Windows 8
Re: Windows 8
Mne sa to tiez vo virtuale zatial nepodarilo ani nainstalovat... 
takže naištaloval som osmičku ale ja vam poviem to už debiolnejšie ten systém urobiť ani nemohli..rposte..to už aj pes naprogramuje lepšie než microsoft prisahám!!! šak toto čo je? to tam programuju opice alebo čisté chodiace hovná? šak ten systém sa nedá ani používať...štart tak vyslovene dokurvený že to neni možné...kde tpo má ovladacie panely pokročilé nastavenia a ten vzhlad? to nekomentujem šak to transsíbirska žížala vymyslí lepší vzhľad než toto..to čo je? nakopať tie chodiace majkrosfťácke hová! fuj! hanba nasrať im! ppOsrali sa uplne ostávama pri win 7 konec,
vo virtuálke to ide v pohode - virtualbox
človek aby viacej siahal na klávesnicu - čudel štart. lebo softvérový tam nie je. dostal som sa do nastavení a nevedel sa z nich dostať
inak sa mi nezdá náročný ani pomalý. ale ako plnohodnotná náhrada 7čky ne-e
človek aby viacej siahal na klávesnicu - čudel štart. lebo softvérový tam nie je. dostal som sa do nastavení a nevedel sa z nich dostať
Curuj - nevytuhava ti po par minutach vo virtualboxe?
Mne to robi take haluze, ze to musim resetnut (alebo potom vypnut) a pri znovunabiehani to zase vytuhne (nereaguje), a po dalsom resete sa mi ponukne oprava (neuspesna), po ktorej nasleduje opatovne prihlasenie sa do systemu. A po chvili, co cert nechcel, opat vytuhne. A robi to pri roznych cinnostiach (spravilo mi to v nastaveniach, v pocasi, xbox live, na desktope, alebo aj v samotnom "starte". Netusim, cim to je.
Jedine za co im pripisujem bod, je konecne prepracovany a prehladny taskmanager, ktory nie je len modifikovanou kopiou toho z W95. Zvysok mi z pohladu desktopoveho pouzitatela nijako neimponuje.
Mne to robi take haluze, ze to musim resetnut (alebo potom vypnut) a pri znovunabiehani to zase vytuhne (nereaguje), a po dalsom resete sa mi ponukne oprava (neuspesna), po ktorej nasleduje opatovne prihlasenie sa do systemu. A po chvili, co cert nechcel, opat vytuhne. A robi to pri roznych cinnostiach (spravilo mi to v nastaveniach, v pocasi, xbox live, na desktope, alebo aj v samotnom "starte". Netusim, cim to je.
Jedine za co im pripisujem bod, je konecne prepracovany a prehladny taskmanager, ktory nie je len modifikovanou kopiou toho z W95. Zvysok mi z pohladu desktopoveho pouzitatela nijako neimponuje.
no dobre da sa na to zvyknuť hento čo som písal bolo len prvotné emocie z tohoa le pototm za par minut somsa zorientoval v tom
Zatial som vcelku spokojen s 8kou
Aj ked niektore veci idu mimo rozum ale inac je to fajn... Celkom slusne to aj bootuje vid video dole.
Intel Pentium Dual T2370 1.73GHz
2GB ram
SSD OCZ Agility 3
Intel Pentium Dual T2370 1.73GHz
2GB ram
SSD OCZ Agility 3
-
typek61
Darca
- Kontaktovať používateľa:
na tomto Oracle VM VirtualBox to ide fajn ale neviem si na windows 8 zvyknut 
Idu na tom aj hry alebo len dako obmedzene?
//dakujem za karmu a odpoved aj ked neviem za co a komu
//dakujem za karmu a odpoved aj ked neviem za co a komu
nie, nič také. ide v pohodeKoCi napísal:Curuj - nevytuhava ti po par minutach vo virtualboxe?
balthier: mali by ísť. nevidím dôvod. mal som spustený len solitaire
-
cORP.
Addict
mna ten start neskutocne sere ,dalej ma sere aj to ze neviem ani za nic najst nic take ako volakedy tento pocitac ,s nastaveni som si nejako vytiahol ikonu na plochu no aj tak to nieje plnohodnotne ,dalej ako sa do riti ten system rozumne vypina ? to pokazde musim najpr dat log out user aby som ten slahnuty system mohol vypnut ? no ten start je pre mna nepokoritelny problem ,skratka je to fail uz len v tom ze tam nieje ta moznost navratit to spat ,metro v telefonoch super ,metro v tabletoch super ,metro na desktope s mysou a klavesnicou totalne na rit ,je pravda ze je to o zvyku no je to otras ,az tak blbovzdorne to robit nemuseli ,maju s tym problem ludia co s windowsom robia aj trocha dlhsie ,no povedzte mi ako na toto budu reagovat ludia ktory sa ledva naucili pouzivat tlacidlo start ? kazdopadne system je super rychly odladeny a oproti windows 7 je niekedy ta rychlost az brutalne lepsia ,zial ui je fail skoda .....
Curuj - divne.. mne to vzdy po nejakej chvili vytuhne tak, ze jedine co sa s tym da robit, je zavriet to cele (nereaguje na nic)
Ale celkovo, ked si porovnam, ako bezi XP vo VirtualPC, a 8 vo virtualboxe - virtualbox mi pride cely nejaky spomaleny, mys laguje..
Ale celkovo, ked si porovnam, ako bezi XP vo VirtualPC, a 8 vo virtualboxe - virtualbox mi pride cely nejaky spomaleny, mys laguje..
nie je to podporou virtualizácie zo strany CPU? mne to teda podporuje. pričom som systému pridelil 1GB ram, 10GB miesta a jedno jadro si asi zvolil sám 
CPU (E8400) virtualizaciu podporuje a mala by byt aj zapnuta. No nic to.. za tych par pokusov som si to +/- stihol preliezt a v tejto podobe, ako je to teraz je to pre mna nepriechodne.
Ku tym ikonam: Control Panel > das si vyhladavat icons a vyberies z ponuky: Show hide common icons on the desktopcORP. napísal:mna ten start neskutocne sere ,dalej ma sere aj to ze neviem ani za nic najst nic take ako volakedy tento pocitac ,s nastaveni som si nejako vytiahol ikonu na plochu no aj tak to nieje plnohodnotne ,dalej ako sa do riti ten system rozumne vypina ? to pokazde musim najpr dat log out user aby som ten slahnuty system mohol vypnut ? no ten start je pre mna nepokoritelny problem ,skratka je to fail uz len v tom ze tam nieje ta moznost navratit to spat ,metro v telefonoch super ,metro v tabletoch super ,metro na desktope s mysou a klavesnicou totalne na rit ,je pravda ze je to o zvyku no je to otras ,az tak blbovzdorne to robit nemuseli ,maju s tym problem ludia co s windowsom robia aj trocha dlhsie ,no povedzte mi ako na toto budu reagovat ludia ktory sa ledva naucili pouzivat tlacidlo start ? kazdopadne system je super rychly odladeny a oproti windows 7 je niekedy ta rychlost az brutalne lepsia ,zial ui je fail skoda .....
S vypinanim to tiez nieje zlozite. Mas viacero moznosti. Ked si na ploche: kombinacia ALT + F4. Po stlaceni ti vyskoci okno s ponukou. Dalsia moznost CTRL + ALT + DEL a vpravo dole mas ikonu. Tretia moznost: Ked sa ti objavi panel na pravo tzv. "Charm Bar" kliknes Settins > Power.
-
cORP.
Addict
to ja viem ze je ,no mne ide o to ze beznemu cloveku doma bude minimalne cudne vysvetlovat preco by mal vypinat pc kombinaciou klaves ked pred tym tam bolo jednoducho tlacidlo ,tu nejde o mna ,o nas co si na to zvykneme aj ked mozno neradi ,tu ide napr o nasich rodicov ,pripadne dochodcov ktory sa ledva naucili pouzivat system doteraz .... preto to beriem ako fail .
Tak ostan pri 7ke a nerozculuj sa
Este si myslim ze prebehne vela uprav tak treba len pockat.
Pre tých čo sa stále odlhasujú, a stláčajú Alt+Ctrl+Del, aby vypli počítač....
Myšou vľavo dole - Settings - Power
Myšou vľavo dole - Settings - Power
Mozno to tu uz je,ale na Win8 si zahráme aj Xboxove hry,tak uvidime co s toho bude 
//autoeditácia príspevku (05 Mar 2012, 13:31)
Aha,uz to tu je sory
//autoeditácia príspevku (05 Mar 2012, 13:31)
Aha,uz to tu je sory
-
typek61
Darca
ked pojde na tom forza,tekken a saw 2 budem stastny ako blcha 
to mate odkial? to je blbost, microsoft iba spája live na všetky platformy. žiadne xbox hry sa konať nebudú, ak som to pochopil spravne