Priateľka :/

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
janooo
Amateur
Amateur

Priateľka :/

Príspevok od používateľa janooo »

Ahojte, takže zajtra má prísť ku mne priateľka (ktorá ešte primne DOMA nikdy nebola), chodíme spolu už 2 mesiace (nie je moja prvá!) a my sme už asi 2 týždne dohodnútý že príde kumne domov a pozrieme nejaké filmy atd., a sme dohodnutý na zajtra (pondelok) a mám taký problém že ona bola týždeň preč, takže som sňou nebol presne týžden a vrátila sa predvčerom a odvtedy je úplne iná. Pred tým než bola preč bola úplne ale úplne v pohode čo sa týka aj keď sme boli spolu niekde vonku a aj na FB :D .. Proste predtým sa veľmi tešila že príde kumne, že budeme spolu a chcela aby sme boli spolu celý deň (zajtra) a že každý deň sa budeme takto "navštevovať".. no a teraz keď som sňou tak jej to je akoby všetko jedno, dneska povedala že stačí keď príde len na také 3 hodiny... Viem že je to čudné.. a takže sa chcem spýtať že keď zajtra príde a bude takáto tak čo mam robit?? mam sa jej dáko "vnucovať" alebo čo??

PS - mám 15
audiotrack
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: Priateľka :/

Príspevok od používateľa audiotrack »

nastav na budiku tri hodiny a ked zazvoni tak ju vyhod
pinco
Darca
Darca

Príspevok od používateľa pinco »

si jej mal rovno povedať, že ak sa mieni takto správať, tak ani sa nemusí obťažovať chodiť. A keď nie toto, tak potom to, čo píše audio.
janooo
Amateur
Amateur

No ja som sa jej povedal že: ,, Ak nechces prísť tak nasilu nemusíš, ja ťa nútiť nebudem..." a ona mi odpovedala že príde rada ... ale neviem nezdalo sa mi to dáke úprimné..
Audio - mám ju moc rád na to aby som ju vyhodil :D
test
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa test »

Mozno pojde aj sama ked ten budik zazvoni. Ani jej nemusis nic povedat.
pinco
Darca
Darca

Príspevok od používateľa pinco »

Niečo za tým isto bude, prečo chce prísť len na chvíľku. Týmto ti nechcem dať chrobáka do hlavy. Zase je to všetko o komunikácií, spýtaj sa jej, prečo neostane dlhšie. Ak ti nebude chcieť povedať nič, tak ju proste nenúť. Príde na chvíľu, pôjde domov a basta. A možno nakoniec sa jej u teba zapáči a ostane aj na noc.
M4jk1:-)
Professional
Professional

Príspevok od používateľa M4jk1:-) »

fuha 15 mas to bude bum bum
janooo
Amateur
Amateur

No len ja stále nechápem prečo sa tak veľmi zmenila za ten týždeň.. ináč ešte som chcel doplniť že to bola na lyžiarskom, samozrejme ma tam nepodviedla s iným, pretože nemala veľmi ským :D.. lenže cez ten týžden sme si normalne volali,písali atd.. Konkrétne v utorok (minulý týždeň) mi normálne napísala že jej chýbam a že sa už teší na pondelok, samozrejme mňa to veľmi potešilo, lenže v štvrtok a piatok mi nič takéto "pekné" nenápísala, dokonca ma ani neprezvonila a od vtedy je dosť iná :/
Bushido
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Bushido »

Lyžiarsky :) ? Alkohol, návštevy na izbách, opité decká... Určite sa ti neprizná, že ťa podviedla, ale na lyžiarske sa chodí zabaviť... Tieto decká tam nechodia lyžovať :D
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

3 hodiny je dosť dlhá doba na to, aby si sa to stihol spýtať JEJ
janooo
Amateur
Amateur

Bushido - Mal som tam najlepšieho kamaráta a ten ma dneska uistil že nič také sa tam nestalo, samozrejme mu verím a itak tam boli len chlapci z našej školy, čo nieje bohviečo :D ...

A ešte sa vás chcem spýtať, už teraz mám nenormálny stres pred jej návštevou, jak sa mám chovať keď príde kumne??
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

budeš mať doma rodičov, alebo budete sami?
janooo
Amateur
Amateur

Sami.. preto sa tak na to veľmi teším, lebo sme sa dohodli že keď budem sám tak príde, zo začiatku sa veľmi tešila, vkuse mi písala že sa nevie dočkať, a teraz nič :/
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

No tak sa asi zlakla. Máte 15, čo je na randenie dosť málo a ešte o vzťahoch nič neviete. K tomu ste spolu 2 mesiace, čo je smiešne krátko. A teraz má prísť k chalanovi ktorý je v puberte a lomcujú ním hormóny s tým, že nikoho nemá doma. Radšej na ňu netlač a zober tie tri hodiny. Keď sa budete poznať lepšie, tak bude aj viac hodín
janooo
Amateur
Amateur

Audio - No podľa mňa ona o mne vie že niesom taký že ju hneď pretiahnem ako príde :D .. podľa mňa som sa jej proste "prestal páčiť" .. môže to byť aj v tom?? :/
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Jasné že ju nepretiahneš, veď si rovnako zbabelý ako ona. Máš rovnako stres z tej návštevy, tak prečo by ho nemohla mať aj ona?
janooo
Amateur
Amateur

No podľa mňa ona veľký stres nemá, kedže už mala priateľa a v pohode sa navštevovali, lenže ja som tiež mal iné priateľky okrem nej, lenže to nebolo také "vážne" ako teraz že príde ku mne domov, takže mám veľmi veľký stres... určite sa niekdo nájde čo bol tiež v podobnej situacii, pls mohli by ste mi poradiť čo ste v takej chvíli robili?? pls :?
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

stres pred prvou návštevou je vždy. Či máš 15, či máš 25. Či je to prvý vzťah, či si ich mal 10. Je to proste prvá návšteva priateľky ktorá u teba ešte nebola. Je jedno že u teba bolo 10 iných žien, ale ona nie. Takže stres vôbec nerieš. Teda.. rieš ho iba to takej roviny, že si môžeš byť istý, že je rovnako vyklepaná ako ty, ak nie viac. A aby som teda skúsil odpovedať aj na tú otázku ako sa chovať: buď taký ako si vždy. Nepretváraj sa. Využi výhodu domáceho prostredia. Môžeš si pripraviť hudbu, môžeš pripraviť pohostenie, môžeš poupratovať.. to sú všetko detaily ktoré žena vie oceniť. Keď príde tak sa trošku porozprávajte na rôzne témy (určite nie na tému prečo "opadli" jej city lebo sa bude cítiť nepríjemne) aby sa trošku upokojila a udomácnila. Sprav jej čaj alebo ponúkni niečo iné. Určite na ňu nechoď s alkoholom. Po chvíle kecania si pustite ten film a keď skončí tak uvidíš či pôjde domov alebo bude chceť ešte chvíľu ostať.
Filipito
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Filipito »

V 15 hovoriť niečo o vážnom vzťahu je veeľmi skoro :)
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Filipito napísal:V 15 hovoriť niečo o vážnom vzťahu je veeľmi skoro :)
v 15 rokoch po 2 mesiacoch :)
Napísať odpoveď