mobil nestahuje aplikacie z marketu
mobil nestahuje aplikacie z marketu
Mam htc wildfire s a dam si android market a ked dam stiahnut free aplikaciu tak dam ze free potom ok a napise mi ze your item will be downloaded v takom malom ramceku, ten ptm zmizne a zacne to stahovat a za 2 sek to zmizne a.ta aplikacia nieje ani medzi prevzatymi subormi, ani na skle ani nikde , som zufaly
Re: mobil nestahuje aplikacie
mas na mobile nastaveny ten isty google ucet ako v markete?
Re: mobil nestahuje aplikacie
Tam kde su konta v mobile tak tam je ze google a podtym moj meil ale neviem kde najdem ten email na android, viem ze. Som ho zadaval ale mohol som sa aj pomylit a ked dam ten moj meil tak tam neni ziadny meil od marketu ak nahodou chodi nejakky na zaciatku
Re: mobil nestahuje aplikacie z marketu
Divne, ten isty phone, ten isty problem ma kolega...
-
gumb4ll
Light Star
- Kontaktovať používateľa:
Predtym to fungovalo?
Mal som podobny (mozno ten isty) problem, stacilo v nastaveniach->aplikacie->spravava aplikacii najst aplikaciu marketu a vymazat medzipamat a data. Skus to, mozno to pomoze.
Mal som podobny (mozno ten isty) problem, stacilo v nastaveniach->aplikacie->spravava aplikacii najst aplikaciu marketu a vymazat medzipamat a data. Skus to, mozno to pomoze.
Skus aktualizovat samotny Market, nedavno v mobiloch v teme o Androide boli odkazy (okolo Vianoc).
Mne to začalo robiť po aktualizácii na android 2.3.5 (tiež mám htc ws)a blbla mi ešte wifina tak som dal hard-reset a odvtedy je pokoj. Po hard-resete mi zostal android 2.3.5 ale android market som mal aktualizovaný. Brat ma ten istý telefón a nešlo mu stále sťahovať aj keď manuálne aktualizoval market. Nakoniec dal tiež hard-reset.
Wipe data a clean cache cez Recovery menu, ak mas root.
uz mi to ide ked som aktualizoval market diky