ináč pls nezamknite túto tému
Priateľka :/
Re: Priateľka :/
No ten "vážny" vzťah som myslel tak že ešte nikdy som nemal priateľku viac než 2 mesiace a ešte nikdy žiadna nešla kumne domov..
rád vám zajtra prezradím ako to dopadlo 
Mňa dosť prekvapuje, že v 15tich má za sebou už viacero vzťahov,žien. Hold doba sa nejako mení, prednedávnom volali moju 11 ročnú sestru piť..
Správaj sa normálne, daj si nejaké antistresové cvičenie, sprav jej príjemnú atmosféru a možno sa dozvieš všetko. Nevšimol som si vek dievčaťa, ale zrejme bude na tom tak ako ty, a tých 15, je na vzťah nie moc najlepších. Značná náladovosť.
Držím palce
Správaj sa normálne, daj si nejaké antistresové cvičenie, sprav jej príjemnú atmosféru a možno sa dozvieš všetko. Nevšimol som si vek dievčaťa, ale zrejme bude na tom tak ako ty, a tých 15, je na vzťah nie moc najlepších. Značná náladovosť.
Držím palce
Áno ona má taktiež 15... No to je teraz taká doba že už aj 11-ročný pijú, čo je dosť smutné..
To za vasich mladych cias nebyvalo..co? 
Mate 15,ste spolu len chvilu,jej nalada sa meni ako pocasie a kto vie co sa jej za ten cas stalo.Porozpravaj sa s nou a opytaj sa jej rovno na to ci sa nieco stalo alebo ci jej nieco vadi.
Ako to dopadlo?
Nakoniec neprišla
vyhovorila sa že išla na prechádzku s celou rodinou do lesa
.. ach 
-
TommyHot
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Mas 15, ona ma 15. Viac k tomu nie je co dodat
Ale predsa len, ak si myslis, ze sa 15tka bude spravat ako 25 rocna zena, ktora by uz ako tak mohla vediet co chce od zivota, tak sa mylis
15ka ta jednu chvilu chce potrtkat a o 10 minut ta uz nechce ani vidiet. Tak to je a nic s tym nespravis.
Možno budem za hlupáka ale moja rada je sa čo najskôr rozísť, neviem či už je na strednej alebo ešte len pôjde, ale ver že to dievča sa zmení na nepoznanie, každá sa zmení... a čo čakáš od takeho vzťahu, mal som spolužiakov ktorý mali od nejakých 15 tich vzťahy a ani jeden nevydržal do konca strednej, potom sa budeš len zbytočne trápiť a podobne, len vo filmoch to funguje tak, že sa raz "zalubis" a vydrží vám to do konca života...
Radsej sa venuj priateľom a uzivaj si slobodu kym môžeš
Radsej sa venuj priateľom a uzivaj si slobodu kym môžeš
poznam pripad kamosovich rodicov co su od 15tich spolu doteraz... dalej jedna dievcina s chalanom asi od 12tich alebo 13 a maju 16 vsetko je mozne
-
audiotrack
VIP
- Kontaktovať používateľa:
tiež poznám dva prípady. Obaja si našli baby už na začiatku strednej a sú spolu stále. V jednom prípade je to 9 rokov, v druhom okolo 8
Výnimka sa nájde 
Nič nie je nemožné. Nepravdepodobné áno, ale nie nemožné.
Nepride inokedy alebo k nej nejdes ty? Rozpraval si sa s nou o tom?
Bože, po 2 mesiacoch mala ísť k tebe že si bol sám doma? Sa jej ani nedivím že sa z toho nejako vykrútila
Žiješ v romantickom filme, si myslíš že stačí 10 minút spolu, a po reklame budete už spolu spávať