Problém s pevným diskom
Problém s pevným diskom
Poradte mi prosím včera som čistil pevný disk vymazával som nepotrebné súbory vymazal som cca 60GB využite miesto na disku som mal 15GB a dnes ráno keď som išiel na notebook pozriem sa a vyuźité miesto na disku 52GB a nič som neinštaloval ani nestahoval neviete prečo mi to spravilo ?
-
audiotrack
VIP
- Kontaktovať používateľa:
Re: Problém s pevným diskom
vymazal si aj kôš? Možno máš kôš na tom istom disku ako vymazávané dáta, a teda si nič nevymazal iba presunul do koša a javia sa ti ako zmazané
Kôš je vymazaný a už mam využite miesto na disku 57GB to čo je stále sa mi zaplňujeaudiotrack napísal:vymazal si aj kôš? Možno máš kôš na tom istom disku ako vymazávané dáta, a teda si nič nevymazal iba presunul do koša a javia sa ti ako zmazané
-
Soviet
Darca
Nemas nastavene body obnovy v systeme? Ale tolko by ani tie nezaberali.
CC cleanerom som to prebehol asi 1000 krat uz mam zaplnenych 62 GB a nic neinstalujem ja tomu vobec nechapem co sa deje tvl
-
audiotrack
VIP
aký máš operačný systém? Nemáš zapnuté automatické zálohovanie?
Vistu mamaudiotrack napísal:aký máš operačný systém? Nemáš zapnuté automatické zálohovanie?
alebo ci Ti tam nerobi neplechu nejaky virus, to sa mi zda najpravdepodobnejsie
-
hojko
Site Admin
Pozri si adresare, oznac si kolko maju, skus to potom neskor a hladaj, kde to miesto pribuda.
-
typek61
Darca
hlavne skryte subory si daj zobrazit 
Mal som podobny problem. Miesto na hdd sa stale zmensovalo. Bol to virus, ktory sa neustale kopiroval. Antivirus ho nechcel odstranit tak som preinstaloval win a vsetko frci ako ma 
Edit: ja by som nerobil zalohu, lebo by sa mohol prekopirovat ten virus
Tak ja zrobim asi to iste Dakujem vam vstkym za rady ale asi preinstalujem ten windowsLukasqoO napísal:Mal som podobny problem. Miesto na hdd sa stale zmensovalo. Bol to virus, ktory sa neustale kopiroval. Antivirus ho nechcel odstranit tak som preinstaloval win a vsetko frci ako ma