Ahojte,
Prosim o radu, planujem si kupit ojetinu VW Golf IV GTI, najeto 188 000km, stav na foto inac vyborny, taktiez pravidelne servisovane..chcem sa opytat ak ma niekto podobny motor 1.8T 20v ze ci sa oplati do toho ist..ako to je s Golfami obzvlast 4 rada povezdme po 200 000Km zo spolahlivostou..
dakujem vam za rady
Golf IV GTI kupit ci nekupit
-
salamander1
Amateur
-
Kibo
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
Re: Golf IV GTI kupit ci nekupit
Kvôli cene to často boli najdostupnejšie "športiaky" pre nagélovaných týpkov, ktorí akurát vedeli, kde sa to tankuje, takže si treba dobre auto preveriť. Bazár alebo inzercia?
-
RATZINGER666
Darca
kvoli dovodom spomenutym vyssie by ma zaujimalo, ktory je to majitel a kolko ho mal ten predchadzajuci...
inak motor rozdeluje majitelov na dva tabory... v zasade platilo, ze ak bolo o motor nalezite starane s dorazom na najvyssiu kvalitu, boli v poriadku, bez problemov... a velmi navykove, kedze sa bavime o kvazi sportovom aute... druhi ich oznacuju za olejnicky tazkeho kalibru...
inak motor rozdeluje majitelov na dva tabory... v zasade platilo, ze ak bolo o motor nalezite starane s dorazom na najvyssiu kvalitu, boli v poriadku, bez problemov... a velmi navykove, kedze sa bavime o kvazi sportovom aute... druhi ich oznacuju za olejnicky tazkeho kalibru...
-
salamander1
Amateur
je to inzercia ale vyzera to ze to necham tak...predavajucemu som napisal: ze ci je prvy majitel a ze aky je dovod predaja...takiez som mu napisal ze nech mi posle cislo VIN na preverenie a ze ak vsetko bude ok ze by som prisiel auto pozret...uz nenapisal tak je to asi nejaky podvodnik alebo to uz predal...mohol mat ale aspon tolko slusnosti odpisat no ale neva...
mam k vam ale druhy dotaz..vyhliadol som si Golfa ineho...vyzera fajn co sa tyka aj motoru ale prekvapilo ma nasledovne a to napis na kufru GTI.
Jedna sa o napis GTI na zadnom kufri original vyzera (asi) takto ako je uvedene na obrazku cislo 1
To GTI co planujem kupit ja je na obrazku cislo 2 a ten napis je posunuty asi o 1cm mozno aj viac smerom dolava...co si o tom myslite? Mohol byt meneny kufor a napis rucne dolepeny? btw motor je skutocne GTI 1.8T
Vsetky ostatne GTI co som nasiel v ponukach maju ten nazov posunuty tak ako ma aj to prve auto na obrazku cislo 1, vynimkou je len jedno vozidlo co som nasiel a to s motorom 2.3 V5...tak neviem ci je to rokom vyroby alebo typom ci vybavou..
mam k vam ale druhy dotaz..vyhliadol som si Golfa ineho...vyzera fajn co sa tyka aj motoru ale prekvapilo ma nasledovne a to napis na kufru GTI.
Jedna sa o napis GTI na zadnom kufri original vyzera (asi) takto ako je uvedene na obrazku cislo 1
To GTI co planujem kupit ja je na obrazku cislo 2 a ten napis je posunuty asi o 1cm mozno aj viac smerom dolava...co si o tom myslite? Mohol byt meneny kufor a napis rucne dolepeny? btw motor je skutocne GTI 1.8T
Vsetky ostatne GTI co som nasiel v ponukach maju ten nazov posunuty tak ako ma aj to prve auto na obrazku cislo 1, vynimkou je len jedno vozidlo co som nasiel a to s motorom 2.3 V5...tak neviem ci je to rokom vyroby alebo typom ci vybavou..
-
RATZINGER666
Darca
s tym umiestnenim napisu mas pravdepodobne pravdu, pozrel som par stran obrazkov na googli a naozaj to vyzera podozrivo... moznosti su dve - bud je ten kufor neoriginalny alebo tam ten napis nebol od vyroby a bol neskor dolepeny... taktiez moze ist iba o obycajnu verziu 1,8T, nie GTI, co zistis podla interieru...
na tej 2,3l verzii je inak nalepeny preto, lebo 2,3l verzia sa ako GTI nerobila...
na tej 2,3l verzii je inak nalepeny preto, lebo 2,3l verzia sa ako GTI nerobila...
-
salamander1
Amateur
dobre ze si spomenul ten interier...je komplet v kozi co mi pride kus nezvycajne..pretoze je to jedine GTI (ak to je vobec GTI) co som v inzeratoch videl s kozou..
ako sa vlastne pozna GTI Golf od povedzme normalnej 1.6 ? ak nepocitame motor, trojramenny volant, spodne spoilery (alebo ako to nazvat), a recaro sedacky? da sa to vobec?
fakt si ten napis neviem vysvetlit, bud to bude ako pises kufor neoriginalny alebo neskor dolopeny.
ako sa vlastne pozna GTI Golf od povedzme normalnej 1.6 ? ak nepocitame motor, trojramenny volant, spodne spoilery (alebo ako to nazvat), a recaro sedacky? da sa to vobec?
fakt si ten napis neviem vysvetlit, bud to bude ako pises kufor neoriginalny alebo neskor dolopeny.
-
RATZINGER666
Darca
porovnaj si fotky, ale podla mna tam ine rozdiely nebudu, teda myslim vizualne, len tie, co som spomenul a tie, co spominas ty...
ved mu zavolaj a spytaj sa, co je to za verziu...
ved mu zavolaj a spytaj sa, co je to za verziu...
-
Kibo
Hardcore addict
Písmenká si tam niekto dolepil, aby mal 3kW navyše
4. generácia Golfu bola nešťastná v tom, že GTI od bežného modelu nešlo s istotou rozoznať, nebolo tam nič navyše, fakt asi iba tie tri písmenká na kufri... Bolo spravených viac verzií, aj výročných (tie mali 132kW) a niektoré GTi mali Recaro sedačky s čalúnením vo farbe kasne, videl som GTI s koženým packetom Recaro,... Ťažký oriešok toto...
4. generácia Golfu bola nešťastná v tom, že GTI od bežného modelu nešlo s istotou rozoznať, nebolo tam nič navyše, fakt asi iba tie tri písmenká na kufri... Bolo spravených viac verzií, aj výročných (tie mali 132kW) a niektoré GTi mali Recaro sedačky s čalúnením vo farbe kasne, videl som GTI s koženým packetom Recaro,... Ťažký oriešok toto...