Datart - vratenie tovaru
Datart - vratenie tovaru
zdravim, zakupil som si v predajni Datart dna 29.2 2012 MP3 prehravac a chcel by som ho vratit, mam komplet krabicu ako bola, prehravac nie je nijako poskodeny, ani skrabanec - akurat chyba ta folia /ktora tam aj tak nedrzala/ na displeji. myslite, ze ho mozem vratit? vobec mi nesedi.
-
Grim
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Re: Datart - vratenie tovaru
...asi ťažko...žiadny zákon im neprikazuje vziať tovar späť...je iba na ich dobrej vôli, či by ti za neho vrátili peniaze (o čom veľmi pochybujem) alebo na protiúčet predali niečo iné...
Ako píše Grim, ale vyskúšaj, nemáš čo stratiť.. tieto veľké reťazce niekedy zoberú tovar späť, ale miesto peňazí Ti dajú poukážku v cene vráteného tovaru, ktorú môžeš použiť iba na nákup u nich. Mám to odskúšané v Exisporte a Baumaxe.

skús teoreticky by to mohli vziať vracal som myšku v Datarte a bez problémov po 4 dňoch od kúpi mi vrátili peniaze do ruky.
dakujem, dnes tam zbehnem. ono ano, prehravac som uz pouzival, no nabehane moze mat tak max. hodinu a pol, aj to som teraz prehnal.. suchatka som nepouzival ich, ale svoje, cize vlastne cele ich prislusenstvo je v takom baleni, ako som ho dostal aj ja. az teda na to, ze mi chyba ta mala folia na displeji, ktora sa tak nejako sama lupala dole.
Ja som vracal v Nayku a v pohode, ale musel som kupit tovar v tej cene.