Zdravím Vás!
Zakúpil som si tablet Yarvik 411 a som s ním spokojný, akurát čítanie pdf súborov je dosť neohrabané. Keďže moderné časopisy v pdf sú dosť veľké a sú plné obrázkov, tak to moc na tomto tablete nestíha. Ale čítal som aj recenzie na napr. čítačku Kindle, kde je tiež problém s čítaním väčších súborov pdf. Nemáte niekto skúsenosti s nejakou čítačkou, ktorá by zvládla aj väčšie pdf? Alebo nemáte niekto skúsenosť s Kindle, kde sa dá cez nich prekonvertovať súbor do verzie e-book, ide mi o to, že keď si dám skonvertovať pdf do ich súboru, či sa zlepší čitateľnosť a či tam ostane včetok obsah vrátane obrázkov?
Ďakujem.
Akú čítačku na veľké pdf súbory?
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
Re: Akú čítačku na veľké pdf súbory?
No co ti poradit, dvojjadrovy procesor a 1GB RAM by tomu urcite pomohlo, vzhladom na tvoj jednojadrovy 1GHz cpu a 512MB RAM. Takze sa skus pozriet po niecom ako je Samsung Galaxy Tab, Huawei Mediapad, ASUS EEE Pad Transformer Prime, Motorola Xoom, HTC Flyer 32, iPad...
Trebars ja mam Huawei Mediapad, ocakavam na prichod Android ICS, ktory by mal byt v priebehu marca k dispozicii. Tablet je to sikovny, Orange ho mal (alebo este ma v ponuke) a tak sa uplne nove kusky daju na inzerat zohnat aj za 170 eur so zarukou a komplet balenim. Je to tento tablet: http://www.alza.sk/huawei-mediapad-7-d283196.htm
Trebars ja mam Huawei Mediapad, ocakavam na prichod Android ICS, ktory by mal byt v priebehu marca k dispozicii. Tablet je to sikovny, Orange ho mal (alebo este ma v ponuke) a tak sa uplne nove kusky daju na inzerat zohnat aj za 170 eur so zarukou a komplet balenim. Je to tento tablet: http://www.alza.sk/huawei-mediapad-7-d283196.htm
To vyzerá fakt lepšie ako ten môj slimák a vieš mi prosím vyskúšať nejaké väčšie pdf napr: http://www.gamesite.sk/na-stiahnutie/ca ... -002-mobil a ako je to s čítaním takéhoto formátu, lebo takéto sa robia väčšinou vo veľkosti A4.....
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
Tu mas video, natocil som to mobilom pri sledovani televiznych novin. Je to v prehliadaci Adobe Acrobat. Myslim, ze praca s PDFkom je bezproblemova, niekedy treba pockat dve ci tri sekundy, kym to natiahne, ale lepsie to uz asi nikde o moc nebude.
Na Asuse Trensformer som mal aj ja problém s čítaním väčších PDF /cca 50-70 mb/ no po update na ICS je to už v poriadku
Tak oproti môjmu tabletu to ide u teba super, to je ten čo si spomínal Huawei Mediapad 7"?hojko napísal:Tu mas video, natocil som to mobilom pri sledovani televiznych novin. Je to v prehliadaci Adobe Acrobat. Myslim, ze praca s PDFkom je bezproblemova, niekedy treba pockat dve ci tri sekundy, kym to natiahne, ale lepsie to uz asi nikde o moc nebude.
Hore ti dal presny odkaz. Na Bazosi sa ich teraz plno predava.