League of Legends

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...

Na akom serveri hrávaš?

EU Nordic&East
50
42%
EU West
25
21%
Iný
0
Žiadne hlasovania
LoL nehrám
43
36%

Celkom hlasov: 118

Vankisss
Light Expert
Light Expert
Používateľov profilový obrázok

Re: League of Legends

Príspevok od používateľa Vankisss »

tak takto , ranked zatial moc nehrame , ja mam 23 rokov , lv 30 hrame to asi 2roky plus brat to iste.
Ak budete mat niekto zaujem tak si ma najdete nicom vankisss. gl&hf
Natro
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Natro »

Vankisss
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa Vankisss »

tak dik vidim že sa všetci hlasia :D:D čo už neostava mi nič ine teda len hrat s retardami každu 3 alebo 4 hru ked niekoho vychytam to teamu . majte sa
PsychoS
Professional
Professional

Príspevok od používateľa PsychoS »

moc nezalezi natom kolko to hras. niekto to moze hrat cely zivot a ko*ot bude stale. Ja hravam ranked skoro stale solo ale uz som prisiel nato ako vyhravat. A mozes mat aj noobasov v teame. Musis si to vyhrat proste sam.
masterX
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa masterX »

Ja som skusil prvykrat Riven, skore sice 7/2/17, ale rad by som pocul vas nazor ohladom buildu. Asi si ju aj kupim, len neviem co staviat. Ja som postavil MR boty, frozen, bloodhrister, sunfire, guardian, posledny item napr. vobec neviem co dat - atmu ci blackcleaver? stranky ako mobafire nepozeram, tam je tych buildov milion a kazdy je iny. Hodte nejake postrehy, naozaj sa mi ten hero paci, a nechcem ho hrat ako debil :)
kevyn68
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa kevyn68 »

No tazko povedat.Ono mal by si stavat,co vyhovuje tebe.Niekomu vyhovuje,ked vydrzi viac,iny ma styl hry radsej taky,ze rozdat co najvacsi damage.Mne sa s nim oplatilo hrat na HPcka ale aj na dmg.. Ked som hral na HP tak frozena,artmu ci ako sa to vola a warmog.Ak sa hra natiahne zalezi aj od nepriatelskeho teamu a podla toho kupovat dalsie iteami.Ked hram skor na damage,tak urcite Bloodthirster,infinity,phantom danceri a posledny iteam zvyknem kupovat podla toho kto je proti.. bud warmog ,lebo na konci su HPcka velmi dolezite... alebo dalsi phantom... Ale asi viac sa mi oplatilo hrat s rivenom na Hpcka vtedy som si daval viac..
flector
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa flector »

takze som kupil karmu na odporucanie mnohych kamaratov atd... kupil som ju za 6300 a teraz som pozeral ostatne supporty lebo velmi sa mi zapacilo hrat za support a vidim karma za 3150 :cry: pise to niekde ze koho zlacnia? aby som sa vyhol v buducnosti tomuto
Natro
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Natro »

v novinkach vacsinou pisu kazdu zmenu aspon ja som si vsimol ked sa zlacnovala anivia este, karthus a tak pisali to v novinkach
PhYs0c
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa PhYs0c »

vie mi niekto povedat ci sa stackuje black cleaver ked ho mame napr 3 v teame ?
Geogomeogo
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Geogomeogo »

Nedá:
The Black Cleaver debuff counts per target, so the same enemy can only have applied 3 stacks of the debuff even when hit by multiple holders of the item.
lekoklatik
VIP
VIP

Príspevok od používateľa lekoklatik »

PhYs0c: ako ťa mohlo niečo také nápadnúť? Veď The Black Cleaver nemá žiadnu auru, v samotnom popise sa o nejakom "rozdávaní itemu" nepíše tak wut? ^_^
Snap_2012.03.01_11h07m04s_002.png
Keď si to porovnáš napríklad s Hextech Revolver, Will of the Ancients, ktoré majú auru
Snap_2012.03.01_11h07m22s_003.png
tak tie sa medzi 2mi hráčmi v teame "staknú". Mám to vyskúšané. Tá aura platí len od 2ch hráčov.
Nakoľko Spellwamp (a rovnako aj lifesteal) nemá cap, tak taká morgana môže spellwamp vytiahnuť niečo cez 60-70% (presné číslo si nepamätám).

Proste item musí mať nejakú auru, ak ho chceš stackovať medzi 2mi hráčmi.
na 3ch ľudí sa to nevzťahuje.

Btw skúšali sme armor pene vs armor a je to 1 k 1.
To znamená že pokiaľ mám 25 armor pene, tak každému kto má 25 armor dám true dmg (chceli sme si to overiť, pretože sme počuli že je to počítané percentuálne (nie je)).
LukasqoO
King
King

Príspevok od používateľa LukasqoO »

A ked mam 25 armor pen a on nema ziadny armor tak mu davam naviac 25 true dmg :?:
Danielson
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Danielson »

Každý má základne nejaký armor :roll:
PhYs0c
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa PhYs0c »

gugigogego: dik za najdenie vysvetlenia :D
leko: noa? :D ide proste o to ze utokom na hraca znizujes jeho armor o 45, a mna zaujimalo ze ak teammate utoci v rovnakom case na toho isteho hraca ci mu znizi armor o dalsich 45 :)
inak je to velmi podcenovany item a nikdy som ho nevidel v teame, zacal som hravat AD carry, vcera napr. TF v ranked 6/0/7 vyhrali sme do 20 minut, vzdy sa snazim postavim black cleaver ako prvy, a kolkokrat sa team cuduje ze rozbijeme aj ovela lepsi setup proti sebe, ano lebo niekto ma 50 armor, ja mu ho znizim na 5 s BCckom a cuduj sa svete ostatni ADckari davaju hned vacsi damage a rozbijame tankov v early game jak hrusky..da sa povedat ze z poslednych 10 hier som vyhral 8 prave mozno vdaka tomuto itemu..potom uz len staci ak team nie su retardi a hraju ako sa ma ked uz mame vyhodu lepsich itemov zo zaciatku :)
LukasqoO
King
King

Danielson, to predsa viem. Bol to ako priklad. Ze ked mam o 25 vacsi armor pen ako ma on armor tak mu davam o 25 vacsi dmg ?
flector
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa flector »

to riot nevie nic ine vymysliet ? stale uz len robia op champov co maju spell ktorym preskacu pol mapy... dufam ze ju coskoro nerfnu
lekoklatik
VIP
VIP

Príspevok od používateľa lekoklatik »

Keď má niekto menší armor ako máš ty armor pene (alebo nulový teda) tak mu dáš true dmg. Žiadny dmg navyše. Armor pene nie je dmg. Je to len penetrácia predsa.

@flector: s ňou aj proti nej som zatiaľ žiadnu hru neprehral. Celkom múka. Ale to bude asi tým, že je nový a ľudia ho skúšajú. Ale páči sa mi ako sa hýbe.
LukasqoO
King
King

Ja by som sa velmi potesil keby konecne spravili noveho supporta :smt007
Radioactive_Mouse
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Radioactive_Mouse »

dalsi champ bude support
Geogomeogo
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Geogomeogo »

No, kupil som Fioru, skusil som, je ťažká. Na build som zatiaľ celkom neprišiel. Je to niečo ako Master Yi, až na to, že oveľa ťažšie sa jej escapuje. Je dosť squishy, ale Life Stealom si dokáže dosť pomôcť, avšak, ked si tak vezmeme, nemá žiadne CC. Ak mám porovnať Fiorin skok s Ireliou, tak:
CD: Fiora - od 1-5 sa to pohybuje nejak 10-12 sekund. (je to 2x sice za sebou, ale CD je tam ajtak)
Irelia - na 1 nejakých 12 sekund a potom sa to postupne znižuje až na nejaké 2 sekundy + po každom "dorazení" týmto spellom je jej cd 0.5s -> výborné na dorážanie creepov.
Takže na CD určite vyhráva Irelia.
DMG: Irelia, nieje sa o čom baviť.

Týmto pádom Fiora nemá žiadnu šancu sa dostať z Team fightu ak nemá Flash/Ghost, príde mi ako Ranged AD Carry, ktoré ale musí engagenuť zblízka. Ak dostane focus, je okamžite mrtva. Môj názor: Veľmi ťažký champ na zvládnutie, nejasný build, a však určite má nejaký potenciál, to Ečko je dosť dobré.
Napísať odpoveď