serious sam 3 before first encounter
serious sam 3 before first encounter
Ahoj dufam ze mi tu niekto poradi.Kupil som si hru serious sam 3 nainstaloval (je to steam verzia) a chcel by som tam prehodit titulky do ceskeho jazyka ale nemozem prist nato ako.Pocul som ze piratske verzie maju cestinu,nevie niekto poradit???
-
Corn Flake
Guru wannabe
Re: serious sam 3 before first encounter
Stačí si prepnúť steam do češtiny
Ale často to blbne a ak ti hodí angličtinu tak len reštartuj steam a znova spusti hru.
Steam mam v čestine ale hra je anglickom jazyku
-
rufus59
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
Tak prepni anglictinu na cestinu predsa v hre v steame.
Ako to som skusal ale tam čeština nieje .
-
rufus59
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
Tak je možne, že steam verzia čestinu nema.
-
Corn Flake
Guru wannabe
Čeština tam je len ako som už spomínal blbne. Skús zapnúť SS hneď po štarte steamu lebo ja keď zapnem steam a SS zapnem až po pár minútach, tak mi to hodí angličtinu.
Zdravim vie mi niekto pomoct? menil som crack na tejto hre a vymazali sa mi vsetky savy a bol by som vdacny keby mi niekto mohol uploadnut save (nechce sa mi to zacinat odznova) a poslat mi link na misiu s nazvom Under Iron Cloud a najlepsie na tu cast hry kde ide pod ten most a z druhej strany zacnu prichadzat tie kostry a dalsia vec v tejto misii sa mi stalo ze sa mi zasekla mys a krutila sa stale dookola, aj koli tomu som skusal premenit crack ale nepomohlo, ak by mi niekto vedel pomoct bol by som vdacny.
Hru si kup a nebudes mat take problemy. Dalsia vec, pytaj sa tam, kde si ju stiahol 
// Sapo, skor ako das karmu sa aspon pozri o prispevok nadomnou(reagoval som nan). To citanie sa nauc Ty.
// Sapo, skor ako das karmu sa aspon pozri o prispevok nadomnou(reagoval som nan). To citanie sa nauc Ty.