Slovenská hudba v rádiách

Čo beží v kine, rádiu, tv...?

Ste za zákonnú reguláciu hrannosti?

ÁNO
6
18%
NIE
28
82%

Celkom hlasov: 34

axxis
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: Slovenská hudba v rádiách

Príspevok od používateľa axxis »

begbeee napísal:Ja všetko beriem, zákon sa mi tiež veľmi nepáči, aj keď som za viac súčasnej hudby v SK rádiách. Ono aj mainstreamový zahraničný pop, čo púšťajú nie je žiadna výhra a keďže väčšina populácie tomu nerozumie, tak to dokáže zniesť.
Knechtová, Muller, Tásler, niektorí DJ's a aj metal je dosť progresívny, zas žvásty o tom, že SK hudba je úplne odpad vcelku - to neberiem.
ta co sa hra v radiach ano. z toho sa dockas nanajvis Rolincovej s jej novymi hitmi, Rytmusa spievajuceho priteplenym hlasom v duete s Popovicom alebo nejaku odrhovacku od IMT smile s cudnym textom (kto vie nepoviem, co mu rozpoviem ale napoviem, ze nepoviem)

doby ked bola slovenska/ceska hudba dobra su uz davno mrtve. druhy Banket sa nekona, miesto neho mame Desmody.
test
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa test »

Axxis ved ty ako clovek pocuvajuci metal ci hiphop nevie ani co to hudba je. Razom si odpisal vsetoo slovenske len preto, ze daky saso z Pistan (Rytmus) ponadaval napriklad na Taslera v pesnicke. Skutocnost, ze Tasler naspieval, napisal a vyprodukoval velmi vela kvalitnej hudby je nepopieratelna, podobne je to aj s inymi. Nezabudni vsetko oznacit za komerciu, lebo to je oblubeny argument.
axxis
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

test napísal:Axxis ved ty ako clovek pocuvajuci metal ci hiphop nevie ani co to hudba je.
tak toto mi este nikto nepovedal :D ale nazor kvalitny.
mimochodom: to prve som si nepustal uz nejaky ten piatok (radovo v rokoch) a to druhe som nepocuval nikdy
test napísal:Razom si odpisal vsetoo slovenske len preto, ze daky saso z Pistan (Rytmus) ponadaval napriklad na Taslera v pesnicke.
Ja som razom vsetko odpisal, pretoze Tasler nie je ani o piad lepsi ako Rytmus. IMT smile produkuje IMO spatnu hudbu a nemam ani najmensiu chut ju pocuvat z vlastnej vole. a duplom ju nebudem pocuvat ak len preto, ze mi to diktuje SNS
test napísal:Skutocnost, ze Tasler naspieval, napisal a vyprodukoval velmi vela kvalitnej hudby je nepopieratelna, podobne je to aj s inymi. Nezabudni vsetko oznacit za komerciu, lebo to je oblubeny argument.
Aku dalsiu kvalitnu hudbu teda mame? Pomoz mi zlepsit moj hudobny nevkus :)
mimochodom, s komerciou nemam a nikdy som nemal najmensi problem. len preto, ze je nieco oblubene (alebo niekedy v minulosti bolo) to este neznamena, ze to musi byt automaticky zle. do takeho hipster stadia, ze sa budem ohanat komerciou som zatial nedospel (ale popracujem na tom :) )
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa begbeee »

Axxis, ty do toho ideš s predsudkami. Povedať, že na SK nemáme kvalitnú hudbu - čo zatiaľ tvrdíš - to nemá potom cenu ani diskutovať.
Napríklad za tým, že Knechtová, čo sa týka stredného prúdu robila najprogresívnejšiu muziku v celom bývalom Československu, za tým si stojím. Tásler taktiež robil kvalitnú hudbu. Muller je absolútna pecka a môžem menovať ďalej a to hovorím len o strednom prúde.

A či sa to niekomu páči alebo nie MC Erik a Barbara sú dodnes najpredávanejší interpreti v zahraničí (mimo československa :P )
axxis
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

begbeee napísal:Axxis, ty do toho ideš s predsudkami. Povedať, že na SK nemáme kvalitnú hudbu - čo zatiaľ tvrdíš - to nemá potom cenu ani diskutovať.
to nie je predsudok, to je moj nazor na slovensku hudbu, ktora je povazovana za kvalitnu. ked Ti pustim hip hop, ktory je boh vie kym vsetkym povazovany za velmi kvalitny bude sa Ti pacit len preto, ze to niekto iny povedal? nerad diskutujem s ludmi, ktori maju na vec nazor ako Ty, otacas totizto debatu uplne inam ako to myslim ja. ja som nikdy nespochybnoval kvalitu slovenskych hudobnikov, mozu byt skveli spevaci, vyborne hrat na hudobne nastroje, ale pokial budu produkovat to co sa na slovensku povazuje za vrchol hudobnej sceny tak robia zlu hudbu. keby si zobral Freddyho Mercuryho a spravil z neho hlavneho spevaka IMT smile poviem o nom, ze robi zlu hudbu aj ked na druhu stranu mam rad niektore veci od Queen.
begbeee napísal:Napríklad za tým, že Knechtová, čo sa týka stredného prúdu robila najprogresívnejšiu muziku v celom bývalom Československu
zaner dobru hudbu nerobi
begbeee napísal:Muller je absolútna pecka a môžem menovať ďalej a to hovorím len o strednom prúde.
axxis napísal:
doby ked bola slovenska/ceska hudba dobra su uz davno mrtve. druhy Banket sa nekona, miesto neho mame Desmody.
mam rad situacie ked musim opakovat sam seba na fore :)
begbeee napísal:A či sa to niekomu páči alebo nie MC Erik a Barbara sú dodnes najpredávanejší interpreti v zahraničí (mimo československa :P )
preco nie
taki7
Professional
Professional

Príspevok od používateľa taki7 »

Kvóty v rádiách zostávajú (video)..https://streamable.com/3nzck8
taki7
Professional
Professional

Príspevok od používateľa taki7 »

V lietadle, ktoré sa zrútilo na Zlaté piesky mal sedieť aj Pavol Hammel: Nenasadol len vďaka šťastnej zhode okolností...

https://www.cas.sk/clanok/2647259/v-lie ... okolnosti/
Dreamer
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Dreamer »

Aby ste nemuseli klikat na ten stary clanok...
24.02.2022 05:50 Pred 46 rokmi sa spevák Pavol Hammel (73) druhýkrát narodil.

Mal totiž sedieť v lietadle Iliušin Il-18B, letiacom z Prahy do Bratislavy, ktoré sa v roku 1976 zrútilo na Zlaté piesky.
Napísať odpoveď