MS v hokeji, Finsko - Svedsko 2012
-
guess.whoo
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
MS v hokeji, Finsko - Svedsko 2012
Takze sa pomaly blizi priprava a s nou spojene spekulacie ohladom prichodu posil zo zahranicnych lig. Dobre spravy doniesol trener z USA:
http://sport.aktuality.sk/c/126799/vujt ... visnovsky/
http://sport.aktuality.sk/c/126799/vujt ... visnovsky/
Re: MS v hokeji, Finsko - Svedsko 2012
Vújtek má najväčšie gule zo všetkých trénerov od čias Šuplera a Golonku! Povedať, že Budaja neberie lebo nechytá, by si nedovolil nikto :poklona:
(Jedine tí dvaja si dovolili zobrať mľaďasov na vrcholné akcie, Šupler vynechal celú bývalú generáciu a do Lillehammeru zobral Šatana, Pallfyho a podobne..a Golonka zobral v '97 vtedy 18 ročných Hossu a Biceka na MS, za čo sa mu obaja odvďačili parádnymi výkonmi..)
(Jedine tí dvaja si dovolili zobrať mľaďasov na vrcholné akcie, Šupler vynechal celú bývalú generáciu a do Lillehammeru zobral Šatana, Pallfyho a podobne..a Golonka zobral v '97 vtedy 18 ročných Hossu a Biceka na MS, za čo sa mu obaja odvďačili parádnymi výkonmi..)
-
guess.whoo
Redeemer
Tak jasna jednotka je Halak, o tom niet pochyb. Som vsak zvedavy kto bude nakoniec 2 a 3 brankar, kedze Budaj nechytava a Laco v Poprade nepodaval oslnive vykony
Co tak Hamerlik, Hudacek alebo Stana? V Skalici oslnuje aj Lakosil, takze ako trojku si ho viem predstavit.
Edit - S vlasom som sa sekol, pardon. Vobec som si to neuvedomil pretoze uz dlho chyta u nas v lige.
Edit - S vlasom som sa sekol, pardon. Vobec som si to neuvedomil pretoze uz dlho chyta u nas v lige.
Vújtek povedal, že máme Haláka a v Európe 5 kvalitných brankárov a o Budajovi ani neuvažuje, nakoľko nechce brankára, čo nechytá.
Halák ináč uhrá minimálne 2. kolo, čiže nespoliehal by som sa na jeho príchod.
Halák ináč uhrá minimálne 2. kolo, čiže nespoliehal by som sa na jeho príchod.
-
mirak2
Hardcore addict
az na to, ze lakosil je cechtest napísal:Co tak Hamerlik, Hudacek alebo Stana? V Skalici oslnuje aj Lakosil, takze ako trojku si ho viem predstavit.
Najlepši su:Hammerlík a Hudáček na týchto posledných turnajoch obaja preukázali ako su dobrí.Ako tretieho brankára by som dal Haláka,ale ako jednotku v bránke nie,na jednotku by sa hodil Hudáček .Vujtek patrí zatial medzi najlepších trenérov SR.
-
senator8008
Light Star
Ako tak sledujem tvoje príspevky, tak ty si ale iný športový odborník.
To sú len športové názory,každý má na šport rôzne.
-
guess.whoo
Redeemer
takze preto je Halak medzi brankarskou elitou, uz chapem
-
Sagittarius
Guru
Otázkou je skôr, či príde Halák, resp. či bude môcť prísť, keď príde tak bude jednotkou. Ale bude zaujímavé, že kto bude jednotkou, keď nepríde. Ja by som to videl na Hamerlíka skôr. Ak príde Halák, tak ďalší dvaja by mali byť Hudáček a Hamerlík. Ak nie, tak Laco a Lašák, ale neviem, či chcel Lašák robiť trojku alebo dvojku-trojku.
-
guess.whoo
Redeemer
lasak by sa hodil aj do kabiny skusenostami, skor by som videl jeho ako jednotku, mal aj slusnu sezonu
-
hojko
Site Admin
guess.whoo: Desatrocne skusenosti este nikomu zlato nevychytali. Pokial brankar nema formu a nechyti aj nemozne, tak mu prd pomoze, ze ma za sebou 15 sezon v NHL a 10 sezon v KHL.
-
guess.whoo
Redeemer
ved som pisal,ze mal dobru sezonu a mohol by byt jednotkou v nepritomnosti halaka. nie ze by mal chytat za zasluhy
dvojka urcite Hudacek podla mna
-
Sagittarius
Guru
Slováci chtějí pořádat s Českem hokejové MS 2015
Nechcem vytvárať novú tému, tak v tejto by to bolo najvhodnejšie.
Nechcem vytvárať novú tému, tak v tejto by to bolo najvhodnejšie.
-
guess.whoo
Redeemer
bolo by to skvele ist sa opat pozriet na svetovy hokej. no tentokrat by asi vychodniari mali smolu 
no mne to príde ako pchanie sa do... Nepoviem keby to bolo tak, že sa dohodnú a potom pôjdu spolu kandidovať. Ale toto
.
A druhá vec: keď to môže usporiadať jedna krajina tak načo to rozdeľovať? Ľudia v druhom meste (Ostrava, KE) by zbytočne prišli o MS. (aj keď ja osobne by som sa určite do BA dotrepal
)
A druhá vec: keď to môže usporiadať jedna krajina tak načo to rozdeľovať? Ľudia v druhom meste (Ostrava, KE) by zbytočne prišli o MS. (aj keď ja osobne by som sa určite do BA dotrepal
Zevraj aj MS 2011 mali byt spojene c Ceskom ale nasi to nedovolili a teraz chceme ist k nim

-
hojko
Site Admin
UN2552: Netrep aspon, Slovensko kandidovalo samostatne, Cesko poslalo prihlasku neskoro.
http://hokej.sme.sk/c/1782593/slovensko ... -2010.html
http://hokej.sme.sk/c/1782593/slovensko ... -2010.html