Hlas Československa
-
rupert111
Medium Expert
Hlas Československa
Pozerali ste dnes niekto?Minuli diel bol lepši boli tam lepši spevaci ale ani tento nebol zly 
Re: Hlas Československa
a kolko rokov mas? 14-16 ?
-
rupert111
Medium Expert
Preco?
M4jk1: Si to vystihol, videl som len v reklamach nejake utrzky a je to strasne a trapne. Porota cela jak je. Posledna spevacka sutaz co som videl bol xFactor, to sa este dalo ziadne CZ/SK hviezdicky v porote, vykecavanie moderatorov .... A nech mi niekto nehovori, ze ich nevyberaju podla vzhladu.
Keby to malo byť fér, tak by si museli vypočuť všetkých X tisíc záujemcov a nie len tých 200 alebo koľko ich je, čo vybrala dopredu dáka komisia.
Taktiež tá porota ... David, Vojtek ... to chápem, že sú tam. Majú naozaj skúsenosti, či už veľké koncerty, muzikály, a pod. Rytmus - no dobre. Má nahrávacie štúdio,
možno vie spraviť hudbu so súčasným soundom, ... ale Dara ... veď tá nemá nič, čo môže ponúknuť
Keď aj porotcovia sa snažia presvedčiť speváka, prečo by mal ísť práve k nemu
tak nemá okrem svojich ciciek čo ponúknuť
Taktiež tá porota ... David, Vojtek ... to chápem, že sú tam. Majú naozaj skúsenosti, či už veľké koncerty, muzikály, a pod. Rytmus - no dobre. Má nahrávacie štúdio,
možno vie spraviť hudbu so súčasným soundom, ... ale Dara ... veď tá nemá nič, čo môže ponúknuť
tak nemá okrem svojich ciciek čo ponúknuť
Praveze Dara ma k hudbe co povedat, spievala este v Zlatej brane ked si ty kacera tahal po dvore. Rytmus je tam skor kvoli sledovanosti a konfliktom, ktore zabezpecia sledovanost.
-
Sarger
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
Ale pokiaľ chcete pozerať kvalitnú spevácku show pustite si americký The Voice... to je už iná úroveň, nie táto fraška...
To, že spievala v zlatej bráne nie je ešte cesta k úspechu ...
berme to tak odľahčene ...
Vojtek: koncerty
David: muzikál
Rytmus: "new sound" spolupráca so súčastnou "pop" scénou slovenskou (do toho patrí aj Dara)
Dara: ???
.. to že hlas má, to jej neberem. Spievať vie ... Pekná je (aspoň mne sa páči)...
berme to tak odľahčene ...
Vojtek: koncerty
David: muzikál
Rytmus: "new sound" spolupráca so súčastnou "pop" scénou slovenskou (do toho patrí aj Dara)
Dara: ???
.. to že hlas má, to jej neberem. Spievať vie ... Pekná je (aspoň mne sa páči)...
A posledná zmienka o jej kariére tam je z roku 2002
posledný rok čo som ju videl v novinách, tak som zistil, že akurát sa presadila v nábytkárstve ...
posledný rok čo som ju videl v novinách, tak som zistil, že akurát sa presadila v nábytkárstve ...
http://www.csfd.cz/film/311040-hlas-ceskoslovenska/
Hodnotenie hovori za vsetko, takymito srackami to tu zaplnat je fakt detinske
.
Hodnotenie hovori za vsetko, takymito srackami to tu zaplnat je fakt detinske
preto sa pytam lebo to mozu pozerat iba nastrocni, dochodzovia a ludia co pridu unaveni z roboty tak si zapnu telku.
-
Soviet
Darca
Vsak nebolo nedavno volake Talentovanie? To este bavi vobec ludi pozerat taketo show? Ja co zapnem tv pri vareni vecere a aj to discovery/spectrum ani neviem, ze este stale su v mode taketo tuposti.
-
Sarger
Guru wannabe
Nuž Soviet niektorých to baví...ja sa radím k tej skupine ktorá televízor zapne raz mesiac a seriál/tv show si radšej stiahne než sa zbytočne kŕmiť Slovensko-Českou pseudo tvorbou...
Tak na slovensku sa najdu vselijaky ludia ked prednedavnom ficala ta seherezada z turca ci co to bolo, clovek sa len zamysli nat tupostou ludi. A nase televizie nevedia kedy dost. Zacali Superstar ok rok dva, ale kolko sa to uz vlecie a kazdy rok zas a zas.
Nieje to nič moc, porotcovia a celkovo aj súťažiaci
žiadna sláva, tak ale keď nieje v telke v nedeľu nič iné a nechce sa mi pozerať x-tú reprízu nejakej hlúpej komédie na jojke tak je to príjemná oddychovka, mimo iné... čítal som zaujímavý názor na túto reláciu
http://aktualne.atlas.sk/hlas-ceskoslov ... televizia/
Becko: Toto nechapem, neni nic ine tak co budem pozerat aj to co sa mi nepaci. Vsak ked tam nic neni zhasnem TV aspon usetrim, alebo si pustim film z PC alebo idem na net, proste radsej by som isiel aj spat ako kukat hento.
nesledujem no niektore vystupenia vo svete su dobre