kedze mam aktivovane mobilne data tak chcel by som to pomocou WiFi vyuzivat na notebooku. Na mojom telefone aktivujem paketove data , spustim zdielanie WiFi siete a cez notebook sa pripojim na moj mobil. Signal mam sice plny len internet mi nejde. Ked pingnem z notebooku telefon tak mi vypise "Request timed out". Kde moze byt chyba ? Vdaka
WiFi Tethering - Samsung Galaxy ACE
WiFi Tethering - Samsung Galaxy ACE
Zdravim,
kedze mam aktivovane mobilne data tak chcel by som to pomocou WiFi vyuzivat na notebooku. Na mojom telefone aktivujem paketove data , spustim zdielanie WiFi siete a cez notebook sa pripojim na moj mobil. Signal mam sice plny len internet mi nejde. Ked pingnem z notebooku telefon tak mi vypise "Request timed out". Kde moze byt chyba ? Vdaka
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
Re: WiFi Tethering - Samsung Galaxy ACE
Problem by som videl v IP adresach, v nastaveni povol zrejme DHCP pre siet, ako pocitac, tak mobil.
Kde to nastavim v mobile aj v NB ? 
-
hojko
Site Admin
V pocitaci v nastaveni sieti, k mobilu si pozri manual.
V mobile to nemam kde nastavit, kedze tam si mozem vybrat len nazov siete/heslo/sifrovanie... :X
-
hojko
Site Admin
Tak potom to je zrejme prednastavene na DHCP. Treba to nastavit len v PC za predpokladu, ze by si mal nastavenu pevnu IP. Ako si potom ale pingoval telefon, vedel si IP v ramci siete medzi telefonom a PC???
Napojil som sa z NB na telefon, v NB mi pisalo, ze som napojeny (signal plny, aj pristup na internet bol, teraz tam mam vykricnik zevraj pristup na net nieje ) tak som to skusil pingnut.hojko napísal:Tak potom to je zrejme prednastavene na DHCP. Treba to nastavit len v PC za predpokladu, ze by si mal nastavenu pevnu IP. Ako si potom ale pingoval telefon, vedel si IP v ramci siete medzi telefonom a PC???
Skusil si pingnut co? Mobil z notebooku, odkial si poznal ip adresu telefonu? DNS servre mas nastavene na notebooku?
Pingol som www.google.sk . IP telefonu neviem...
Skus ping na ip adresu, napriklad hojkom.com servera je 86.110.225.249 a uvidis.
To iste vypisuje...
Tak potom to nemas korektne nastaven alebo spojene. Nieco je zle, skus len vytvorit siet a zdielat internrt, nenastavuj ziadne zabezpecenie, potom sa skus pripojit a pozri si nastavenie wifi v notebooku, daj si vlastnosti siete alebo tcp/ip a pozri aku mas pridlenu ip, branu, masku aj dns.
Presne toto som spravil co si mi napisal, v prilohe mas info.
BTW:Ten isty problem mam s telefonom HTC Desire S.
//autoeditácia príspevku (19 Feb 2012, 17:59)
Parada... Uz to ide, trebalo zmenit v nastaveniach aby som sa nepripaja cez orange wap ale cez orangeinternet. Diky moc
BTW:Ten isty problem mam s telefonom HTC Desire S.
//autoeditácia príspevku (19 Feb 2012, 17:59)
Parada... Uz to ide, trebalo zmenit v nastaveniach aby som sa nepripaja cez orange wap ale cez orangeinternet. Diky moc
Mam Samsung galaxy ace a mam ten isty problem chcem jednu informaciu pripojenie cez wifi tethering telefon + ND ti uz funguje?
Vdaka.
Vdaka.