Prehranie ts formátu
Prehranie ts formátu
Nechal som včera nahrať zo satelitu asi hodinu programu z tv joj. No keď som to dnes pustil tak to na satelite ide sekane a pc mi ten formát ani len nechce otvoriť. Neviete kde je problém?
Re: Prehranie ts formátu
Neviem na čo nahrávaš či na externy hdd alebo usb to je jedno,tam kde si to dal nahravat skopíruj si to do pc.Potom si stiahni tento program vola sa Dvr converter http://www.uloz.to/xUbRf1T/dvr-converter-zip .Na prvom obrázku vídíš ten program daj open a potom si vyber kde maš ten subor nahravany a daj si to uložit na plochu.Budeš to mat v formate ts,ktorý by ti mal vindows media pleyer v pohode otvorit.A to je všetko 
Má niekto ešte nejaký iný nápad lebo ten katov nefunguje.
Kód: Vybrať všetko
TS je transport stream. Můžeš použít ProjectX na oddělení obrazu a zvuku a to pak zpracovat do mpeg4. http://forum.zive.sk/viewtopic.php?f=939&t=1068562
alebo
http://forum.slunecnice.cz/index.php?topic=453.0 (vid posledny prispevok v diskusii)
na googli je toho dost....
VLC player otvori a prehra .ts v pohode.
No zrejme môj ts formát nejak nezvláda.k6 napísal:VLC player otvori a prehra .ts v pohode.
A h.olub ten prvý odkaz som už preštudoval skôr a nič nefungovalo ale tak skúsim ešte ten druhy prečítať.
To je zvlastne, joj ide na satelite v standardnom MPEG2 s MPEG-L2 zvukom (teda pokial sa bavime o skylinku). Na MPEG2 nieje nic, s cim by si VLC neporadilo. Skus cez program tsMuxer demuxovat video z .ts na samostatny stream a ten skus pustit. Zacinam mat podozrenie skor na to, ze ten satelit bud chybne do suboru zapisuje, alebo nieco v tom zmysle.
-
Ryan Giggs
VIP
Nie je ta nahravka nahodou kodovana? Co je to za satelit?
Ryan este som nezazil, ze by stb ukladal nahravku v "zakodovanej" podobe. Ved to by stacilo aby zmenily keys z noci na rano a nahravka by bola nefunkcna. To si neviem realne predstavit a fakt by ma udivilo, keby toto nejaky vyrobca riesil takto.
-
vladenko007
VIP
Včera som bol v Swane a vraveli mi nahravanie cez box napríklad cez satelit skylink alebo aj ine spoločnosti sú nahravky kodovane a nejdú prehrať v PC. Ďalej vraveli že takáto nahravka ktorá sa dá prehrať teda len v boxe je ešte opatrená časovým kódom a dá sa prehrávať iba po dobu jedného roka a potom ju proste už nespustíš ani v boxe.
Neviem pre ktoré všetky spoločnosti toto plati ale viem určite že nahravanie na kluč cez DVB-T normalne ide prehrať aj v PC alebo trebars konvertovať na čokolvek.
//autoeditácia príspevku (06 Mar 2012, 15:47)
Alebo aby sme vylúčili chybu z tvojej strany. Skús nahrať cca 1 minutku nakopíruj to do pc a napríklad upni to na ulozto.sk a daj sem odkaz. pozriem sa na to.
Neviem pre ktoré všetky spoločnosti toto plati ale viem určite že nahravanie na kluč cez DVB-T normalne ide prehrať aj v PC alebo trebars konvertovať na čokolvek.
//autoeditácia príspevku (06 Mar 2012, 15:47)
Alebo aby sme vylúčili chybu z tvojej strany. Skús nahrať cca 1 minutku nakopíruj to do pc a napríklad upni to na ulozto.sk a daj sem odkaz. pozriem sa na to.
Takže nie je šanca spustiť to na pc? Ono by mi to ani tak nevadilo že to na pc nepôjde lebo som to plánoval pozerať na satelite ale ani ten to nedokázal prehrať. Ako som už spomínal tak to šlo sekane. Neskôr skúsim niečo nahrať a keď to nepôjde tak vám to pošlem.
Možno taká otázka nemôže byť problém v tom že kľuč ma pomalé zapisovanie?
A je to Anoconda HD a karta skylink keď vám to náhodou pomôže.
Možno taká otázka nemôže byť problém v tom že kľuč ma pomalé zapisovanie?
A je to Anoconda HD a karta skylink keď vám to náhodou pomôže.
-
Ryan Giggs
VIP
Podľa novych nariadeni EU, už väčšina pristrojov musi nahravky kodovať. Je to kvôli ochrane autorskych prav. Napr. všetky nove TV, ktore vedia nahravať (na značke nezaleži) nahravky koduju a neprehraš to nikde iba na tom konkretnom tv, na ktorom si to nahral. To bola zakladna podmienka, ktoru museli vyrobcovia splniť aby mohli taku funkciu vôbec do tv napchať.k6 napísal:Ryan este som nezazil, ze by stb ukladal nahravku v "zakodovanej" podobe. Ved to by stacilo aby zmenily keys z noci na rano a nahravka by bola nefunkcna. To si neviem realne predstavit a fakt by ma udivilo, keby toto nejaky vyrobca riesil takto.
Anaconda je ale staši stb, ten by kodovať nahravky nemal.
-
justin1976
Novice
zdravim ja mam alma s2100 kdo mi poradi,,nahrate subory v pc mi neotvara,ale s volnych programoch ano,,zrejme su kodovane,je nieco co by sa dalo stym urobit,,prosim poradte..
vitaj na fore
format suboru? *.ts?
format suboru? *.ts?
-
justin1976
Novice
ano je to ts co ine,,teraz tie nove sat,,nahravaju tusim len ts formate,,,a jeto codovane,,,skus sa mi ozvat na deep76pokec.sk.,lebo ja tu moc nechodim,,ked vies stym nieco urobit porad,,,ked sa da dik..
Pokiaľ viem , tak Skylink tú technológiu Irdeto Surf-Lock pozastavil alebo žeby ju znovu zaviedli ? Ja zatiaľ čo nahrávam z kódovaných programov , tak sa dá všetko prehrať aj po pár mesiacoch. Ale ja mám Cryptoworks - CSLink ...
Tá nahrávka môže byť aj chybná. Dá sa opraviť. Otvor ju v programe PVAStrumento a stlač make ps
http://www.offeryn.de/pvas_2_1.htm
Tá nahrávka môže byť aj chybná. Dá sa opraviť. Otvor ju v programe PVAStrumento a stlač make ps
http://www.offeryn.de/pvas_2_1.htm
Ahojte, dlhodobo hladam satelitny prijimac DVD-S2 ktory uklada zaznam v nekodovanej podobe (system irdeto)
Existuje vobec taketo riesenie?
Nakolko hladam toto riesenie pre rodicov aby vymenili video a satelit a nahravali na hdd s moznostou editacie na pc.
Ale vidim to zatial len na utopiu... a to video im ostane asi vecne
nahravanie v kodevej podobe sa nerata pretoze nahravky su do roka nepouzitelne a nie je ich mozne pozriet na inom zariadeni
dakujem za rady
Existuje vobec taketo riesenie?
Nakolko hladam toto riesenie pre rodicov aby vymenili video a satelit a nahravali na hdd s moznostou editacie na pc.
Ale vidim to zatial len na utopiu... a to video im ostane asi vecne
nahravanie v kodevej podobe sa nerata pretoze nahravky su do roka nepouzitelne a nie je ich mozne pozriet na inom zariadeni
dakujem za rady