Pomôzte mi co mam spravit
Problem zo zvukom
Problem zo zvukom
Cavte mam taký problem nainstaloval som si WIndows 7 home premium a vsetky potrebne ovladace ale nejde mi zvuk. Mam dosku ASRock 775i945GZ v programe kotry som nainstaloval "Spravca zvuku s vysokym rozlisenim" mi ukazuje speakers aj nastavenia ked zapojim jack do nejakeho ineho konektora ale zvuk nehraje. Ukazuje mi ze zvuk hraje cez"Realtek digital output".
Re: Problem zo zvukom
Na pravo pri hodinkach v taskbare, pravym na ikonku zvuku. Otvorit "Prehravacie zariadenia" a tam si zvol to ktore mas...
Re: Problem zo zvukom
Jasnee to som skusal ako prve ale tam mam Speakers to sa neda oznacit lebo zevraj nieje pripojené akurat Realtek digital output. A to realtek digital out. ked dam vlastnosti tak tam pise ze to je zadny RCA vystup, ale na Maticnej ziadny taky vystup nieje. Iba 6 Jackov, predtym som pripojoval repraky do zeleneho Jacku teda konektora alebo ako sa to vola. Ale aj ked ich do toho zeleneho pripojim nestane sa nic ale ked pripojim dio nejakeho ineho tak mi ukaze uz aj moznost Speakers ze ju mozem nastavit ako predvolenu, ale nehraju ajtak.
//autoeditácia príspevku (05 Mar 2012, 10:40)
No vcera som zapojil Jack z reprakov do zeleneho konektora a sluchadla do siveho a repraky sli
ale dnes som zapol PC a uz to nejde
dole ked kliknem na ten reprak tak mi ukazuje ze hraje zvuk v Speakers
Nemoze byt chyba v tom ze nemam zapojeny predny audio panel? Ak ano tak stym bude tez problem pretoze piny a kabliky su rozdielne a to takto:
Piny - GND, Presence, Mic_Ret, Out_Ret, Mic_2L, Mic_2R, Out_2R, J_Sense, Out_2L
Kabliky - Ear_R, Ear_L, GND, GND, MIC_IN
//autoeditácia príspevku (05 Mar 2012, 10:40)
No vcera som zapojil Jack z reprakov do zeleneho konektora a sluchadla do siveho a repraky sli
Piny - GND, Presence, Mic_Ret, Out_Ret, Mic_2L, Mic_2R, Out_2R, J_Sense, Out_2L
Kabliky - Ear_R, Ear_L, GND, GND, MIC_IN