Pestovanie chilli
-
blitzkrieg
Professional
- Kontaktovať používateľa:
Re: Pestovanie chilli
podľa mňa to bude kombinácia perlitu a rašeliny a nadmerného polievania ...skús tie rastlinky presadiť len do rašeliny
minuly rok som takto pestoval vsetko, vsade sa psie ze ma chilli ma mat maximalne vzdusnu podu, piescitu.. nevidim dovod preco by to malo byt perlitom.. a dalsia vec teras to presadzat urcite nebudem, sak pred tyzdnom som to daval do tych poharov, ale to som daval tie raselinove tablety v ktorych mi to klicilo..
Ahojte, chcem sa opýtať že mi vyrastá chili a semiačko mám úplne na vrchu. Mám ho tak nechať alebo ho mám odtrhnúť? Dík za odpoveď 
-
blitzkrieg
Professional
nič neodtŕhaj preboha 
-
PhYs0c
King
odtrhni! odtrhni! 
-
mihalswk
Medium Professional
čo poviete na tie moje rastlinky ?
,
ešte mám otázku že :
mám izbový sklenník, je umiestnený tak že tam stále svieti slnko a chcem sa spýtať že či to mám nechať otvorené alebo radšej zatvorené nech tam je teplejšie a raz za deň alebo viac krát vyvetrám. Čo vy nato ?
ešte mám otázku že :
mám izbový sklenník, je umiestnený tak že tam stále svieti slnko a chcem sa spýtať že či to mám nechať otvorené alebo radšej zatvorené nech tam je teplejšie a raz za deň alebo viac krát vyvetrám. Čo vy nato ?
dakedy rastlinka nedokaze sa celkom vytlacit zo semaicka a vyschne, ale zase sanca ze ti bude dlaej rast ket ho odtrhnes je 50 na 50 .. cize v konecnom dosledku je jedno ci ho odtrhnes alebo nie, sanca ze to dalej porastie je v boch pripadoch rovnaka..
odskusane na mojich extrapevnych semiackach habanera 
-
MirecPB
Medium Star
zdravim, ma niekto na predaj semena? chcel by som skusit s pestovanim, ale davat >4€ za postovne z eshopov je moc
mohol by byt aj mix roznych semien... ked tak SS 
Mas SS
.
-
PhYs0c
King
od IMI-ho mi dorazila v poriadku, odporucam 
Taktiež mám semiačka od IMI. Všetko OK
moje habanero co mi prezilo z minuleho roka, bolo ale pobiednejsie, tak som ho uplne zostrihol v januari, pustilo par vyhonkov novych, peknych, a uz ide do kvetu, jak je*** teraz vo februari.. neviete cim to moze byt?? ja chcem zeby rastlo, gule som pootrhal, ale nahadzuje nove, a ani zaboha nechce rast dalej...
-
blitzkrieg
Professional
nemáš malý kvetináč ? inak aj ja čo mám habanero jedno prezimované som naň zabudol a je pri orchideách, mama ho sem tam poliala a ani som nevedel že nejaká rastlinka mi prezimovala a teraz má na sebe asi 10 kvetov a už idú 4 plodybrainwirm napísal:moje habanero co mi prezilo z minuleho roka, bolo ale pobiednejsie, tak som ho uplne zostrihol v januari, pustilo par vyhonkov novych, peknych, a uz ide do kvetu, jak je*** teraz vo februari.. neviete cim to moze byt?? ja chcem zeby rastlo, gule som pootrhal, ale nahadzuje nove, a ani zaboha nechce rast dalej...
ved to, ze kvety zacalo hadzat asi mesiac po tom co som ho pichol do vecsieho kvetinaca 
-
blitzkrieg
Professional
čím väčší kvetináč tým viac bude rastlina rásť čím menší tým menšia bude a začne rodiť aj skôr (to bol môj postreh na mojich papričkách) 
-
zelovoc
Darca
- Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
co robite proti voskam? minule mi "zozrali" vsetky rastliny, ktore som presadil zo zahrady do kvetinaca na zimu.
Acatara 25WG spolahlivy prostriedok na odstranenie vsetkych musiek a pavukov
.
-
blitzkrieg
Professional
alebo jarová voda, menej účinnejšia dokiaľ nezoženieš niečo lepšie
-
zelovoc
Darca
- Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
btw, ako je to s prezimovanim?
oplati sa rastlinu na jesen ulozit do kvetinaca (za predpokladu, ze rastla vonku na zahrade) a prezimovat alebo je lepsie kazdy rok vypestovat nove?
oplati sa rastlinu na jesen ulozit do kvetinaca (za predpokladu, ze rastla vonku na zahrade) a prezimovat alebo je lepsie kazdy rok vypestovat nove?