okna v C++

Programovacie jazyky, rady, poradňa...
Lolofonik
Novice
Novice

Re: okna v C++

Príspevok od používateľa Lolofonik »

Zaujimalo by ma preco chces vediet vytvarat okna. Preco sa trapit s niecim, co nepotrebujes, nikdy nebudes potrebovat a zaroven sa jedna o velmi nezaujimavu temu.

K teme: odporucam prehrabat sa v dokumentacii a v zdrojakoch uz existujucich frameworkoch.
grrJava
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa grrJava »

failExperiment napísal:pokial su tie somariny prekladac tak ano,
C++ pre VSC nie je uplneto iste ako pre g++
a hlavickove subory QT su pre g++ , okrem toho QT kreator mi pride ovela krajsi ( najme highiling ) ako MVS
Predstav si, nevedel som! Lenže ja už asi patrím do tej generácie neprispôsobivých... ako to bolo? Starého psa novým kouskúm nenaučíš, či jak?
Radšej si na vs proff. popracujem (pretrpím tú (podľa mňa vynikajúcu grafiku)) a budem používať TFS, ako si inštalovať a používať tortoisesvn a pod. Vieš mňa tie gradienty v qtcreatore dosť rozčuľujú, rozptyľujú a nezdá sa mi nejak svetoborný, kým vs má jeden vzor v pozadí a tým to hasne.
//edit:
necital som celi tvoj pripevok, asi si len niekde zadal zle cesty, mne ide vstko normalne a ziadne hlavicky sa mi neobjavili tam kde nemali
Keby som zle zadal cestu, vyhodilo by mi to cannot open alebo cannot find.
Už som na to prišiel, boli tam len pomiešané knižnice.
Biohazard66
Light Expert
Light Expert
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Biohazard66 »

No na YouTube som našiel http://www.youtube.com/watch?v=6KtOzh0S ... A4688E9D63
Tak ak to niekto videl prosil by som o vyjadrenie či sú dobré, či sa dačo z nich dá naučiť (podľa mňa veľa), zopár som ich už pozrel mne sa zdajú byť v pohode :D
Dik
Napísať odpoveď