Satelitný prijímač pre Skylink (s HDD)

Ak plánujete kúpu HW, SW, elektroniky..., tak si skúste nechať poradiť...
american8oy
Novice
Novice

Satelitný prijímač pre Skylink (s HDD)

Príspevok od používateľa american8oy »

:smt006 Zdravím, prosím o pomoc pri kúpe multimediálneho pevného disku. Chcel by som niečo s kapacitou aspoň 1TB. Mal by mať hlavne kódeky na plno formátov. Hlavne na ňom chcem prehrávať FullHD filmy. Teda formáty ako .mkv, H.264, aviHD, mp4, MPEG4 atď., čo najviac rôznych formátov. Mám TV Philips 40PFL7605H. Pripojiť ten mult. disk chcem cez HDMI. A najviac by som chcel, aby bolo možné nahrávať naň obsah, ktorý ide v TV. Najlepšie zo satelitu. Ak by sa dal obraz zastaviť a neskôr pustiť, to by bolo úplne super, ale stačí to nahrávanie. Chcel by som si totiž zaobstarať satelit Skylink s HD programami. Mám Magio, ale len SAT, tak nemám HD programy, lebo 4 eurá mesačne za 3 HD programy :smt017 (aj to nejaké HISTORY, NATIONAL GEO), to je veľa. Skylink má nejakých 15 HD programov. A na MAGIO sa dajú nahrávať filmy aj pretáčať a to Skylink neponúka. Je to dosť veľká nevýhoda. Cena to ho disku by mala byť tak do 200eur. Ale ak bude aj niečo nad, zvážim to. Vopred ďakujem za rady. :)
Ryan Giggs
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok

Re: Multimediálny FullHD pevný disk (+nahrávanie so satelitu

Príspevok od používateľa Ryan Giggs »

Nahravanie neponuka Magio či Skylink, ale je to funkcia samotneho Set top boxu, ktorym ten signal prijmaš. Takže ak chceš nahravať, a planuješ prejsť na Skylink, tak si kup satelitny prijmač, ktori vie aj nahravať. U tychto multimedialnych centier s nahravanim veľmi nepochodiš.
american8oy
Novice
Novice

Aha, už to chápem, ale predsa potrebujem pomôcť s kupou toho mult. disku, pretože chcem pozerať stiahnuté filmy vo fullhd a USB na mojej telke je viac ko zle. Neprehra ani titulky a s veľa formatmi má problém. A mkv prehra iba v hd, full hd seka. Proste onicom. A nevieš, ktorý s tých set top boxov, ktoré skylink ponúka je s tým nahravanim? Je to na tejto adrese http://skylink.sk/web/structure/62.html ale ja sa v nich nevyznam. Diki.
Ryan Giggs
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Ryan Giggs »

american8oy
Novice
Novice

A neexistuje set top box, ktorý prehrá aj zmieňované formáty(mkv, aviHD, mp4, mpeg4...)? Potom by to bolo vyriešené. Nekúpil by som multimediálny HDD, ale set top box so skylink s HDD a možnosťou prehrať stiahnutý obsah.
laforez
Light Professional
Light Professional

Re: Satelitný prijímač pre Skylink (s HDD)

Príspevok od používateľa laforez »

Dreambox by mohol riesit tvoj problem, ja mam prave objednany dreambox 7020hd.
Napísať odpoveď