Asus X54C, problem s win7

Informácie o software, ankety...
robino211
Novice
Novice

Asus X54C, problem s win7

Príspevok od používateľa robino211 »

Kupil som novy, bez operacneho systemu a pokusal som sa naistalovat do notebooku Asus X54C win7.Instalacia prebehla uplne v pohode a po poslednom restartovani nechce nabehnut system a stale sa restartuje po nabehu uvodnej obrazovky ASUS a pri tom viem, ze ten system na disku je. Ani ked dam nabootovat disk priamo s BIOS-u, tak sa zakazdym rstartuje. Prosim o radu ako to mam vyriesit. Vdaka
KoCi
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok

Re: Asus X54C, problem s win7

Príspevok od používateľa KoCi »

To moze byt problem ovladacov, ale aj HW.
Kedze si sa vsak nikdy k instalacii ovladacov zrejme nedostal, najskor to bude ten druhy pripad. Reklamacia to isti.
makoss
Medium Expert
Medium Expert
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa makoss »

Zdravim!

keby niekto este mal s tymto problem, prave som nasiel riesenie.
Treba naformatovat cely disk niecim inym ako windows instalaciou (napriklad linux live cd, alebo bootovacie cd GParted, odporucam)
a spravit znova cistu instalaciu.
Potom znova restartnut ntb s windows dvdckom vnutri, normalne ho nabootovat a zvolit Opravit system. odmietnut automaticku opravu, ist do prikazoveho riadku (command) a spustit najprv bootrec /fixmbr a potom bootrec /fixboot. Toto opravi windows zavadzace a ntb sa po restartnuti normalne spusti.

PS: ak v commande mate x:/sources, treba prejst do x:/windows/system32. (1. cd .. 2. cd windows 3. cd system32)

;)
saltik
Novice
Novice

Príspevok od používateľa saltik »

Zdravim!

keby niekto este mal s tymto problem, prave som nasiel riesenie.
Treba naformatovat cely disk niecim inym ako windows instalaciou (napriklad linux live cd, alebo bootovacie cd GParted, odporucam)
a spravit znova cistu instalaciu.
Potom znova restartnut ntb s windows dvdckom vnutri, normalne ho nabootovat a zvolit Opravit system. odmietnut automaticku opravu, ist do prikazoveho riadku (command) a spustit najprv bootrec /fixmbr a potom bootrec /fixboot. Toto opravi windows zavadzace a ntb sa po restartnuti normalne spusti.

PS: ak v commande mate x:/sources, treba prejst do x:/windows/system32. (1. cd .. 2. cd windows 3. cd system32)
Ja som to spravil tak ze som po klasickej instalacii spustil opravu, odmietol automaticku opravu, spustil prikazovy riadok (command), a spustil bootrec /fixmbr a potom bootrec /fixboot.
neformatoval som to cez nic ine ako Instalacku WIN7
mne osobne sa win nainstaloval na D: tak som do command line presiel len do D: a to stacilo.
Napísať odpoveď