Zdravím,
mám doma otcovu Nokiu E71.
Potrebujem na nej spraviť trojhmat keďže ju nedetekuje PC a je tam angličtina (ktorú chcem zmeniť na SVK) a nejaký podivný SW (veľmi mi to symbian nepripomína). Teda na symbian som zvyknutý ale toto je na môj vkus asi trochu staré.
Skúšal som aj návrat továrnych nastavení ale neviem blokovací kód (skúšal som 0000, 12345 a podobne no nič), potom som skúšal *#7370# no ani to nefunguje. Dokonca nefunguje ani trojhmat Zelené + * + 3 + power button.
Trochu som sa zasmial keď som skúsil či ukáže IMEI (ukázalo no pod baterkou sú 2 rôzne IMEI a žiadne sa nezhoduje ).
Nemá niekto skúsenosti ako ten telefón vyresetovať bez "ruskej opravy"?
Vďaka.
Nokia E71 Trojhmat
-
Arkaz
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Re: Nokia E71 Trojhmat
Podla toho co pises mas v rukach cinsky smejd =) Ten divny symbian ako ho popisujes ani smybian neni ale je to cinsky SW a tie 2 imei su 2imei lebo MT je pravdepobodne na 2 simkarty. S tym nic nenarobis kupil si blbost asi.
-
Michaelo
Hardcore addict
Bolo to kupovane na parkovisku, ja som ju nekupil ale otec. Vedel ze je kradnuty no vraj to zobral predavac zo skladu.
A neviem ci je cinsky. Zas tak mi to az nepripada. Si si isty? Rozmsylam potom preco ho PC nerozoznava.
Vyzera to rovnako ako s tou cinskou MP4kou ktora mi neslaa na ziadnom PC.
Ale nebude to cinsky smejd. Pozeram na fotny na stranke nokie a je tam rovnake menu aj niektore veci.
A neviem ci je cinsky. Zas tak mi to az nepripada. Si si isty? Rozmsylam potom preco ho PC nerozoznava.
Vyzera to rovnako ako s tou cinskou MP4kou ktora mi neslaa na ziadnom PC.
Ale nebude to cinsky smejd. Pozeram na fotny na stranke nokie a je tam rovnake menu aj niektore veci.
Skus zadat ze co ti ukaze.
Kód: Vybrať všetko
*#92702689#Kód: Vybrať všetko
*#0000#-
Michaelo
Hardcore addict
To prvé nefunguje a to druhé som už skúšal a vypísalo mi
Phone model:
100.07.76
08-03-2010
RM-346
Nokia E71-1 (275.02)
//autoeditácia príspevku (04 Mar 2012, 10:46)
takže? Žeby to bola naozaj dokonale okopírovaná Nokia od číňankov?
Phone model:
100.07.76
08-03-2010
RM-346
Nokia E71-1 (275.02)
//autoeditácia príspevku (04 Mar 2012, 10:46)
takže? Žeby to bola naozaj dokonale okopírovaná Nokia od číňankov?
-
Arkaz
Addict
Stale to vyzera tak ze to je cinsky smejd. Posli foto toho menu a hned budeme vedeit povedat. Ak ti ju nenajde Nokia PC suite resp origo soft od nokie tak je to 100% cina.
Kod #*92702689# funguje len na originalnych Nokia mobiloch. Takze pravdepodobne sa jedna o cinsky smejd.
Este sa pozri na bateriu:
Este sa pozri na bateriu:
Návod na overenie pravosti batérií Nokia. Hologram na overenie pravosti
1. Pri pohľade na holografický štítok by ste mali z jedného uhla vidieť symbol spojených rúk Nokia a pri pohľade z
iného uhla logo Nokia Original Enhancements.
2. Pri nakláňaní hologramu doľava, doprava, nadol a nahor by ste mali postupne na jednotlivých stranách
vidieť 1, 2, 3, resp. 4 bodky