parozie zo srny....
parozie zo srny....
som bol na prechadzke zo psom a nasiel som parozie zo srny (asi zhod).Chcem sa spytat ci sa to neako konzervuje alebo nieco....
Re: parozie zo srny....
Nie. Zhod netreba konzervovať, na trofeji sa upravuje lebka.
Len tak pre infošku, podľa zákona to musíš odovzdať príslušnému poľovnému združeniu
Len tak pre infošku, podľa zákona to musíš odovzdať príslušnému poľovnému združeniu
samozrejme ze to odovzdam len som to chcel trosku zakonzervovat aby sa im to pacilo 
Zhody nemusíš, tam nie je čo.
Lebka je iná vec a ak si amatér pravdepodobne by sa ti to ani nepodarilo. Teda okrem jednej skvelej cesty..strčiť lebku na pár týždňov do mraveniska.
Lebka je iná vec a ak si amatér pravdepodobne by sa ti to ani nepodarilo. Teda okrem jednej skvelej cesty..strčiť lebku na pár týždňov do mraveniska.
odporúčam sa tým nechválit lebo je to trestný čin pytliactva. 
Ano, ale pokial ich neodovzda.
Btw, nazov temy je uplne zcestny, nakolko srna parozky nemoze mat ani zdaleka.
Srnec, samec ma porozky, srnam sa parozky neprerezavaju - nemaju ake.
Btw, nazov temy je uplne zcestny, nakolko srna parozky nemoze mat ani zdaleka.
Srnec, samec ma porozky, srnam sa parozky neprerezavaju - nemaju ake.
-
p4ra
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
Vie mi niekto objasnit, ze preco je pytliactvo to, ked najdes prirodzene zhodene volne v prirode? Nerozumiem tomu.
Pretože vlastníkom prírodného bohatstva je štát.
Ak ti na záhrade vytryskne ropa, tak jej vlastníkom je štát.
Ak ti na záhrade vytryskne ropa, tak jej vlastníkom je štát.
Zákon chráni výkon práv polovníctva nie len proti pytliakom ktorí bez povolenia lovia zver ale postihuje aj konanie osôb, ktoré sa špecializujú na vyhľadávnie vzácnejších paroží, ktoré sa napr. na čiernom trhu predávaju za celkom slušné peniaze, rádovo aj v stovkách eur. V každom prípade prechovávanie zveri neoprávnene ulovenej alebo aj nájdenej je trestné, nemusí však vždy, záleží aj od rozsahu, stavu a pod.p4ra napísal:Vie mi niekto objasnit, ze preco je pytliactvo to, ked najdes prirodzene zhodene volne v prirode? Nerozumiem tomu.