Win Xp nenabehne...
Win Xp nenabehne...
Mam takyto problem. Pred par dnami vypadla elektrina a od vtedy mi nenabehne WinXp Prof. Dojde po nacitavaciu obrazovku a restartuje sa PC. Pred restartovanim nabehne velmi rychlo modra obrazovka, ale nestihnem precitat co tam pise, lebo sa hned restartuje. Nefunguje ani posledna konfiguracia, ani nudzovy rezim. Po kazdom sa restartuje. Skusal som HirensBootCD a tu som dosiel k zaveru, ze mi nenajde particiu C: a ked najde tak nemozem s nou nic robit, lebo vypisuje ze je chybna. V HB som skusal aj kontrolu disku atd. a nic a skusal som aj File managery a tiez nic. Asi mi nic neostava, len formatovat disk, lenze ja by som potreboval dostat par veci z tejto particie, ale neviem ako. Dalo by sa to este nejako zachranit popripade aj ten WinXp? Vopred dakujem.
-
Grim
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Re: Win Xp nenabehne...
...a skúšal si nejaké Live CD Linuxu?...prípadne dať ten HDD do iného PC...
Re: Win Xp nenabehne...
na HirensBoot CD je linux aj Win live. Win vobec nenacita C: a linux ho najde, ale vypisuje chybu a mam skusit chkdsk /f, ale to nejde. Momentalne ho nemam kde vyskusat. Budem ho musiet asi preformatovat, ale potreboval by som z neho nejake veci postahovat. Mam NB a cez USB by to slo, ci nie?