League of Legends
Re: League of Legends
Neviem nakolko su tieto info pravdive, ale cital som ich uz na viecerych forach, ten support je viacmenej potvrdeny
The following champion concepts have been hinted to be under development by Ezreal, a Riot Game Designer, on his Twitter, as well as by other Riot staff ("Reds") on the forums:
-A new support champion.
-A new Ranged Carry (After the support champion) mentioned by a Red.
-Tempus, a male time-themed melee DPS assassin (formerly known as Aeon)
-A Void creature caster (possibly Kog'Maw's "daddy")
-Zelos, Irelia's brother and a sergeant in the Ionian military.
-Kassadin's daughter, whom Kassadin was tricked into sending into the void by Malzahar.
-Dr. Aregor Priggs, a high-ranking Zaunite official and businessman.
-A male non-fighter champion by Ezreal. [1]
-An archetypal "nature mage" caster character being developed by Morello.
-Lissandra the Ice Dervish, one of the Three Freljord Princesses alongside Ashe and Sejuani.
a k tej fiore:
ze ak dostane focus, pri ultine je untargetable, my chces povedat ze za ten cas ked ju maju vsetci focusnutu a neda sa utocit, vas enemy team nerozbije?
The following champion concepts have been hinted to be under development by Ezreal, a Riot Game Designer, on his Twitter, as well as by other Riot staff ("Reds") on the forums:
-A new support champion.
-A new Ranged Carry (After the support champion) mentioned by a Red.
-Tempus, a male time-themed melee DPS assassin (formerly known as Aeon)
-A Void creature caster (possibly Kog'Maw's "daddy")
-Zelos, Irelia's brother and a sergeant in the Ionian military.
-Kassadin's daughter, whom Kassadin was tricked into sending into the void by Malzahar.
-Dr. Aregor Priggs, a high-ranking Zaunite official and businessman.
-A male non-fighter champion by Ezreal. [1]
-An archetypal "nature mage" caster character being developed by Morello.
-Lissandra the Ice Dervish, one of the Three Freljord Princesses alongside Ashe and Sejuani.
a k tej fiore:
ze ak dostane focus, pri ultine je untargetable, my chces povedat ze za ten cas ked ju maju vsetci focusnutu a neda sa utocit, vas enemy team nerozbije?
-
Sarger
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
Thank god...konečne support, aspoň by som mal dôvod to znova zapnúť. Dik za info Andry 
teraz je so mnou fiora co ma na lvl 1 101 dmg 
Nekupite mi niekto rpcka na prestup na west?...Lebo tych polakov asi do jedneho vystrielam... 
-
PhYs0c
King
ved si kup..
-
aruN
Professional
a prečo porovnávaš bruisera a carry?Geogomeogo napísal:No, kupil som Fioru, skusil som, je ťažká. Na build som zatiaľ celkom neprišiel. Je to niečo ako Master Yi, až na to, že oveľa ťažšie sa jej escapuje. Je dosť squishy, ale Life Stealom si dokáže dosť pomôcť, avšak, ked si tak vezmeme, nemá žiadne CC. Ak mám porovnať Fiorin skok s Ireliou, tak:
CD: Fiora - od 1-5 sa to pohybuje nejak 10-12 sekund. (je to 2x sice za sebou, ale CD je tam ajtak)
Irelia - na 1 nejakých 12 sekund a potom sa to postupne znižuje až na nejaké 2 sekundy + po každom "dorazení" týmto spellom je jej cd 0.5s -> výborné na dorážanie creepov.
Takže na CD určite vyhráva Irelia.
DMG: Irelia, nieje sa o čom baviť.
Týmto pádom Fiora nemá žiadnu šancu sa dostať z Team fightu ak nemá Flash/Ghost, príde mi ako Ranged AD Carry, ktoré ale musí engagenuť zblízka. Ak dostane focus, je okamžite mrtva. Môj názor: Veľmi ťažký champ na zvládnutie, nejasný build, a však určite má nejaký potenciál, to Ečko je dosť dobré.
Fiora, je melee carry a tie, ak chcú byť efektívne nemôžu engagovať v žiadnom prípade.
-
Geogomeogo
Light Professional
Ok, porovnajme to s melee carry champami:
Escape:
Master - Ulti (okamžitý MS)
Jax - jump na ally target (alebo wardu), stun
Olaf - Ulti
Poppy - W a Ulti
Riven - skoky, stun, shield
Sion - stun a shield
Udyr - stun a movement speed
Xin Zhao - slow
a Fiora - Ečko (nato, aby sa jej zvýšil movement speed, musí attacknuť)
Väčšina AD Carry má nejaký escaping effect, nuž ten Fiorrin je príliž useless, ak niekoho nechasuje.
+ Fiora je v early game dosť squishy a nedáva veľký dmg.
//nevedel som, že Ezreal a Caitlyn su melee carry.
a 3/4 niesu ad carry? ktorý champion nieje?
Escape:
Master - Ulti (okamžitý MS)
Jax - jump na ally target (alebo wardu), stun
Olaf - Ulti
Poppy - W a Ulti
Riven - skoky, stun, shield
Sion - stun a shield
Udyr - stun a movement speed
Xin Zhao - slow
a Fiora - Ečko (nato, aby sa jej zvýšil movement speed, musí attacknuť)
Väčšina AD Carry má nejaký escaping effect, nuž ten Fiorrin je príliž useless, ak niekoho nechasuje.
+ Fiora je v early game dosť squishy a nedáva veľký dmg.
//nevedel som, že Ezreal a Caitlyn su melee carry.
a 3/4 niesu ad carry? ktorý champion nieje?
-
aruN
Professional
carry predsa nie sú na early game, majú sa farmiť a potom hru "ťahať"
a 3/4 z toho čo si vymenoval nie sú carry, čo ma tak v rýchlosti napadá, je Ezreal, ktorý má dá sa povedať druhý flash na escape, poprípade Caita..na carry ti treba hlavne dobrú pozíciu a focusovať target, ktorý je k tebe najbližšie. Lebo väčšinou ak ťa za carry focusnú a locknu, nespravíš nič.
a 3/4 z toho čo si vymenoval nie sú carry, čo ma tak v rýchlosti napadá, je Ezreal, ktorý má dá sa povedať druhý flash na escape, poprípade Caita..na carry ti treba hlavne dobrú pozíciu a focusovať target, ktorý je k tebe najbližšie. Lebo väčšinou ak ťa za carry focusnú a locknu, nespravíš nič.
-
PhYs0c
King
tak to fiorino ucko je mega
ked su tam piati nikto ma nevie targetnut
neskutocne sa na tom bavim 
-
lekoklatik
VIP
Geogo prepáč, ale hrozné hlody píšeš -_-
-
Geogomeogo
Light Professional
Ok, ak také hlody píšem, prečo už 2 príspevky zasebou neodznelo čo je zle? Ved to konečne ukážte.
Ty si mi na moju pripomienku takisto neodpovedal 
tak ešte raz teda. Má ultinu, pri ktorej je krátku dobu untargetable, mi chceš povedať, že keď si ju enemy team focusne, a ty to použiješ, im tvoj team nedá dmg alebo nerozbije aspoň ad carry? Ak nie, chyba bude niekde inde
tak ešte raz teda. Má ultinu, pri ktorej je krátku dobu untargetable, mi chceš povedať, že keď si ju enemy team focusne, a ty to použiješ, im tvoj team nedá dmg alebo nerozbije aspoň ad carry? Ak nie, chyba bude niekde inde
-
Geogomeogo
Light Professional
Ja som ten tvoj príspevok nedočítal, sorry 
Ok, ok, mením názor, teraz som zaňu zahral 2 hry. Vtedy to bol fakt prvý dojem, ktorý mi pokazil tím, s ktorým som hral. Konečne som si zahral s celkom dobrým tímom, skore 8/1/4, je dobrá, len, ide veľmi rýchlo dole ak dostane focus, predsa to učko urobí dmg, lenže si zober, že ono ona v tej mele skončí niekde v strede medzi enemy teamom
Vtedy to fakt nieje dobré, treba vystihnuť tu správnu chvíľu. Inak je to celkom slušný champion. Pardon za predošlé názory -.- Prvý dojem je prvý dojem.
Ok, ok, mením názor, teraz som zaňu zahral 2 hry. Vtedy to bol fakt prvý dojem, ktorý mi pokazil tím, s ktorým som hral. Konečne som si zahral s celkom dobrým tímom, skore 8/1/4, je dobrá, len, ide veľmi rýchlo dole ak dostane focus, predsa to učko urobí dmg, lenže si zober, že ono ona v tej mele skončí niekde v strede medzi enemy teamom
hra tu niekto garena tanka?
ak hej tak prosim napiste co skladate mozno sa necham inspirovat
Geo-> no hej, sice skoncis niekde v strede (ale ta ultina sa da vyuzit a vychytat aj lepsie), mozno ta potom killnu, ale ty za to Ucko spravis pekny bordel, medzitym (ak mas schopny tym) tak killnu ad carry + vydmguju ostatne enemy
uz len to, ze ta maju targetnuteho a zrazu si untargetable, im zaberie nejaky cas dokedy refocusnu, a nie vzdy focusnu vsetci rovnaky, iny target
flector -> garen je sam o sebe tank, aj ked ide dmg by som povedal. Najcastejsie staviam MR boty, Frozen Mallet, Warmog, Atma a dalsie 2 itemy podla potreby, ak vidis ze davas maly dmg tak nejake AD (najlepsie infinity kvoli +dmg z E), alebo FoN / GA
flector -> garen je sam o sebe tank, aj ked ide dmg by som povedal. Najcastejsie staviam MR boty, Frozen Mallet, Warmog, Atma a dalsie 2 itemy podla potreby, ak vidis ze davas maly dmg tak nejake AD (najlepsie infinity kvoli +dmg z E), alebo FoN / GA
-
lekoklatik
VIP
Ja som tu fioru nehral, ale keď tvrdíš že ťa po ultine zabijú, pretoŽe skončíš medzi nimi, tak sa buď odflashni preč, alebo ulti používaj ako hourglasses. Tj. "tesne" pred tým ako ťa zabijú. Nuž a potom je na tvojom teame či Ťa zachránia.
Za Garena idem neustále ten istý osvedčený build, pretože som sa do Garena zaľúbil a nemám problém s ním hrať proti hocikomu.
Prvý si beriem Long Sword a health potion.
Potom sa čím skôr snažím dostať aspoň základnú botu a hlavne Sword of the Occult (ten mi dostatočne vydrží s dmg do posledných minút.
Hneď na to začínam skladať Sunfire Cape, Boots of Swiftness. Potom podľa toho čo mám proti sebe. Ak sú tam aspoň 2ja AP champs, tak sa snažím skladať Force of Nature (hlavne kvôli regenerácií a movement speed). Prípadne Atmu (ale tú nerád). Nuž a nakoniec, keď som už dostatočne obrnený si ako poistku postavím buď Angel, alebo idem po Infinity Edge alebo The Bloodthirster. Vždy záleží od okolností. Prípadne na miesto IE alebo Bt zvyknem skočiť po Hexdrinker, pokiaľ je tam AP dmg viac.
Runy mám 13mr, 13armor a 25arpen. Masteries mám 21/9/0
Za Garena idem neustále ten istý osvedčený build, pretože som sa do Garena zaľúbil a nemám problém s ním hrať proti hocikomu.
Prvý si beriem Long Sword a health potion.
Potom sa čím skôr snažím dostať aspoň základnú botu a hlavne Sword of the Occult (ten mi dostatočne vydrží s dmg do posledných minút.
Hneď na to začínam skladať Sunfire Cape, Boots of Swiftness. Potom podľa toho čo mám proti sebe. Ak sú tam aspoň 2ja AP champs, tak sa snažím skladať Force of Nature (hlavne kvôli regenerácií a movement speed). Prípadne Atmu (ale tú nerád). Nuž a nakoniec, keď som už dostatočne obrnený si ako poistku postavím buď Angel, alebo idem po Infinity Edge alebo The Bloodthirster. Vždy záleží od okolností. Prípadne na miesto IE alebo Bt zvyknem skočiť po Hexdrinker, pokiaľ je tam AP dmg viac.
Runy mám 13mr, 13armor a 25arpen. Masteries mám 21/9/0
diky podobne to hram aj ja len chodim viac na HP kvoli tej atme
Akoze, toto je uz neskutocne... dnes som si spravil cas, tak som si zahral 2x ranked po sebe... v prvej dostaneme idiota, ktory silou mocou chce ist s fiorou na top -> po 10 minutach 0/6.. zacal naschval feedovat neskor, jeho build mal 4x boty. Dalsia hra, idiot graves, ktory kvoli tomu ze sme si nepickli soraku k nemu na lajnu, najprv afkoval, a neskor zase feedoval.
Uvazujem o zmene servra, mate s tym niekto skusenosti alebo nejake postrehy, ci sa aspon trosku zlepsila kvalita hry alebo tak podobne?
// momentalne som na Nordic
Uvazujem o zmene servra, mate s tym niekto skusenosti alebo nejake postrehy, ci sa aspon trosku zlepsila kvalita hry alebo tak podobne?
// momentalne som na Nordic
-
Sarger
Guru wannabe
Idioti sú všade, ale zmenu určite pocítiš. Ja som odišiel pri prvej príležitosti kedže to čo som zažíval s poliakmi a rusmi sa nedalo slovami popísať (česť výnimkám).
//btw nepozeral niekto na fórum či nepribudlo nové info o tom supporte?
//btw nepozeral niekto na fórum či nepribudlo nové info o tom supporte?
chcem sa spytat zahliadol som tu ze sa za presun uctu na iny region plati,dalsia taka otazka hraje niekto v north america?