Bolest chrbta
Bolest chrbta
dost neprijemna bolest ma zastihla v oblasti pod platnickou na chrbte.obavam sa ze to je z blbej polohy pri spani,ale uz sa mi viackrat stalo ze som tak spal a jedine co ma bolelo bola polovica chrbta a citil som sa viac taky "dolamany"..toto je skor na jeden urcity bod a vraveli mi ze mam asi skripnuty nerv a dost je to neprijemne kychol som si citil som tlak na chrbte.poradte co na to ako sa toho zbavit co najrychlejsie ci vyckat kym prejde?uz to trva minimalne 3 dni
Re: Bolest chrbta
Neviem ci maju retardovani vlastnych lekarov, skus pogooglit.
// sa tesim na temu : "Cau ludia, som sa hral s otcovym revolverom a strelil som si do praveho plucneho laloku. Dost to krvaca a tecie z toho taka tmava krv, nehovoriac o tom ako sa mi blbo dycha. Akoby to pichalo alebo ako to popisat, neviete poradit ako sa toho zbavit?"
// sa tesim na temu : "Cau ludia, som sa hral s otcovym revolverom a strelil som si do praveho plucneho laloku. Dost to krvaca a tecie z toho taka tmava krv, nehovoriac o tom ako sa mi blbo dycha. Akoby to pichalo alebo ako to popisat, neviete poradit ako sa toho zbavit?"
-
Kibo
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
Skús ešte tak týždeň počkať, či sa to náhodou nezhorší
Inak masér(ka), fyzioterapeut(ka) alebo skoč obvodnej... Sedením za PC sa to určite nezlepší. Ja som bol takto "seknutý" a takmer som to rozchodil, ale jazda v aute bola luxusná, čo kamienok na ceste, to slza v oku. Nakoniec som si doma ľahol na zem a donútil mamu, aby mi pošliapala po chrbáte. Keď tam niečo ruplo, zľakla sa a zoskočila
Ešte som sa potom so škrípaním zubov ponaťahoval na rebrinách, vypraskal všetko, čo išlo a na druhý deň som bol na tom už lepšie a v priebehu ďalších 2 dní som bol fit, ale celý taký stuhnutý - bolesť však ustúpila. Ale neodporúčam Ti takéto metódy, to len ja som taký huj 
-
Peter_Retep
VIP
nemoze to byt sposobene slabym svalstvom na chrbte?
kibo tiez som skusal sa ponatahovat ale nebolo mi to prijemne,skusim tvoju metodu 
//autoeditácia príspevku (29 Feb 2012, 22:51)
peter to neviem ale viem ze som blbo spal a odvtedy to mam.ale tento druh bolesti este teda nie ze je koncentrovany na maly bod
//autoeditácia príspevku (29 Feb 2012, 22:51)
peter to neviem ale viem ze som blbo spal a odvtedy to mam.ale tento druh bolesti este teda nie ze je koncentrovany na maly bod
-
Kibo
Hardcore addict
Raz som mal takto chytený chrbát, keď ma kolegyňa týrala klimatizáciou, pol dňa to na mňa hučalo naplno, ale vtedy ma bolel aj krk a rameno... Neprechladol si alebo Ťa len niekde neprefúklo, keď si spotený vybehol von? 
neviem je ale mozne,pretoze som si chvilku pobehal v mikine vonku a ja som dost nachylni,celkom rychlo ochoriem.skusim este vydrzat ci to prejde do konca tyzdna ked nie smola zajdem k doktorke.dostal som aj odporucanie na akusi konsku mast vraj to celkom stipe 
-
Kibo
Hardcore addict
Aj celkom smrdí 
Moze to byt kludne z toho spanku. Staci, ze si si nejako prilahol rameno, zle podlozil vankus pod hlavu alebo spal skruteny, jak paragraf.
Nech ta niekto dobre popretahuje, bud sa to zlepsi alebo ta to namotivuje vyhladat odbornika
Nech ta niekto dobre popretahuje, bud sa to zlepsi alebo ta to namotivuje vyhladat odbornika
-
hojko
Site Admin
Nechapem, preco clovek pri bolesti chrbta a krizov nevyhlada neurologa 
hojko ako vravi frisko staci ze spis pokruteny na postei.este sa ti nestalo ze by ta po ranu bolelo rameno?mne ano niekedy to boli tyzden,dva alebo tri ale preslo to samo.dneska uz ten bod na chrbte tak neboli uvidim do konca tyzdna.
-
hojko
Site Admin
Son-Goku: Ano, stalo. Ale pokial sa ti to stalo viackrat, tak myslis, ze to je len z polohy??? Mal som podobne problemy asi pred rokom takto v zime a tahalo sa to dost dlho. Skoncil som na neurologii a vysledok je ten, ze tam nic nie je, ze je to zo zleho drzania tela, kriveho spania a z divnych pohybov (pri sporte - hokejbal, squash). Takze som dostal dvojo liekov, injekciu do zadku a bol pokoj..., lenze po case sa to opat vratilo.
a presne preto som tam hned nesiel.ti povie ze je vsetko ok.radsej som si pockal a bolest dnes mierne ustupila
-
Andi_Cibula
Addict
Ja som mal temer vyskočenú platničku v chrbte, v skutočnosti sa iba dotýkala vedenia CNS.
Bolelo ma to 2 týždne, potom to prešlo. Mladý človek sa s tým ešte ľahko vysporiada. Staršiemu môže naozaj z medzi stavcov vyskočiť a vtedy je to fatálne, nikdy to už nebude 100%
Spávaj na boku i keď sa ti to nebude zdať sprvu pohodlné, keď sa človek tak naučí spať, je to naopak najpohodlnejšie ako sa dá a človeka ráno a cez deň nič nebolí a je šťastný
Bolelo ma to 2 týždne, potom to prešlo. Mladý človek sa s tým ešte ľahko vysporiada. Staršiemu môže naozaj z medzi stavcov vyskočiť a vtedy je to fatálne, nikdy to už nebude 100%
Spávaj na boku i keď sa ti to nebude zdať sprvu pohodlné, keď sa človek tak naučí spať, je to naopak najpohodlnejšie ako sa dá a človeka ráno a cez deň nič nebolí a je šťastný
moze to byt vyskocena platnicka, ale skor si myslim ze mas prechladnute chrbtove svaly - par krat som to mal a ta bolest je naozaj neprijemna, lokalne pomaha toto> http://www.docsimon.sk/tovar/veral-neo-emulgel-gel-100g
s tymto som si to namazal ale nepomohlo mi to.skusam spat na boku ale aj vtedy to je citit.
-
lekoklatik
VIP
Ja som bol na obstrek a natieral som si chrbát (pravidelne 3-4x za deň) Dolgit-om. Bolelo ma to niečo cez 3 mesiace. Prvý krát ma seklo keď som hral nohejbal a normálne som podskočil a keď sa mi to zlepšilo, šiel som skákať cez laťku. Tam už to aj nejak puklo.
Tiež som jedol nejaké hnedé tabletky, avšak teraz si už nespomeniem na názov.
Lekár bude vedieť.
Osobne mi bolo jedno čo mi je, nakoľko lekár mohol akurát tak hádať, ale som z toho von. Počas procesu "liečby" som síce vstával a obúval sa ako postihnutý, ale som z toho von.
//whatever, aj tak píšeš taký problém na internet.
Tiež som jedol nejaké hnedé tabletky, avšak teraz si už nespomeniem na názov.
Lekár bude vedieť.
Osobne mi bolo jedno čo mi je, nakoľko lekár mohol akurát tak hádať, ale som z toho von. Počas procesu "liečby" som síce vstával a obúval sa ako postihnutý, ale som z toho von.
//whatever, aj tak píšeš taký problém na internet.
mne je uz fajn neboli to ked sedim len ked spim a rano sa zobudim tak to citit ale zlepsuje sa to.cize to nebolo az tak velmi vazna zalezitost ako hore spomenute