NHL (aktualne)

O športe...
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict
Používateľov profilový obrázok

Re: NHL (aktualne)

Príspevok od používateľa begbeee »

Podľa mňa za neho pýtali niečo tak na úrovni Malkina...
J.O.S.E
King
King

Príspevok od používateľa J.O.S.E »

No Boston potrebuje hráčov najmä do útoku, pretože v poslednom čase majú útočníci zdravotné problémy...inak Rolston prichádza do známeho prostredia. Mottau by mal byť prínosom, avšak po otrase mozgu..uvidíme...no na poslednú chvíľu prichádza aj defenzívne ladený obranca z Minnesoty Greg Zenon...aspoň Zdeno nebude mať v play-off toho toľko naložené na pleciach :D
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

Ale aj Nashvill nabil, asi konečne pochopili, že s interným stropom dieru do playoff neurobia.. Kurňa Nahsvillu by som SC doprial, celkom dobrá cháska sa tam dala dokopy..
J.O.S.E
King
King

Inak na espn.com čítam, že Colorado získalo z Vancoueru Samuela Pahlssona (ten bol vymenení pred nejakou chvíľou do Vancoueru z Columbusu), čo by vysvetľovalo trade dvoch defenzívnych hráčov Galiardiho a Winnika, ako menšiu kompenzáciu....avšak za 35 ročného hráča dať 4. výber v drafte...no o chvíľu si GM počas draftu môže oddýchnúť s rodinou niekde pri vode, pretože, Colorado sa dostane na rad, asi až v 3. kole, potom v 4. kole výber od Toronta...avšak to už bude všetko kvalitné rozobraté.
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

A tak čo povieš na Commodore z Detroitu do Tampy (GM je Yzerman) za 7th conditional?
Horšie je už len ísť za zadarmo :D A nejaký agent na Sibíri je nasratý lebo pick chcel použiť na ďalšieho Dacjuka :D
J.O.S.E
King
King

Pokiaľ ide o Nashville, tak to je mužstvo, v ktorom si zaslúži obdiv predovšetkým ich politika a tréner Trotz. Nemajú praktický žiadne vyhlásené hviezdy a vždy sa dostanú ďaleko. Teraz sa mi páči príchod Gaustada...tento chlapík je asi najlepší na buly v celej NHL, tiež sa nebojí pritvrdiť. Ideálne zapasoval do zostavy Predators.

btw. Commodore je kapitola sama o sebe...ten to už ani nezaregistruje...
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

Nezdalo sa vám inak, že TD bola nejaká nudnejšia ako po iné roky? Nič moc trejdy a ani ich veľa nebolo.. Ťažko povedať, najväčšia bomba bol asi ten Kostitsyn a to je teda nič moc..
guess.whoo
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa guess.whoo »

extremne nudny, ziadne velke posilnovanie kadra pred PO..hadam kazdemu staci co maju
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

Keďže Boston vyhral vďaka tvrdosti, čakal som veľké naberanie na váhe najmä u favoritov - všetky teamy v NHL kopírujú posledný úspešný a najmä Canucks sa mohli poučiť a aj taký Sharks by mali pritvrdiť.
Ináč West je nenormálne nabúchaný Canucks, Hawks, Wings, Preds, Sharks a Blues na to majú. Blues asi umrú na neskúsenosť, ale aj tak úctyhodná cháska.
Východ? Reálne za niečo stoja Bruins a sčasti Pens.
tyler91
King
King

Príspevok od používateľa tyler91 »

J.O.S.E napísal:Pokiaľ ide o Nashville, tak to je mužstvo, v ktorom si zaslúži obdiv predovšetkým ich politika a tréner Trotz. Nemajú praktický žiadne vyhlásené hviezdy a vždy sa dostanú ďaleko. Teraz sa mi páči príchod Gaustada...tento chlapík je asi najlepší na buly v celej NHL, tiež sa nebojí pritvrdiť. Ideálne zapasoval do zostavy Predators.
Veru dobre si to napisal,prakticky okrem S.Webbera tam nie je ziadna velka hviezda,je to mlady klub,maju svoju taktiku ktora im vychadza a ten Gaustad tam urcite perfektne zapadne,este 1 poriadneho beka mohli vytrejdovat.A vzdy som sa cudoval preco nezobrali naraz obidvoch tych bratov Kosticsinovcov ale aspon,ze teraz siahli aj po tom druhom.
Drzim palce v PO,hlavne aby sa im vyhybali zranenia tak ako doteraz.Takisto aj Dallas musi postupit !:D

//autoeditácia príspevku (02 Mar 2012, 13:26)
Inak najvecsi vzostup na najblizsie roky ocakavam od Edmontomu,je to fakt mlady tym plny talentov.Len musia ziskat skusenosti,teraz budu mat opet medzi prvymi vyber v drafte,takze ulovia zase nieco to lepsie.Ich farma je 1.vo svojej konferencii,takze najblizsie roky uz by sa im to PO mohlo podarit.
guess.whoo
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Ja si zas myslim, ze v Edmontone bude velky vietor cez leto. Vsetkych produktivnych mladikov si zrejme neudrzia a budu znovu tam kde su uz par rokov...mimo PO.
Inak cakali ste, ze zranenie Kopeckeho bude mat taky vplyv na hru Floridy ako dnes vo WP? :D
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

Nuž :D Hlavne že vedú divíziu a majú rozdiel skóre -21 :D
South-least division :D
J.O.S.E
King
King

V tom zápase, kde dostali výprask 7:0 hral aj Kopecký...zápas evidentne nevyšiel brankárom... :P

begbeee - pokiaľ ide o nabitosť tímov, tak na východe bude určite zaujímavý vstup do play-off mužstva Rangers...mne prídu ako celkom kvalitne vystavaný team a čo je hlavne, majiteľ Rangers už vidí ako hráči dvíhajú SC nad hlavu...ak nezakopnú v 1. kole tak by som ich videl veľmi vysoko.

valki250 - ten Edmonton má naozaj farmársky team Oklahoma City na prvom mieste...ale rád by som zdôraznil prečo je tomu tak..minulú sezónu, keď Edmonton bol suverenne najhorším celkom, vystriedal v prvom tíme asi všetkých hráčov, ktorí pôsobili minulú sezónu na farme..VandeVelde, Hartikainen, Cornet, Omark, Paajarvi (síce dvaja poslední viacmenej pendlujú po celý rok), Green a tiež skúsený brankár Yann Danis...to je spôsobené aj tými vysokými draftmi, ktoré Edmonton každoročne má..túto sezónu rozbehli skvelé, avšak potom prišli zranenia a najmä v obrane..potom aj v útoku a celá sezóna je v háji...ale tiež očakávam ich rast v budúcej sezóne, ale možno by to chcelo aj nejakého kvalitného hráča, ktorý nebude výlučne draftovaný Edmontonom z prvých miest...nejaký trade mám na mysli...
Plasmon
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Plasmon »

Kamarát ma kúpený originál stream na NHL. Chceli by sme to pozerať dvaja naraz, ale vždy po čase jedného z nás odhlási. Nie je nejaké riešenie, aby nám to išlo obom naraz? :)
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Soviet »

Veru nie Plasmon :) Skusal som to s kamosom, nakolko to mam tiez zakupene. Kedysi to na espn slo, ale nhl to ma podchytene a spravene aby sa takymto veciam predchadzalo.
Rayiner
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Rayiner »

nedalo by sa to spraviť cez TeamViewer?
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Soviet »

Nesranduj. Spojenie cez TeamViewer ti nedosiahne vysledok, aby si stihal pozerat na fullscreene v realtime zapas bez sekania na hostovanej obrazovke. Jedine sa dohodnut s kamosom a pozerat odlisne zapasy v ine casy. Teda ked on nema zaujem, pozeras ty a tak.
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

Skúsim si tipnúť ocenenia:
Richard - Stamkos :D
Art Ross - Malkin
Hart - Malkin
Norris - Weber
Vezina - Lundqvist
Selke - Datsyuk
Calder - Henrique
Materton - Pacioretty

Halák chytil riadnu formu, uvidíme, hlavne aby nevyhorel pred playoff, ale je jasné, že Hitchcock mu dôveruje poriadne. Palffy odmietol repre. Hovorí sa, že Radulov je pripravený na návrat do NHL. Zaujímavé...
guess.whoo
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Radulovovi dochadzaju ludia, ktorych by vymlatil hokejkov v KHL tak skusi stastie v NHL :D
J.O.S.E
King
King

begbeee napísal:Skúsim si tipnúť ocenenia:

Calder - Henrique
Calder Trophy: Gabriel LANDESKOG :wink:

Radulov sa zrejme vráti do NHL, predsa len už hráč ako on v 26 rokoch vyhral všetko čo v KHL vyhrať mohol, produktivitu, Gagarinov pohár...takže motivácia hrať v KHL by u neho dlho trvať nemala. Avšak je otázne, či mu môžu kluby v NHL ponúknuť dosť na jeho návrat, keďže v Rusku prebiju všetky ponuky...

btw. Duchene sa zase zranil a bude chýbať 4 týždne, teda do základnej časti už zrejme nezasiahne :?
Napísať odpoveď