disky
-
evilbanana
Medium Star
disky
ahoj,nainstaloval som win 7 nainstalov som ho na D tam mam 280 gb cca na c mam len 20 gb viete mi poradit ako to otocim a na C dam 280 gb xD tak 20?
-
evilbanana
Medium Star
Re: disky
Diki moc robil som to po prvy krat no teraz mam zasadnejsi problem,skusal som nainstalovat win na D na ktorom aj je lenze som si neuvedomil ze teraz mam win na oboch aj na C aj na D ako by som ten jeden odstranil ?
-
evilbanana
Medium Star
dik chalani,ja mam win 7 vlozim do mechaniky otvorim cez tento pc mechaniku a spustim instalaciu. nikde velkost nevyberam a cez toho spravcu disku neslo C zvacsit ale len zmensit,aktualne formatujem D zbavim sa druheho winu a necham ten na C len to rozsirenie.. to mi nejde
-
evilbanana
Medium Star
aha,takze musim nastavit bootovanie,dik no snad sa formatom D zbavim druheho vinu kedtak dam vediet
-
evilbanana
Medium Star
Takze viac sa v tom rypat nebudem necham to tak sice mi to lezie na nervy no nemam na to vedomosti,windows na D je uz nefunkcny neda sa spustit lebo sa sformatoval spolu s diskom len pri starte pc mi ho dava stale na vyber.. Da sa nejak odstranit tato moznost z windowsu ktory mi slape na C?? nechcem to robit cez bios pretoze mi to nejde-kedze to neovladam
A davam k+ dik borci za vsetko
A davam k+ dik borci za vsetko
-
evilbanana
Medium Star
O data mi vobec nejde to mi je jedno len ide o to ze nastavim cez bios prve CD druhe tam je hdd -sata
ulozim spustim pise mi ze ide instalovat win ,potom sa zacne nacitavat win a hodi mi modru obrazovku ako keby sa isiel win instalovat len mi nic nerobi,preto som win instaloval system uz a nie bootovanim
ulozim spustim pise mi ze ide instalovat win ,potom sa zacne nacitavat win a hodi mi modru obrazovku ako keby sa isiel win instalovat len mi nic nerobi,preto som win instaloval system uz a nie bootovanim
-
evilbanana
Medium Star
2 neviem co to s tym suvisi ale pokial som instaloval hentak xp nebolo problemu sedmicka mi nejde cez boot ale iba cez win.asi to nebudem riesit a zavolam znameho ci mi na to nepride pozriet.Riesim to len kvoli tomu lebo mam system na C kde mam len 10 gb volne a vsetko co je na ploche mi odobera miesto aj ked instalujem vsetko do D
-
evilbanana
Medium Star
Pre kazdeho s mojim problemom !!! odstranite to velmi jednoducho! http://www.recipester.org/Recipe:Use_Ms ... 7_27041404