myš - otazka
myš - otazka
ahojte kupil som si myš. Nerozumiem sa do takych veci tak preto potrebujem pomoc. Je to myš robena na hranie hier . No piše tam že ma 3 speed . A neviem na ktoru mam nastaviť či na 800DPI , 900DPI alebo 1000DPI ?? 4o to znamena Ta rychlosť ?? na aku si mam nastaviť ..prosim vysvetlite mi na aku mam nastaviť a čo to znamena ..R+
Re: myš - otazka
Google ti vysvetli rozlisenie, o podlozke, o rychlosti a zrychleni.
to si mi pomohol..ved hladam hladam a nic..ale tak diki nic nemozem najst
-
uplink
VIP
- Kontaktovať používateľa:
test-a si nevšímaj, strávil detstvo a vlastne asi aj celý život pri PC tak nerozumie tomu že normálni ľudia nie sú takí obratní na PC a jeho milovanom googli ako on.
Ku téme. Čím viac dpi, tým je myška citlivejšia, [dpi - dots per inch/"bodov" na palec štvorcový, schopnosť snímača zachytiť pohyb na palci štvorcovom pri danom rozlíšení] ale aj "rýchlejšie" behá. Nastav si to tak, ako Ti to bude vyhovovať. Btw. ako sa volá Tvoja myš? Výrobca a model? Príklad: Razer - Death Adder, alebo Roccat - Pyra.
Ku téme. Čím viac dpi, tým je myška citlivejšia, [dpi - dots per inch/"bodov" na palec štvorcový, schopnosť snímača zachytiť pohyb na palci štvorcovom pri danom rozlíšení] ale aj "rýchlejšie" behá. Nastav si to tak, ako Ti to bude vyhovovať. Btw. ako sa volá Tvoja myš? Výrobca a model? Príklad: Razer - Death Adder, alebo Roccat - Pyra.
test ber si od uplinka priklad...toto je problem ved už som to pochopil a nemal som chut hladat na googl-e milion stranky co je to DPI ..a myš mam takuto http://www.x7.cn/en/product.asp?id=21 dakujem ti
-
hojko
Site Admin
wictor099: Takze cakas, ze to niekto bude robit za teba??? Keby si nebol lenivy a miesto pisania na forum by si napisal do Googlu "mys a dpi", tak medzi prvymi piatmi odkazmi najdes to co potrebujes.
Potom aky vyznam ma toto forum ked si vsetko mozes napisat do googla?
-
audiotrack
VIP
keď svoj problém nevieš vyriešiť sám a s pomocou googla, tak sa kľudne spýtaj. Ale pýtať sa triviálne veci čo nájdeš aj keď hľadať nevieš je trošku smiešne
Nie kazdy je na tom rozumovo rovnako a travi 90% casu za PC alebo len nema chut hladat a radsej si pride po radu.Niekomu nie je napriklad jasne ani z googlu a co?Od tych starsich a rozumnejsich by som skor cakal ze poradia namiesto hlupich odpovedi typu vygoogli si.
//karmista dufam ze si si pomohol sprijemnit tvojich 24 hodin stravenych za pc lebo nic ine asi nepoznas
//karmista dufam ze si si pomohol sprijemnit tvojich 24 hodin stravenych za pc lebo nic ine asi nepoznas