Studentsky bankovy ucet
Re: Studentsky bankovy ucet
Ano,moze sa to stat,nic nefunguje na 100%.Avsak Notifikacia nie je ziadna vyhra o peniaze prides tak ci tak a neskor si to urcite vsimnes a reklamaciu podas s malym oneskorenim.
-
Michaelo
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
Hmmm. Ja mám od 15tich rokov študentský účet vo VÚB a som spokojný. Poplatky nie sú veľké (za vedenie). Mám embosovanú MC (zdarma), výber z bankomatov VÚB zdarma, IB zdarma (len posielanie do zahraničia je spoplatnené), notofikácie sú za sumu bežnej SMS (ale to je až od 5tich vyššie. Neviem lebo to nevyužívam). A podobné výhody. Ja som spokojný.
Zdravím, téma je už dosť stará a tak si myslím, že určite dnes budú v podmienkách a ponukách nejaké zmeny v študentských účtoch.
Nevedel by mi niekto poradiť zo skúsenosti, výhodný študentský účet, ktorého vedenie by nebolo spoplatnené, a tak celkovo skoro žiadne poplatky + dostatok bankomatov pre výber hotovosti?
Mala som slsp, ale nebola som spokojná z dôvodu, že pri zakladaní mi tam porobili rôzne chyby, "milá" pani mi nevydala niektoré dokumenty a platila som aj za vedenie.. Pre mňa táto skúsenosť bohužiaľ už nie je vieryhodná.
Nevedel by mi niekto poradiť zo skúsenosti, výhodný študentský účet, ktorého vedenie by nebolo spoplatnené, a tak celkovo skoro žiadne poplatky + dostatok bankomatov pre výber hotovosti?
Mala som slsp, ale nebola som spokojná z dôvodu, že pri zakladaní mi tam porobili rôzne chyby, "milá" pani mi nevydala niektoré dokumenty a platila som aj za vedenie.. Pre mňa táto skúsenosť bohužiaľ už nie je vieryhodná.
ja som sa rozhodoval medzi otp a vub, nakoniec som si vyhral vub, bez poplatkov, akurat hned pri zavedeni uctu si v minuse -3€ (zostatok musi byt 3€, tak preto, aby si nemusela vyberat hotovost z bankomatu iba do zostatku 3€, ale pekne do 0€, si v minuse 3€)
http://www.tatrabanka.sk/cms/page/sk/fy ... ademy.html - tu sa nezmenilo nič.
0,35€ mesačne ale ak použiješ kreditku 5x mesačne tak neplatíš nič.
0,35€ mesačne ale ak použiješ kreditku 5x mesačne tak neplatíš nič.
-
guess.whoo
Redeemer
dokonca vylepsili prihlasovanie do IB. uz nepotrebujes na nic tu trapnu kalkulacku, staci mat aplikaciu v telefone, ktora ti vsetko vygeneruje
Aj CSOB je v pohode,platis za hotovostne vklady na ucet,SMS-ky o pohybe,min.zostatok je 0€.
-
ZappBrannigan
Darca
Ak mas uz 18 tak jednoznacne ZUNO. Vybavis vsetko cez internet. Vsetko.
-
kukiak
Addict
Blbost, vacsina studentov si potrebuje casto vyberat prachy z bankomatu.
-
ZappBrannigan
Darca
Podla mna nie.....v Ba mozes na kazdom kroku platit kartou....
Zapp> Pri podmienke dostatok bankomatov napises ZUNO... ZUNO je paradna banka ale pre ludi co im treba bankomat a vyberaju casto to je horsie ako poplatky.
Najviac bankomatov ma asi slsp a tatrabanka, slsp za vedenie studentskeho uctu poplatky nema, teda aspon ja ziadne neplatim a v tatrabanke sa da docielit aby si ich neplatila. Vacsina studentskych uctov nema zavedene platby takze tu by som problem nevidel.
Najviac bankomatov ma asi slsp a tatrabanka, slsp za vedenie studentskeho uctu poplatky nema, teda aspon ja ziadne neplatim a v tatrabanke sa da docielit aby si ich neplatila. Vacsina studentskych uctov nema zavedene platby takze tu by som problem nevidel.
Bratislava je cele Slovensko, co? Inde na Slovensku studentov nemame.ZappBrannigan napísal:Podla mna nie.....v Ba mozes na kazdom kroku platit kartou....
Pre studenta TB alebo SLSP.
-
kukiak
Addict
co ti ja viem, v skolskej jedalni, v bufete na intraku, na pive v krcme, vo vecierke, cestovne listky.. tam s kartou nepochodisZappBrannigan napísal:Podla mna nie.....v Ba mozes na kazdom kroku platit kartou....
-
ZappBrannigan
Darca
ok moja chyba, neviem ci somtaky asocial, ale mne sa nestalo aby som niekde s kartou nepochodil.....
-
guess.whoo
Redeemer
tak tak, student aj ked nechce potrebuje cash
mám vub startkonto a v IB mam moznost nastavit si sms notifikaciu, neviete, je to za nejaky poplatok?
-
guess.whoo
Redeemer
nemas to napisane v cenniku na stranke?
-
drop
Medium Star
Mne slsp praveze vyhovuje. Pravda plati sa poplatok za vedenie uctu cca 0.30 centov mesacne ale zas mam vsade dost bankomatov na okoli kde mam vybery zadarmo /spoplatnene su bankomaty inych bank/. Potom mam obraty, prevody, platenie kartou zadarmo. Za nejaky jednorazovy poplatok cca 2€ som mal aktivovane platby cez paypal alebo take cosi s IB. Kartu VISA e. zadarmo. SMS notifikacie tiez v tom poplatku. U nas v meste mam 2 pobocky kde mozem vkladat a vyberat peniaze a asi 5 bankomatov. Mozno len blba nahoda, ze ti tam porobili chyby, tiez su to len ludia a niektori dost vypatlani.wrtulka33 napísal:Zdravím, téma je už dosť stará a tak si myslím, že určite dnes budú v podmienkách a ponukách nejaké zmeny v študentských účtoch.
Inak ked uz sem pisem tak vcera som bol vkladat peniaze na ucet a iniciativna tetuska za okienkom mi zacala ponukat nejake brozurky a aj ked som povedal ze nemam cas tak ochotne zavolala kolegyni, ze nech mi vysvetli o co ide. Zacala ma balamutit, ze maju nejaku akciu/novinku (na letaku bol september 2011) a to Výnosné sporenie k Osobnému účtu kaslal som na to ale dnes ked som to cital som ostal z toho v Pečku
Citujem: "potrebujete novu pracku za 350€ ? Nasporite si na nu po 50€ mesacne uz za 7 mesiacov!" a taketo podobne frazy na tom letaku. Mozem hodit aj scan do vtipov lebo som sa tak rozrehotal. Ale hlavne, ze to je bez poplatkov a uroky 2%. A peniaze sa daju vyberat stale ale nespomenula mi, ze bez poplatku to je az po 3 rokoch sporenia. Alebo este jeden tip. Chete domace kino za 1200€? Meze byt vase pri sporeni s investovanim 33€ mesacne uz o 3 roky. Ratajme 33€*12*3=1188€
-
Black.Raven
Medium Star
Alebo este jeden tip. Chete domace kino za 1200€? Môze byt vase pri sporeni s investovanim 33€ mesacne uz o 3 roky. Ratajme 33€*12*3=1188€
si zabudol na úroky. pri 2% ročnom úročení je to 7,92€ minus daň. Takže za tie 3 roky si tých 12€ "našetrí". Mne to ako moc výhodný produkt nepríde, ale určite ho niekoľko klientov SLSP využije/využíva a ocení.
Čaute,
dá sa debetka z ČSOB študent použit cez paypal a aké tam bývajú limity?
dá sa debetka z ČSOB študent použit cez paypal a aké tam bývajú limity?