Neviem len tak rozpravat o "niecom"

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
mr.joda
Light Star
Light Star

Re: Neviem len tak rozpravat o "niecom"

Príspevok od používateľa mr.joda »

na ľudí s ktorými sa neviem porozprávať aplikujem techniku Madagaskar - usmievaj sa a mávaj ;) Pokiaľ to nie sú ľudia s technického smeru tak večšinou nemám čo povedať , samozrejme s kamošmi ktorých dlho poznám tento problém nemám , oni si vypočujú hocičo a aplikujú madagaskar na mňa :D
Anem
Star
Star
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Anem »

No tak s dobrými kamošmi je to samozrejme iné. Tam môžeš povedať naozaj úplne hocičo. U mňa je ten problém (hlavne pri opačnom pohlaví) ,že potrebujem "nakopnúť" a potom už hovorím až príliš veľa (aspoň si to myslím) :D Ale je to fajn keď viete aké to je byť tým "ktorý potrebuje nakopnúť" a nakopnete nejakých introvertov avšak pri sympatických babách sa mi akosi zasekne jazyk :)
zelovoc
Darca
Darca
Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zelovoc »

ja by som niektorych ludi strielal.

mam jedneho kolegu, ktory vecne zacne o niecom rozpravat bez uvod, rovno zacne v strede niecoho, bez pripravy a este mu aj tazko rozumiet.
dalsi, ten s odusevnenim rozprava o hocicom co sa preberalo pred par dnami akoby to bola skvela novinka
dalsi je ok, ten radsej pospava,
posledny sa vecne pyta: a preco?

myslis, ze by som nebol vdacny za ludi co by hovorili len vtedy kedy by mali co povedat?
maciatko99
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa maciatko99 »

Výborne Zelovoc, napísal si niečo čo je úplne zbytočné a nikomu si tým nepomohol. Potreboval si sa len vypísať a ponadávať si na kolegov? Uľavilo sa ti, drahý môj?

K téme: Rozprávať treba o tom o čom sa rozprávať dá, o čom vieme rozprávať, máme k tomu čo povedať a dokážeme sa pri tom aj zabaviť. Nemá význam sa baviť o zmene úrokovej sadzby Európskej centrálnej banky, ak ani jeden z vás nemá o tom ponatia a hlavne to ani jedného z vas nezaujíma. Takže rozprávaj o bežných veciach a uvidíš na čo sa kočka chytí, od toho sa bude odvíjať ďalšia debata a pôjde to potom same. Pýtať sa o čom rozprávať je zbytočné, niekto ti tu môže poradiť témy a pokiaľ tie témy nebudú kočku zaujímať, tak ti to je zbytočné. Preto sa riaď inštinktnom, buď sám sebou, netáraj nezmysli, nevymýšľaj si, nebuď vulgárny, nebuď silou mocou vtipný a vypočuj si aj jej názor. Veľa šťastia!
Napísať odpoveď