Horoskop -> Baran - pomoc

Ak neviete kam zaradiť Váš príspevok, použite túto kategóriu...
TheEgopat
Light Expert
Light Expert
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Horoskop -> Baran - pomoc

Príspevok od používateľa TheEgopat »

Ahoj drahí priatelia,

rád by som sa vám zveril a tak isto by som rád privítal nejaké rady na problematiku s ktorou vás ochvíľku oboznámim :).
Ako je už dané v nadpise, som človek v znamení Barana.
Baran a ja osobne som chararakterizovaný tým, že čo naozaj chcem, to si docielim. No, ale nieje to celkom tak. Je len pár vecí na svete čo ak si zaumiením tak do docielím.
A chrobák sa skrýva práve tu. Často si čítavam horoskopy o Baranoch kde väčšinou opisujú -> Človek v znamení barana sa bezhlavo hrnie do všetkého. (Čo je vlastne dobré) Ale pri strate inšpirácie a motivácie sa veci vzdá. A tu je ten háčik, ktorý mám aj ja :(.
Nevie mi niekto poradiť ako sa motivovať pri veciach, ktoré ma bavia, ale pri prejave ich zložitosti mi motivácia a celková chuť klesá. Áno vravíte si keď raz človeka niečo baví, tak chuť je tam vždy. No u mňa je to len obdobné. Ale veľmi to lutujem, že všetko hneď vzdám.
Má niekto podobný problém? Dokáže mi niekto poradiť ako sa tomu vyhnúť? :) Ďakujem vopred :).
Grim
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Re: Horoskop -> Baran - pomoc

Príspevok od používateľa Grim »

...ja mám tiež rovnaký problém...tiež na mňa polovička horoskopov nesedí...tú druhú polovicu som si šikovne prispôsobil, aby sedeli...
zuzanuska
Professional
Professional

Príspevok od používateľa zuzanuska »

ono sa dá v každom znamení niečo nájsť, čo ti bude pasovať a čo nie

ja som strelec (viď avatar) a tiež niektoré veci na mňa vôbec nesedia (ale ako Grim vraví, dá sa to prispôsobiť podľa toho, čo sa práve človeku hodí :lol: tak si vyber horoskop, ktorý sa ti najviac páči :lol: )

No to s tou motiváciou je už horšie. Tiež sa niekedy neviem donútiť k nejakej činnosti a najmä ak nevidíš ten cieľ.
Tak si teda urči za každý pokrok nejakú odmenu a to by ťa mohlo inšpirovať :)
Grim
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Grim »

...aha, tak už viem kde je chyba...celý život som žil v ilúzii, že chyba je vo mne a preto na mňa tá polovica horoskopov vôbec nesedí...ale teraz vidím, že chyba nieje vo mne, ale v horoskopoch pre strelcov...
Sarger
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Sarger »

Never horoskopom...sú uspôsobené pre každé znamenie, písané neutrálne takže v každom si každý niečo nájde. To všetko je len placebo efekt. Horoskopy publikované v novinách a časopisoch skoro nikdy nemenia, len ich postupne každý rok točia a obmienajú znamenia...
K tej motivácii, niekedy sa proste musíš donútiť inak budeš robiť všetko na poslednú chvíľu.
TheEgopat
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

:D:D Grim :D:D

No lenže ja postupom času si viac uvedomujem, že vlastne mne sa nechce. Som občas lenivý a to tak, že s tým skoncujem aby som sa k tomu už vraciať nemusel. Ale najviac ma trápi práve to, že ja strašne chcem niečo sebe dokázať. Vytvoril som už aj stránku cez HTML čo bol môj prvý pokrok. Radoval som sa tomu ako malý chlapec, ale nestačilo mi to :(. Žiadam si stále viac a chcem sa strašne naučiť robiť v PHP lenže ja som tak lenivý samouk :(. Všetko by som chcel vedieť hneď :(. V lete som si kúpil gitaru za vlastné 35€ a hral som na nej vášnivo 2 mesiace. Už sa mi ako tak darilo a predsa som s tým skončil. Proste často prídem na to že to nieje pre mňa už v polovici činnosti :(. To ma dokáže vážne frustrovať.Mal by som s tým niečo robiť ale neviem čo keď psychika je zákerná :(. Ešteže tu mám svoju priateľku :). Väčšinou ju pokladám ako inšpiráciu vo všetkom :).
Lubenečko
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Lubenečko »

TheEgopat .. ja nie som baran, no čo píšeš, sedí aj na mňa ... silno pochybujem, že to je znamením :D

istú dobu som videl na facebooku ako frčali tie app "aké je vaše číslo" "čo znamená vaše znamenie" ... všetci híkali aké to je presné :D ... no keď som si to kukol, tak som sa našiel v každom :)
Pri každom bola písala taká, nie že neutrálna vec ... ale ľudská vlastnosť, ktorú má hádam každý ... či už je to občasná lenivosť, priebojnosť, vášnivosť ... vo všetkom sa môžeš nájsť ... :D

Taktiež potom nerozumem, prečo v každom horoskope sa píše niečo iné. Napr v jednom mám očakávať niečo nové - nemám sa báť robiť
dôležité rozhodnutia, životnú zmenu a v druhom zas, že mam byť pokojný, odkladať dôležité vecí na inokedy.. aby som si všetko dobre premyslel... a pod :D

Tu ide skôr o to, či tomu veríš. Ak si budem hovoriť, že to nedokážem, neviem sa sústrediť, ... tak to tak aj dopadne
TheEgopat
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

No ďakujem :).

S tým všetkým súhlasím. Lenže, proste ja sa do vecí v ktorých vidím budúcnosť hrniem ako do obchodu so 100-percentnými zľavami. A až zistím, že je to zložité tak ma to odradí. A pritom ja som človek ktorý vidí zmysel v zložitosti. Pre mňa sú jednoduché veci strašne, ako to nazvať. Proste mám ráz zložitosť no súčasne logiku. Ale som lenivý a neodkážem odlepiť svoju s r*ť z tej lenivej polohy a nakopnúť sa do činnosti. Neviem ako začať dúriť sa. Ohľadom týchto záležitostí. Pretože ako, nemôžem na seba tvrdiť že som lenivý všeobecne. Iba v týchto záležitostiach. Pokúšal som sa v istých veciach nájsť. Proste nájsť svoje miesto a usadiť sa v tom ako v perine. No zatiaľ sa mi to podarilo s Angličtinou a ťahám ju už od Septembra :D . No darí sa mi (happy) :oops: .
Písať stránky v HTML som sa naučil sám za jeden jediný deň strávený pred PC. A odvtedy sa mi do hlavy vbúrala jednoduchosť a prirástlo mi to k rozumu natoľko že sa nedokážem motivovať sám. Musím proste hneď v danom momente vidieť cieľ. Trošku priblblé vysvetľovanie ale fakt sa mi ťažko vysvetľuje, snáď to pochopíte :oops: :|
hughito
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa hughito »

To ešte aj niekto verí na horoskopy ? Neuveriteľné.

karmista: Nebuď nervózny.
Hotwire
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Hotwire »

Grim napísal:...aha, tak už viem kde je chyba...celý život som žil v ilúzii, že chyba je vo mne a preto na mňa tá polovica horoskopov vôbec nesedí...ale teraz vidím, že chyba nieje vo mne, ale v horoskopoch pre strelcov...
co ak si adoptovany a v skutocnosti si sa narodil v uplne iny den ale nevedeli v ktory tak ti nejaky pridelili? :| :cry:
KoCi
Darca
Darca

Príspevok od používateľa KoCi »

Som baran, ale nie az taky baran ako ty :D Ser na horoskopy, chod sa nadychat cerstveho vzduchu. Ked som mal pocit, ze "osobnostne" stagnujem, zacal som sa niecomu venovat. Ked ma to preslo, zacal som sa venovat niecomu dalsiemu. A ked som mal potrebu venovat sa niecomu dlhodobejsie, dal som si zavazok ze sa pustim do VS a tu dokoncim.
kupo
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa kupo »

mozno preto, ze horoskopy uz davno niesu aktualne. z tohto vlastne aj vidno ake bludy horoskopy su... kedze po spravnosti by vacsine ludi horoskopy ani vyjst nemali, lebo su pisane na ine znamenie
verona1979
Novice
Novice

Príspevok od používateľa verona1979 »

Ja si horoskopy nikdy nečítam. Je to zbytočné, keďže z každého sa niečo na človeka hodí, niečo nie. Ak si prečítaš, že ťa v ten deň postretne niečo zlé, si tým ovplyvnený, negatívne naladený a už len preto sa ti skutočne dariť prestane. Čo sa týka toho, že sa vraj barani rýchlo vzdajú, ak niečo vyzerá byť komplikované, nemyslím si, že je to znamením, keďže ja som tiež baran a len tak ľahko sa nevzdám ak mi skutočne na niečom záleží. Dokonca čím je niečo tvrdší oriešok, tým viac ma to poháňa k jeho rozlúsknutiu. Záverom: ak niečo chceš, choď za tým a prekážok sa neľakaj. Nie všetci barani sú rovnakí.
kinjeril
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa kinjeril »

http://www.hojko.com/horoskopy-znamenia ... 43022.html

Nabuduce treba pouzit "Hladat" pred zalozenim temy!
TommyHot
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa TommyHot »

Ja som kozorozec (v cinskom drak) a perfektne to na mna sedi. Ale riadit sa horoskopom mi pride postavene na hlavu. Potrebujes silou mocou zapadat do charakteristiky znamenia?
hughito
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa hughito »

Gangy
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Gangy »

Dalsia z tych tem, kde sa daju celkom jasne a so 100%tnou istotou rozoznat retardovani jedinci medzi nami. MOAR!
Napísať odpoveď