konecne po 6sezonach prisiel prvy schopny junior (Juniorská prípravka 59)
HockeyArena Slovenska Hra
Re: HockeyArena Slovenska Hra
tak som postupil 2:0 na zapasy, ej ha.. to bude rychly koniec s mojou klikacou taktikou
Gratulujem
Tak juniori by mohli chodiť častejšie nejakí schopnejší 
dnes dosli, vsetkych som rovno odmietol.. 
Ja mám jedného nádejného ešte ž minulej sezóny (mal 16) tak uvidím.. keď sa nepredá výhodne tak si ho aspoň nechám, malo by z neho niečo byť.
ok zacinam to opet hrat
prve nakupy ma stali 150 000 000 za 2 hracov ktory maju po 22 rokov takze do buducna urcite hlavne posily
PS: napiste ako sa vola vas tym potrebujem nejake pripravne zapasy
PS: napiste ako sa vola vas tym potrebujem nejake pripravne zapasy
UN2552: *HC Košice *182 mám tam už niečo dohodnuté ale tak mal by som mať aj niečo voľné 
ok poslal som ti na 7.3 takze casu dost
budem stastny ked dam remizu 
Ok dal som ešte ďalšie dva
Uvidíme 
Po prvom zapase s novymi posilami som vyhral 12:0 (prispel k tomu aj ich slaby tym) pricom dali spolu 5 golov 4:1 takze zatial spokojnost 
Pekne..
Ja som dnes vyhral 3:2 pp, ale tak ako na počet striel som prehral 20:40 takže sa potvrdzuje staré známe že v HA je dôležitý dobrý brankár 
jj
ale ty hras o dost kvalitnejsiu VIII ligu a ja IX
Tak hej ale ako pozerám tebe sa darí, takže mal by si postúpiť 
Nj ved v mojej lige sme 2 aktivny 
//autoeditácia príspevku (07 Mar 2012, 20:57)
Tak prehra 3:0 nevadi to ma az tak nenasralo ako to ze moj najlepsi brankar odisiel v 30 minute na striedacku co vobec nechapem
//autoeditácia príspevku (07 Mar 2012, 20:57)
Tak prehra 3:0 nevadi to ma az tak nenasralo ako to ze moj najlepsi brankar odisiel v 30 minute na striedacku co vobec nechapem
Hej.. Ale na streli to bolo 21:26 takže v pohode
A pozri sa či to nemáš nastavené.. to s tým brankárom v taktike
Po 2 prehrach som konecne vyhral no na zapasy 2:1 si vyhral tak co uz 
//autoeditácia príspevku (15 Mar 2012, 21:58)
Teraz som dostal 2 podla mna perfektnych juniorov
konecne
http://www.hockeyarena.net/sk/index.php ... d=31338676
http://www.hockeyarena.net/sk/index.php ... d=31338675
tiez mam jedneho 16 rocneho ktory ma 90 potencial a 70 kvalitu takze buducnost inak nevies za ako dlho bude mat 18 ?
//autoeditácia príspevku (15 Mar 2012, 21:58)
Teraz som dostal 2 podla mna perfektnych juniorov
http://www.hockeyarena.net/sk/index.php ... d=31338676
http://www.hockeyarena.net/sk/index.php ... d=31338675
tiez mam jedneho 16 rocneho ktory ma 90 potencial a 70 kvalitu takze buducnost inak nevies za ako dlho bude mat 18 ?
vek sa zvyšuje každú sezónu
pocujte borci, tuto hru hram uz nejaky cas a mam klub vo velmi pokrocilom stave...hovorim to pre to, ze ma napadlo to skoncit ale pride mi skoda ucet len tak zmazat...davam ho teda ako ponuku na predaj...
je to klub HC Cadca Hurricannes, momentalne v 9. lige ale s dost potencionalnym kadrom...len jeho cena je cca 500-700M + na ucte klubu je viac ako 660M...stadion je slusne vystavany: treningove 130, regener 130, juniorka 100, a potom 40, 55 a 50...
takze pre niekoho, kto tu hru pozna a chce si skusit, kam je schopny v kratkom case sa vysvyhnut, alebo pre zacinajucich co chcu preskocit dlhe fazy vystavby je to zaujmava ponuka...sam som zvedavy ci bude mat niekto zaujem samozrejme na cene sa dohodneme podla zaujmu a selskeho rozumu...
je to klub HC Cadca Hurricannes, momentalne v 9. lige ale s dost potencionalnym kadrom...len jeho cena je cca 500-700M + na ucte klubu je viac ako 660M...stadion je slusne vystavany: treningove 130, regener 130, juniorka 100, a potom 40, 55 a 50...
takze pre niekoho, kto tu hru pozna a chce si skusit, kam je schopny v kratkom case sa vysvyhnut, alebo pre zacinajucich co chcu preskocit dlhe fazy vystavby je to zaujmava ponuka...sam som zvedavy ci bude mat niekto zaujem samozrejme na cene sa dohodneme podla zaujmu a selskeho rozumu...
Btw to sa ti oplatilo stavať treningove a regeneračné na 130?
-
MeanSeriously
Medium Star
udajne nie. Teraz sa aj znizovali dobu stavania pri urovniach 100+, tak to uz vobec ne podla mna.
ja myslim ze ano, ono zalezi moc od ice timu ale dost to ide do nakladov tak preto som nesiel vyssie...9. liga neuzivy viac ako 130-140...