Paypal, platby cez paypal
-
typek61
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Re: Platby cez paypal
zase musim dat do pozornosti a feedback na Sphinx kupa z ebay :)spolah 
-
GIGABYTE
King
Ahojte, nemáte tu niekto AP a PP ? Potreboval by som od niekoho aby mi poslal 10 dolárov na AP (AlertPay), ja by som mu poslal 10.5 doláru na PP (PayPal). Poprosím niekoho s dobrým feedbackom, alebo aspoň niekoho s dostatočným počtom príspevkov, vďaka 
Čaute
Zaplatil som si 8.12.11 cez filepost za 10€ účet na 30 dní
ale 8.1.12 a 9.1.12 mi opäť stiahlo 10€
takže už 20€ neviem za čo. Nič som si potom už nekupoval cez filepost
//autoeditácia príspevku (08 Feb 2012, 15:40)
už osm to poriešil
neviem prečo sa mi to v paypaly.com dalo ako opakujucu platbu
Zaplatil som si 8.12.11 cez filepost za 10€ účet na 30 dní
ale 8.1.12 a 9.1.12 mi opäť stiahlo 10€
takže už 20€ neviem za čo. Nič som si potom už nekupoval cez filepost
//autoeditácia príspevku (08 Feb 2012, 15:40)
už osm to poriešil
neviem prečo sa mi to v paypaly.com dalo ako opakujucu platbu
-
Soviet
Darca
To sa ti na vacsine takychto portalov da ako opakujuca platba, takze nato treba davat bacha.
DIK
lebo 1. 10€ naviac som bral ako omyl
ale už 20€ bolo dosť a začal som to riešit
lebo 1. 10€ naviac som bral ako omyl
ale už 20€ bolo dosť a začal som to riešit
Najde sa tu niekto kto mi posle 5€ na PP?Ja mu poslem 6€ na Moneybookers.
@kamo_444: skoro vsade u tychto filehostingoch ked zaplatis na mesiac alebo pol roka sa ti na PayPale vytvori subscribtion (vacsinou to tam aj pisu len treba ČÍTAŤ) ktoru musis zrusit po zaplateni. Inac ti bude pravidelne stahovat. Nieco ako automaticka pravidelna platba alebo napr. trvaly prikaz ked mas na ucte pri platbe dajme tomu inkasa, najomneho ci inej p***ny.
PS: toto je dalsia vec co sa mi na PayPale paci. Subscribtion mozem zrusit i okmazite po vytvoreni. Napr. pri platbe kartou musis cakat 24hod alebo do najblizsie resetu systemu kedy sa nacitaju nove hodnoty/zmeny z predchadzajuceho dna aby si mohol takuto Subscribtion zrusit.
PS: toto je dalsia vec co sa mi na PayPale paci. Subscribtion mozem zrusit i okmazite po vytvoreni. Napr. pri platbe kartou musis cakat 24hod alebo do najblizsie resetu systemu kedy sa nacitaju nove hodnoty/zmeny z predchadzajuceho dna aby si mohol takuto Subscribtion zrusit.
Prosím vás mám problém, keď si chcem poslať moje peniaze z paypal na OTP účet normálne zadám IBAN, sumu a potom mi to aj tak pýta údaje kreditnej karty pretože nemám nastavený nejaký limit? Dá sa prosím vás poslať z paypalu na BÚ aj bez toho aby som údaje o kreditke musel zadávať?
-
Behemoth
Light Star
Prosím Vás ako je možné vymazať z Paypalu order zo statusom pending? Platil som v directsporte objednávku ale mám limit na karte ( dnes som ho bol zvýšiť ) a objednávka mi ani neprešla, nemám ani číslo faktúry. Skúšal som to zaplatiť znova, myslel som že majú nejaký problém no potom som sa dočítal/povedal mi aj jeden chalan, že je to spôsobené limitom na karte), z directsportu mi neprišiel žiadny mail. Karta mi expiruje koncom mesiaca, už mám novú na ktorej som zvýšil limit.
Stačí zmazať kartu a pridať si novú a tým vyriešim svoj problém? bojím sa aby mi nestrhlo peniaze nakoľko tam mám toto
obrázok:
edit:
vyriešené
Stačí zmazať kartu a pridať si novú a tým vyriešim svoj problém? bojím sa aby mi nestrhlo peniaze nakoľko tam mám toto
obrázok:
Kód: Vybrať všetko
http://i39.tinypic.com/2a77ng2.jpgedit:
vyriešené
Ak sa neda stornovat z tvojej strany kontaktuj prijmatela platby aby to stornoval a napis mu dovod.
-
Bad.boy
Medium Professional
Devnejsie cez Sphinx... 100% spokojnost 
-
XGames
VIP
dávam do pozornosti, že už je funkčná služba na nabíjanie Paypalu z bankového účtu zo Slovenska
https://paypalsk.trustpay.eu/
odskúšané, všetko funguje presne ako je v popise, cely úkon zaberie max 5 minút
https://paypalsk.trustpay.eu/
odskúšané, všetko funguje presne ako je v popise, cely úkon zaberie max 5 minút
Nedavno som si vytvoril ucet na Paypale, hned som odtial kupil 2x humblebundle pack (na PP ucte som mal 0) a automaticky mi to stiahlo peniaze z uctu v banke a napisalo za co to je.
Account este nemam verified. Ked dam verified, stiahne mi to 1,5 eura, po overeni mi ich pripocita na PP ucet.
Ak chcem napr. nieco kupovat z ebayu (pripadne posielat peniaze na iny PP ucet) alebo odhocikadial kde sa plati cez paypal, je nutne mat peniaze priamo na paypal ucte? Pretoze mi to vyhovuje ked na PP mam 0 a automaticky mi to stahuje z uctu v banke. Alebo sa plati nejaky poplatok ked to takto robim? vdaka za odpoved.
Account este nemam verified. Ked dam verified, stiahne mi to 1,5 eura, po overeni mi ich pripocita na PP ucet.
Ak chcem napr. nieco kupovat z ebayu (pripadne posielat peniaze na iny PP ucet) alebo odhocikadial kde sa plati cez paypal, je nutne mat peniaze priamo na paypal ucte? Pretoze mi to vyhovuje ked na PP mam 0 a automaticky mi to stahuje z uctu v banke. Alebo sa plati nejaky poplatok ked to takto robim? vdaka za odpoved.
-
GIGABYTE
King
Nemusíš mať peniaze na PP, peniaze ti automaticky po platbe cez PP stiahne z účtu ako to máš aj teraz. 
Môžem potvrdiť. Aj GoPay tak funguje
//autoeditácia príspevku (01 Mar 2012, 8:28)
Ale na GoPay netreba zakladať účet
//autoeditácia príspevku (01 Mar 2012, 8:28)
Ale na GoPay netreba zakladať účet
-
Soviet
Darca
Novinka PayPalu:
https://www.paypal-dobijanie.sk/
Okamžité dobitie PayPal účtu je nová služba, ktorá umožňuje uživateľom PayPal – v reálnom čase – dobitie účtu PayPal z vlastného bankového účtu.
Ak nemáte kreditnú kartu a na Vašom Paypal účte chýbajú peniaze, nemusíte sa vzdať nákupov na internete. Teraz si môžete okamžite dobiť svoj PayPal účet, ak máte otvorený účet v jednej z nasledujúcich bánk:
1. VÚB
2. Tatrabanka
3. Slovenská sporiteľna
4. ČSOB
5. Unicredit Bank
6. Volksbank
7. OTP Banka
8. Poštová Banka
9. mBank
10. Dexia
https://www.paypal-dobijanie.sk/
Okamžité dobitie PayPal účtu je nová služba, ktorá umožňuje uživateľom PayPal – v reálnom čase – dobitie účtu PayPal z vlastného bankového účtu.
Ak nemáte kreditnú kartu a na Vašom Paypal účte chýbajú peniaze, nemusíte sa vzdať nákupov na internete. Teraz si môžete okamžite dobiť svoj PayPal účet, ak máte otvorený účet v jednej z nasledujúcich bánk:
1. VÚB
2. Tatrabanka
3. Slovenská sporiteľna
4. ČSOB
5. Unicredit Bank
6. Volksbank
7. OTP Banka
8. Poštová Banka
9. mBank
10. Dexia
-
Patrez-ik
Light Expert
Zdravím, prosím vás ak príjemca zrušil platbu a jej status je denied tak čo sa udialo s nimi ? kde sú ? príjemca ich nemá a ja tiež nie. ČO sa snimi stalo ?
ASAP
Vďaka
ASAP
Vďaka
-
guess.whoo
Redeemer
na ceste k tebe, vydrz
-
Patrez-ik