Zdravim, ake su podla vas momentalne najlepsie reproduktory do 40-50€ ? ( je mi jasne ze v tej cene asi ziadne niesu dobre, ale tak take v pohode please )
//autoeditácia príspevku (18 Feb 2012, 8:59)
a mozte poradit aj sluchatka do 25€
Cokolvek ine co sa zvukovo vyrovna tymto bude ale drahsie. Napr. Shure SRH240 - trochu vyssi pritlak,
Beyerdynamic DT231 nie su cirkumauralne, no zvukovo fajn. Sennheiser HD 418 - menej kvalitna konstrukcia.
//autoeditácia príspevku (03 Mar 2012, 22:03)
a ktore z tych AKG K 512/K 77/K 512 mk II by si mi odporucil? ja sa do toho totizto nerozumiem .. ale ide mi o to aby hrali von co najmenej, aby basy boli v pohode a samozrejme zvuk tak isto
//autoeditácia príspevku (03 Mar 2012, 22:19)
a este poprosim reproduktory
Priklanam sa ku K512. Za tu cenu velmi dobry zvuk, seriozne podanie basu a hlavne prijemne nosenie. Ja som si ale musel kupit otvorene K514 (nie MKII), lebo v K512 sa mi brutal potili usi (hlavne ked som ich mal dlhsi cas na hlave). Oproti K512 vsak stracaju na base - ale to je dan za otvorenu konstrukciu v ramci cenovej kategorie.
K repro: Tu budem oponovat Ryan-ovi. Osobne preferujem Creative proti Logitechu. Z-523 je navyse mimo rozpoctu (pod 50€ to podla mna nieje zohnatelne). Obecne pri takej cene mam pocit, ze Creative poskytnu sice nizsi vykon, ale relativne vyvazenejsi zvuk s konturnejsimi basmi. Logitech pri lacnejsich repro s basom prilis neexceluje - nafuknuta bublina. Nikdy mi ich zvuk nesedel. Ale je to subjektivne. Co sa tyka vykonu, tak za rovnaku cenu su Logitechy vykonnejsie. Otazne je, co je priorita u Teba. Moj tip: Creative Inspire S2. V alze maju na ne prave zlavu.
K 512 a Ķ77 je zvukovo to iste takze vybrat si mozes podla dizajnu. Rozdiel je len v konstrukcii, kde u K 77 je odolnejsia. Bas je tam kvalitny, ale nejake dunenie ako u lacnych sluchadiel necakaj.
A o co ine akoo pocuvanie zvuku by ti malo so sluchadlami ist? Prave preto ze to chces na hudbu, tak tych 10 eur naviac bysi mal obetovat. Lebo lacnejsie s podobnym zvukom nie su. Vsetko bude hrat horsie, resp. ak bude hrat podobne kvalitne bude drahsie. Vid vyssie. Keby si to chcel len na hry a filmy takje to jedno. Ale na hudbu cim kvalitnejsi, tym lepsie.
Na hudbu sa sluchadla s mikrofonom nehodia, a hlavne pri tej cene to nebude hrať dobre. Mikrofon si kup klopovy, alebo stolovy za par eur. Urobi ti to lepšiu službu.
Fatality sú fajn headset za tú cenu. Mám ich a zahrajú lepšie ako moje reproduktory za 60€ Na hry sú super a nezaostávajú ani v hudbe. Majú dobre bassy, no nie príliž tvrdé. Také akurát.
Na komunikaciu a hry ok, ale na hudbu dobre nie su ani nahodou. Kelimkovy efekt jak svina, deka, zahuhlanost. S normalnymi sluchadlami (napr. tie AKG) sa to porovnat neda. Pokial to ale nemas s cimporovnat, resp. nikdy si nepocul nic lepsie...
Ryan Giggs napísal:Na komunikaciu a hry ok, ale na hudbu dobre nie su ani nahodou. Kelimkovy efekt jak svina, deka, zahuhlanost. S normalnymi sluchadlami (napr. tie AKG) sa to porovnat neda. Pokial to ale nemas s cimporovnat, resp. nikdy si nepocul nic lepsie...
To je možno pravda. Nehovorím, že nie. Neporovnával som ich. Síce mal som kedysi drahšie Koss SB45, ale tieto veľmi nezaostávajú. Aspoň podla môjho názoru. Za tú cenu sú super.