Red aler 3
Red aler 3
cafte mame originalnu hru a rozhodol som saj u pozicat kamosovi
ten vsak tvrdi ze ju nemoze nainstalovat - nema v novom byte este net a hra sa chce napojit na net aby si overila cd key
to vazne sa neda spustit hrat bez internetu ?? - ked nechce hrat online - len skirmish alebo misie ?
ten vsak tvrdi ze ju nemoze nainstalovat - nema v novom byte este net a hra sa chce napojit na net aby si overila cd key
to vazne sa neda spustit hrat bez internetu ?? - ked nechce hrat online - len skirmish alebo misie ?
-
MichalkoOo
Zablokovaný
Re: Red aler 3
nie
ale ved to je blbost nie ?? bez internetu sa neda hrat ???
da sa to obist takym specialnym programom zacinajucim na c a konciacim na k 
Da ale pred prvym spustenim hry sa vyzaduje jednorazova aktivacia cez internet. Je to protipiratska ochrana.
ved Ok ja stym problem nemam
ale co ma robit niekto kto nema net ??? na to sa nemyslelo ??
ale co ma robit niekto kto nema net ??? na to sa nemyslelo ??
a myslis ze to sa neda obist?rochedo napísal:Da ale pred prvym spustenim hry sa vyzaduje jednorazova aktivacia cez internet. Je to protipiratska ochrana.
ved toto potrebujem obist
Da sa obist (vsetko sa da) ale take veci sa tu neriesia. 
viem zen ie - ale ide o to ze mam originalnu hru a nejde mi pre nejaku hlupot - ktora podmienuje internet
viem ze to uz je bezna vec mat net - ale proste aj tak je to hlupsot - podla mna by to malo davat ako podmienku pre multiplayer alebo online hranie ale nie na home
viem ze to uz je bezna vec mat net - ale proste aj tak je to hlupsot - podla mna by to malo davat ako podmienku pre multiplayer alebo online hranie ale nie na home
Hra tam má napísané, že vyžaduje pripojenie na internet. Zákazník by si mal pozrieť čo kupuje. Takže ak nemá net nemá si to prečo kupovať.
Pochybujem, že by si si kúpil VHSsku keď nemáš video prehrávač ...
Pochybujem, že by si si kúpil VHSsku keď nemáš video prehrávač ...
Tak, temu o Red Alere sme tu este nemali, ale Red Alertu 3 sa venovalo tem uz zopar, tak napr: http://www.hojko.com/c-c-red-alert-3-co ... 88810.html
(a ked je na obale hry uvedene, ze hra vyzaduje aktivaciu cez internet, tak to znamena, ze si vyzaduje aktivaciu cez internet)
(a ked je na obale hry uvedene, ze hra vyzaduje aktivaciu cez internet, tak to znamena, ze si vyzaduje aktivaciu cez internet)