Zaujimalo by ma preco chces vediet vytvarat okna. Preco sa trapit s niecim, co nepotrebujes, nikdy nebudes potrebovat a zaroven sa jedna o velmi nezaujimavu temu.
K teme: odporucam prehrabat sa v dokumentacii a v zdrojakoch uz existujucich frameworkoch.
okna v C++
Re: okna v C++
Predstav si, nevedel som! Lenže ja už asi patrím do tej generácie neprispôsobivých... ako to bolo? Starého psa novým kouskúm nenaučíš, či jak?failExperiment napísal:pokial su tie somariny prekladac tak ano,
C++ pre VSC nie je uplneto iste ako pre g++
a hlavickove subory QT su pre g++ , okrem toho QT kreator mi pride ovela krajsi ( najme highiling ) ako MVS
Radšej si na vs proff. popracujem (pretrpím tú (podľa mňa vynikajúcu grafiku)) a budem používať TFS, ako si inštalovať a používať tortoisesvn a pod. Vieš mňa tie gradienty v qtcreatore dosť rozčuľujú, rozptyľujú a nezdá sa mi nejak svetoborný, kým vs má jeden vzor v pozadí a tým to hasne.
Keby som zle zadal cestu, vyhodilo by mi to cannot open alebo cannot find.//edit:
necital som celi tvoj pripevok, asi si len niekde zadal zle cesty, mne ide vstko normalne a ziadne hlavicky sa mi neobjavili tam kde nemali
Už som na to prišiel, boli tam len pomiešané knižnice.
-
Biohazard66
Light Expert
Re: okna v C++
No na YouTube som našiel http://www.youtube.com/watch?v=6KtOzh0S ... A4688E9D63
Tak ak to niekto videl prosil by som o vyjadrenie či sú dobré, či sa dačo z nich dá naučiť (podľa mňa veľa), zopár som ich už pozrel mne sa zdajú byť v pohode
Dik
Tak ak to niekto videl prosil by som o vyjadrenie či sú dobré, či sa dačo z nich dá naučiť (podľa mňa veľa), zopár som ich už pozrel mne sa zdajú byť v pohode
Dik