoločnosti na slovensku je plus. Ak sa mladí ľudia začnú zaujímať o politiku a ak verejnosť začne prísnejšie trestať korupciu - tak táto kauza nebola zbytočná. Ale garantujem ti, že po voľbách sa Gorila zametie pod koberec. Ja však dúfam, že pri najbližšej korupčnej kauze sa ľudia zachovajú aspoň trochu podobne ako teraz a že potrestajú preferencie strán.
Nechapem. To ze kedy sa to zjavi snad nema nic s tym o co tam ide nie? Mne je jedno kto a kedy ju doniesol. Ide mi o to ze zakladne fakty su pravdive. Transakcie prebehli, cisla sedia. To ci sa bavili o futbale alebo o tom kto s kym spi ma nezaujima.
Hovorí sa, že človeka najlepšie donútiš spraviť to čo chceš, tak že ho na to navedieš a nakoniec si bude myslieť, že je to vlastne jeho nápad. Takže len dúfam, že už si sám prišiel na to koho budeš 10 marca voliť. Lebo to je skutočne dôležité. Taký parlament to nie je len divadlo. Zlí lobystickí ujovia si vždy radšej vyberú len jedného koňa, namiesto toho aby stavili na istotu a financovali všetky kone. Preto skutočne si daj pozor a zvoľ novú stranu a nie tých zlodejov čo ti 20 rokov ubližovali a kvôli ktorým sa máš zle.91pato310 napísal:Nechapem. To ze kedy sa to zjavi snad nema nic s tym o co tam ide nie? Mne je jedno kto a kedy ju doniesol. Ide mi o to ze zakladne fakty su pravdive. Transakcie prebehli, cisla sedia. To ci sa bavili o futbale alebo o tom kto s kym spi ma nezaujima.
Teším sa s tebou ako sa budeme mať dobre.
Je to čierne a klope to na dvere. Čo je to? Naša ružová budúcnosť
a potom sa prebudis z mokreho snaslay napísal:Teším sa s tebou ako sa budeme mať dobre.Konečne sa národ zobudil a zlých politikov vystriedajú noví, češtní a rozumní. Slovensko sa zobudí a zažije morálnu obrodu. Hip hip hurá..
Skor nevolic.slay napísal:
Ak si si ty vybral z desiatich klamárov niečo iné ako klamára, tak si buď tiež klamár alebo nevolič.
Kradne sa tu uz 22 rokov a zrazu zrovna teraz vam to zacalo tak vadit ze ste vseci v uliciach.91pato310 napísal:Nechapem. To ze kedy sa to zjavi snad nema nic s tym o co tam ide nie? Mne je jedno kto a kedy ju doniesol. Ide mi o to ze zakladne fakty su pravdive. Transakcie prebehli, cisla sedia. To ci sa bavili o futbale alebo o tom kto s kym spi ma nezaujima.
Jedna z najcastejsich politickych vyhovoriek. Sak aha v minulosti sa tiez kradlo tak co vam to vadi. Ked toto pocujem tak mi stupa andrenalin.kali520 napísal:Kradne sa tu uz 22 rokov a zrazu zrovna teraz vam to zacalo tak vadit ze ste vseci v uliciach.
Ked sa tu kradlo 22 rokov tak si myslim ze uz je na case aby to zacalo KONECNE ludom vadit.
Si radsej este raz poriadne precitaj v akom kontexte bol moj prispevok pisany a naco som reagoval, lebo mne zas stupa adrenalin ked sem dobehne niekto a bez toho aby mal ako taky prehlad o priebehu diskusii tu vytrhne nieco z kontextu a nato zareaguje.tuti napísal: Jedna z najcastejsich politickych vyhovoriek. Sak aha v minulosti sa tiez kradlo tak co vam to vadi. Ked toto pocujem tak mi stupa andrenalin.
Ked sa tu kradlo 22 rokov tak si myslim ze uz je na case aby to zacalo KONECNE ludom vadit.
slay bolia ma oci, nepis uz.
necitaj