Problém s napalovačkou
Problém s napalovačkou
Zdravím Vás,
mám taký "trošku" problém s napalovačkou. Pri vložení napáleného CD mi windows vyhodí, že CD je prázdne a dá sa naňho dokonca zapisovať. Po napalovaní mi naposledy dvd ostalo prázdne. Je chyba v hardvéri alebo niekde registroch? Mal už niekto takýto problém? Končí mi záruka notebooku a chcem vedieť či by sa mi to oplatilo dať na reklamáciu. Od začiatku mám s napalovačkou problémy, najprv len kazila občas DVD-R a teraz toto zistenie. Ďakujem za odpoveď a cenné rady. Momentálne sa snažím reparovať windows a teda aj registre. Uvidím čo to spraví.
mám taký "trošku" problém s napalovačkou. Pri vložení napáleného CD mi windows vyhodí, že CD je prázdne a dá sa naňho dokonca zapisovať. Po napalovaní mi naposledy dvd ostalo prázdne. Je chyba v hardvéri alebo niekde registroch? Mal už niekto takýto problém? Končí mi záruka notebooku a chcem vedieť či by sa mi to oplatilo dať na reklamáciu. Od začiatku mám s napalovačkou problémy, najprv len kazila občas DVD-R a teraz toto zistenie. Ďakujem za odpoveď a cenné rady. Momentálne sa snažím reparovať windows a teda aj registre. Uvidím čo to spraví.
-
Thommas
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Re: Problém s napalovačkou
Nemáš nastavené v napaľovacom programe len simulovanie napaľovania?
nemám a keby aj tak to vysvetľuje len časť problému, aj som zmazal a nanovo nainštaloval driver napalovačky, mám nainštalovať celý čipset driver?
-
Thommas
Addict
S tým na veľa nepôjdeš. Skôr skús nainštalovať iný burn-soft a ten nechať na predvolených nastaveniach, skúsiť napáliť disk a otestovať ho v inom PC.
skúsil som okrem nera aj ashampoo burning studio 11 a po napálení mi zostalo prázdne dvd opäť. myslíš že je chyba len v špinavej šošovke a odstráni ju čistiace cd/dvd? lebo dvd mi ešte ako tak načíta ale cd mi ukáže ako prázdne.
-
Thommas
Addict
Nie, už bude problém v laserovej hlave. Výmena mechaniky alebo reklamácia,
dík, moc si ma nepotešil, ale predpokladal som to...náhodou nevieš kde by som zohnal lacnú a plne funkčnú ideálne s lightscribe do asusu, momentálny model Samsung TSST-633C
-
Thommas
Addict
Písal si, že ti pomaly končí záruka. Tak prečo to neposlať?
nechce sa mi byť mesiac bez notebooku skrz takú banalitu