Hotel Paradise

Čo beží v kine, rádiu, tv...?
test
Hardcore addict
Hardcore addict
Používateľov profilový obrázok

Hotel Paradise

Príspevok od používateľa test »

Co hovorite na novu reality show Hotel Paradise, ktoru vysiela Joj a Prima?

Podla mna toto bude z tych najvacsich odpadov z podobnych show ake sme kedy pozerali. Chapem, ze sledovanost to mat bude, lebo Jojka tomu robila dlhodobu reklamu, nasadili to po Panelaku, ine stanice neponukaju nic konkurencne a vyber zien pre show je z pohladu muzskeho divaka atraktivny.

Vyber postav je jasny - vzhlad a vyrecnost. Muzi su pre damske oko urcite pohladni, zeny su tamtiez dobre je..telne. Inteligenciou tam prekvitaju asi len kameramani, pretoze tie slepacie reci sa od zien a nieco podobne aj od muzov sa pocuvat neda. Predpokladam, ze sa to tam casom zvrhne na eroticke sceny, ktore pojdu odvysielat po desiatej hodine vecer a vsetkym muzom pri telke budu stat bakule.

Tento format relacie je hnus, tolko vyvrhelov v jednej relacii som dlho nevidel. Fuj!
Bobr
Guru
Guru

Re: Hotel Paradise

Príspevok od používateľa Bobr »

Z uputavok ktore bezali na hnoJ-ke, viem ze to pozerat nebudem. V poslednom case ma zrovna taketo uputavky presviedcaju, ze TV je lepsie nezapinat, ked tak mozno animal planet, discovery, viasat alebo podobne. Uroven SVK programov, relacii a "sou" je naozaj velmi nizka. :psssst:
Slayerik
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa Slayerik »

mi príde zvláštne že je táto téma v časti fóra "Kultúra" keď to nemá ani absolútne žiadnu úroveň. Naschvál vyberané typy ľudí aby si nesadli, o ostatnom škoda hovoriť, ale tak 50% Slovenska to bude žrať a debatovať o tom na každom rohu, podobne jak farma.
brm
Darca
Darca

Príspevok od používateľa brm »

test napísal:Tento format relacie je hnus, tolko vyvrhelov v jednej relacii som dlho nevidel. Fuj!
A prečo si teda vôbec zakladal túto tému? A ja tiež blbec, prečo tu vôbec prispievam? :D

Tieto realitky sledujem minimálne, občas kvôli kamarátke "musím", ale aj tak mám pocit, že väčší odpad ako minuloročná EleoNóra to už snáď nebude... ;)
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa p4ra »

test napísal:vyber zien pre show je z pohladu muzskeho divaka atraktivny.

zeny su tamtiez dobre je..telne

vsetkym muzom pri telke budu stat bakule.
Ja som bud slepy alebo nemam vobec vkus, ale mne ani jedna z tych zien nevyzera dobre, ci atraktivne. Ale to je asi otazkou vkusu. Dokazem ocenit aj pekneho chlapa, ale v tomto pripade tiez nie.

Pozeral som to par minut, teda mozno aj hodinu, ale vobec ma to nejako extra nezaujalo, ze som pri tom zaspal.. Predpokladam, ze este si to pozriem, lebo uniknut sa tomu neda, asi ani zvedavost neprekonam, ale ze by som si na to mal vyhradit kazdy vecer cas, tak to nie.

Mna len zaujima, co si rodicia myslia o tych svojich detoch, ktore sa tam otrcaju..
lekoklatik
VIP
VIP

Príspevok od používateľa lekoklatik »

Úplne som na hentoto zabudol.
Bol som veľmi zvedavý o čo pôjde ale po zhliadnutí prvých minút som si povedal že je to pi***** a dúfam že sem budete hádzať nejaké zaujímavé info a videá. Inak ma to teda nezaujalo. Najnormálnejšie vyzerajúca mi prišla tá Diana(?) čierne vlasy, červený rúž no a z drevorúbačov asi ten Matej. Inak mi to príde ako celkom slušný Trololol :D
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa p4ra »

brm napísal:Keď som videl, čo máš doma, ani sa Ti nečudujem.. :D
Hehe, tak ti dakujem. Toto je pekny kompliment, aj ked skor pre moju polovicku, ale potesil aj mna.

No seriozne, tie zeny podla mna nevyzeraju vobec dobre. A to, ze su sliepky k tomu len pridava. :)
Pascalwb
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Pascalwb »

Uz ked tomu zacali robit reklamu som si to kukol na imdb, uz tam to malo nizke hodnotenie + nase Slovenske prevedenie k tomu cize uz to je pomali -10/10. Stale produkuju jeden vacsi odpad za druhym, a stale sa najdu ludia co to pozeraju. Jedinu reality co si kuknem je Amazing Race, to je este normalne.

p4ra: Jak, ze sa to mu uniknut neda? Staci prepnut alebo ani nezapinat TV. A myslim, ze IQ ich rodicov, je na podobnej urovni ako ich, cize asi ich podporuju.
Trussardi
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Trussardi »

p4ra napísal:Ja som bud slepy alebo nemam vobec vkus, ale mne ani jedna z tych zien nevyzera dobre, ci atraktivne.
p4ra ma pravdu... zeny slabota, bakula spi :D

jedine pozitivum mat taky pozemok na tie vecerne party v exotike v peknej vile
pinco
Darca
Darca

Príspevok od používateľa pinco »

Sedel som akurát pri PC a keď som počul, čo tam rozprávala tá blondína, playmate, či čo je to za zrúdu, tak som myslel, že rozbijem televízor. Mať bezdrôtovú myš, tak ju hodím. To je tak nesympatická osoba, akú som dlho nevidel, či už výzorom a najmä správaním. Ja osobne by som sa s ňou na verejnosti neukázal, hanba by ma o zem plieskala. Keby toto bola posledná žena na svete, tak sa radšej uhoním na smrť, ale tohto by som sa ani metrovou palicou nedotkol.

Úplne súhlasím s tým, čo napísal p4ra. Ani jedna mi tam nie je sympatická. Povysávané sliepky a tí nadržaní bujaci tam :roll: Hnus velebnosti! Toľko pretvárky na jednom mieste tu už dlho nebolo.
Trussardi
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Trussardi »

pinco napísal:či čo je to za zrúdu, tak som myslel, že rozbijem televízor.
to si mal pozerat farmu2 aky tam je pripad... mutant so spravanim hupacieho kona roman...
Inssomnya
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa Inssomnya »

úplný odpad, úroveň žiadna, pozerala som to, po polhodine ma to začalo nudiť, tak som si pritom niečo začala tukať do telefonu, potom som to vypla. Vrcholom bola tá playmate, bolo mi z nej úplne zle, je úplne nesympatická, vyjadrovanie hrôzostrašné, jej povýšenosť a namyslenosť priam skrkala z obrazovky televízora. Ostatné ženy keby neboli spečené ako špekačny na ražni, tak by aj boli pekné, postavy majú fajn...ale všetci vieme ako to bude pokračovať hádky, sex, hádky, sex, sex, hádky, sex, to sa dalo zistiť po pár minátach sledovanie, ale to najpodstatnejšie stále neviem, a to čo sa tam bude diať, akým štýlom bude prebiehať to súperenie, kto môže na záver vyhrať atd atd :) 0%
johny29
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa johny29 »

clovek by cakal ze ked su take hlupe, tak budu aspon pekne..
celkovo je to dost nudne
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa t0m4s3 »

Nahodou, rad si pozriem takuto paradnu relaciu. Pozerat sa na bandu dusevnych mrzakov, ktory sa predhanaju v ohovarani toho kto zrovna nie je v miestnosti - zasmejem sa lepsie ako na priemernej komedii.
pinco
Darca
Darca

Príspevok od používateľa pinco »

Včera som to normálne dopozeral až do konca. Ten prekvitajúci debilizmus je ako magnet a s otvorenou hubou a nemým úžasom som nevedel oči od toho odtrhnúť. Presne ako píše t0m4s3, lepšie ako komédia, alebo skôr tragikomédia. Podľa ukážok to dnes vyzerá na dobrú grotesku a Plačková bude plakať. Som zvedavý, čo to bude, ale zároveň sa hanbím, že to sem vôbec píšem.
eaten
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa eaten »

Ja si tiež rád pozriem tento typ relácii a bavím sa na tom dobre. Baví ma pozerať akí s niektorí blbci a ako sa zosmiešňujú. Fakt ako napísal t0m4s3 je to lepšie ako nejaká americká komédia, pretože toto je real. :) Viem že to niektorí môžu považovať za zábavu pod úroveň, ale keď baví tak baví.

Teraz k téme : páči sa mi že sú tam dva dni a už sa všetci ohovárajú, podrážajú ... som zvedavý čo to bude po takom mesiaci :D.
Shwollo
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Shwollo »

eaten napísal:som zvedavý čo to bude po takom mesiaci .
niečo takéto :aasmile23:
Denco
King
King

Príspevok od používateľa Denco »

Keď tá "playmate" otvorila hubu, tak som myslel, že hodím šabľu :smt078
drop
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa drop »

Je to tu :D princeznicka co dava za polievku sa nam zosypala a reve ako decko :lol:
brm
Darca
Darca

Príspevok od používateľa brm »

Denco napísal:Keď tá "playmate" otvorila hubu, tak som myslel, že hodím šabľu :smt078
Vďaka za upozornenie, pre istotu si to nikdy nezapnem.. bo zatiaľ mám o nej celkom dobrú mienku, keďže som ju zatiaľ videl len na fotkách - hlavne na tých v playboyi.. ;)
Napísať odpoveď