Ako vypnem Integrovanu Grafiku
Ako vypnem Integrovanu Grafiku
Takže čaute potreboval by som poradiť ako vypnem Integrovanú grafiku na mojom Notebooku.Hrávam tam často hry a niektoré my kvôli tomu aj sekajú a niektoré ani vôbec nejdú dakujem vopred
-
ArkanoviTigrovi
Zablokovaný
Re: Ako vypnem Integrovanu Grafiku
Ty si dobre mimo 
-
weroro
Flash coder
- Kontaktovať používateľa:
Sonyerop: A čo by sa stalo, keby že ju vypneš? Ja ti poradím len sem napíš, čo od toho očakávaš.
a co ked ma optimus? to vas expertov co sa mu vysmievate nenapadlo? tam je obcas problem ze to neprepina grafiku ked treba, len ked niekto takto polozi otazku 
ano mam optimus
//ja som zabudol napisat že tam mám 2 grafické karty Integrovanu a Nvidia GT520M 1 GB
//ja som zabudol napisat že tam mám 2 grafické karty Integrovanu a Nvidia GT520M 1 GB
Pozrel si sa do biosu? Malo by tam byť niečo ako "Onboard graphic adapter", "odboard gpu" a podobne.
nemôžem to tam najst prešiel som par fór ale nemohol som to najst
//autoeditácia príspevku (26 Feb 2012, 11:28)
Poradíš mi prosim jak to mam urobiť ? dik
//autoeditácia príspevku (26 Feb 2012, 11:28)
Poradíš mi prosim jak to mam urobiť ? dik
si slabo hladal, jeden z prvych linkov na google
http://rog.asus.com/forum/showthread.ph ... 2jc-ex434d
kazdopadne len tak vypnut sa neda, iba pomocou tych profilov si vyberies s ktorou grafikou sa bude spustat vybrana aplikacia
http://rog.asus.com/forum/showthread.ph ... 2jc-ex434d
kazdopadne len tak vypnut sa neda, iba pomocou tych profilov si vyberies s ktorou grafikou sa bude spustat vybrana aplikacia
hmm tam je napísané jak to vypať ?...? lebo tam píšu iba o tom ja potrebujem vedeť jak to vypnem..
citas si tie prispevky po sebe?
a ano pytal sa ako fungovat cisto na nvidii, ale ked mu tam clovek priamo z asusu napise ze to ide iba cez profily a integrovana sa vypnut neda tak to asi bude tak
a ano pytal sa ako fungovat cisto na nvidii, ale ked mu tam clovek priamo z asusu napise ze to ide iba cez profily a integrovana sa vypnut neda tak to asi bude tak
hmm to sa musi dat nieako vypat aspon keby viem ako zapat tu Nvidiu lebo mne sa nikdy nezapne ... nevim preco ked chcem nainstalovat driver Nvidie vypise mi ze "Pre tento grafický ovládač sa nepodarilo nájsť kompatibilný grafický hardvér"
ja mam podobny problem ako ty, ale mam Ati. Tiez mi niektore hry alebo programi sekali. Vyriesil som to tak, ze v nastaveniach grafiky som nastavil prepinaciu metodu, na zaklade napojenia notebooku - ak je notebook pripojeny na adapter, tak je stale zapnuta Ati karta, ak je vytiahnuty zdroj, tak sa prepne na integrovanu. Len neviem ci aj ty mas taku moznost na svojej Nvidie.
hmm podrobnejsie by si my to mohol napisať v jakom programe to je atd
Ja som to nastavoval rovno v grafickom ovladaci, alebo ako to nazvat. Na liste mam ikonu pre graficky ovladac, ak na nu kliknem pravym tlacitkom na mysi, zobrazi sa mi ponuka, v ponuke kliknem na Graphic Properties a zobrazi sa mi Catalyst Control Center a tam zajdem do Power>Switchable Graphics Method a vyberem ponuku: Select the graphic processor manually or based on power source. Myslim ze ty to tam tak nebudes mat, kedze mas kartu od inej spolocnosti, ale tak snad mozno to tam je, len pod inymi nazvami alebo tomu podobnymi, ak tam daco take je.
ati/AMD radeon ma jednoduchsie nastavenie cez panel- bud onboard alebo (u mna 6770) u vas nejaky iny chip od amd/ati. zatial co nvidia vytvara zvlast nastavenia ku kazdej aplikacii je to podrobnejsie a pre profesionalnych hracov mozno lepsie kedze pre kazdu hru su zvlast, ale ja osobne by som tieto moznosti nevyuzil. Avsak upozornujem, ze ATI/AMD nepodporuje roztiahnutie klasickeho pomeru (4:3) na widescreen tak aby bola cez celu obrazovku (pripad NHL 2009)-hry ktore maju na taketo veci panel (akcne FPS) s tym nemaju problem, dokonca aj tento "bug" je iba na monitore notebooku akonahle ho pripojime cez vystup do ineho zariadenia tak uz je schopne roztiahnut hru na celu obrazovku automaticky
-je to len taky postreh. Avsak tato moznost v ovladaci ati catalyst chyba- v starsich verziach bola. Nvidia tuto moznost ma pokial viem.