knihy

Ak neviete kam zaradiť Váš príspevok, použite túto kategóriu...
crank139
Medium Star
Medium Star

knihy

Príspevok od používateľa crank139 »

zdar poznate nejake knihy alebo mi neviete poradit nejake ktore mi pomozu zo stredoskolskym ucivom z matik fyziky a informy, ale mam na mysli knihy kde je vysvetleniee co ako sa robi a ako sa napr ta matika pocita nie len nejake zbierkyy uloh z vysledkami , dufam ze ste mi porozumeli velmi mi tym pomozete ... ako napr
http://www.martinus.sk/?uItem=15666
je to dobra kniha ? lebo niesu k tomu ziadny podrobnejsi popis ani nic dik
Bobr
Guru
Guru
Používateľov profilový obrázok

Re: knihy

Príspevok od používateľa Bobr »

A ty mas problem so zrakom??? :smt098

O knihe
• učebnica určená pre prípravu na maturitu a na prijímacie skúšky na vysoké školy
• obsahuje celé stredoškolské učivo, napr. logiku, geometriu, kombinatoriku, všetky typy rovníc a nerovníc, problematiku výrazov a funkcií atd.
• kniha je prehľadne spracovaná do 38 kapitol, ktoré sú členené na menšie podkapitoly
• grafické odlíšenie hlavného textu od doplňujúcich poznámok podporuje ľahkú orientáciu v texte
• každá kapitola je doplnená vzorovými riešenými príkladmi, ktoré pomôžu pri riešení konkrétnych matematických úloh
• publikácia je určená študentom stredných škôl, ktorí ju využijú počas celého stredoškolského štúd

Podrobnosti
Počet strán: 224 strán
Väzba: brožovaná väzba
Rozmer: 170×240 mm
Hmotnosť: 390 g
Jazyk: slovenský jazyk
ISBN: 8089160018
Rok vydania: 2004
Naše katalógové číslo: 15666
crank139
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa crank139 »

ja som mal na mysli ze ci su to len zbierky uloh alebo knihy kde su vsetko postupy a vysvetlivky preco co sa ako pocita ...
Bobr
Guru
Guru
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Bobr »

"každá kapitola je doplnená vzorovými riešenými príkladmi, ktoré pomôžu pri riešení konkrétnych matematických úloh"

ked ti toto nestaci, chod do obchodu a pozri sa
Napísať odpoveď