Kde oslaviť 18?
Kde oslaviť 18?
Zdravím,
za taký mesiac oslavujem 18, lenže neviem kde. Doma asi tažko, za prvé fotrovci sa z domu nepohnú, málo miesta a nechcem aby to tu vyzralo ako po apokalypse.
Nechcem to oslavovať v podnikoch ako Sunshine, Azyl, Eden, pi*****, preto hladam dajake "priestory" kde by sa také dačo dalo zorganizovať.
Ludí bude asi 30, max 40, program si asi všetci viete domyslieť (p.s. človeče nehnevaj sa hrať nebudeme), idealny by bol dajaky vätší bungalov, domček zo záhradou alebo take dačo...
Neviete niekto o takom dačom (konkretom) v Bratislave?
resp.
Nejake tipy kde (celkovo)?
za taký mesiac oslavujem 18, lenže neviem kde. Doma asi tažko, za prvé fotrovci sa z domu nepohnú, málo miesta a nechcem aby to tu vyzralo ako po apokalypse.
Nechcem to oslavovať v podnikoch ako Sunshine, Azyl, Eden, pi*****, preto hladam dajake "priestory" kde by sa také dačo dalo zorganizovať.
Ludí bude asi 30, max 40, program si asi všetci viete domyslieť (p.s. človeče nehnevaj sa hrať nebudeme), idealny by bol dajaky vätší bungalov, domček zo záhradou alebo take dačo...
Neviete niekto o takom dačom (konkretom) v Bratislave?
resp.
Nejake tipy kde (celkovo)?
Re: Kde oslaviť 18?
Domček so záhradou alebo bungalov v BA pre také množstvo ľudí, obzvlášt na rozbíjačku pre decka vo veku okolo 18 bude problem.
Riešil by som to formou nejakej chaty (Limbach, Zochova, Jahodnik, ...), stále je tam ale problem s tým, ak by to malo byť na jedeň resp. jednu noc.
Poriešiť to môžte pripadne uzavretou spoločnosťou v nejakom podniku niekde, kde môžte byť do rána a nikoho nebudete rušiť.
Inak z vlastnej skúsenosti ti môžem povedať, že čím menej takéto nárazové akcie organizuješ, tým lepšie sa vydaria.
Riešil by som to formou nejakej chaty (Limbach, Zochova, Jahodnik, ...), stále je tam ale problem s tým, ak by to malo byť na jedeň resp. jednu noc.
Poriešiť to môžte pripadne uzavretou spoločnosťou v nejakom podniku niekde, kde môžte byť do rána a nikoho nebudete rušiť.
Inak z vlastnej skúsenosti ti môžem povedať, že čím menej takéto nárazové akcie organizuješ, tým lepšie sa vydaria.
-
Hellboy248
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
chata niekde pri blave je najlepsia volba
btw, bol som na oslavach pri hrade vo wenome, hore poschodie vzdy rezervovane ..uplne idealne, akurat na 30 ludi nerealne
btw, bol som na oslavach pri hrade vo wenome, hore poschodie vzdy rezervovane ..uplne idealne, akurat na 30 ludi nerealne
Chatove oblasti v okoli BA, by ti mali uplne stacit. Da sa tam vybrat presne to co hladas 
-
Kibo
Hardcore addict
Len dávajte bacha
http://krimi.cas.sk/clanok/218568/tragi ... hatke.html
treba kurit iba vnutro-zilne 
-
spojka13
Darca
to čo spomina kibo, sa stalo tu vedla v obci... poznal som toho chlapca... takže pozor treba davat
je uplne jedno kde, pamatat si to aj tak nebudes 
presne tak budes si hovorit ze to neprezenies a pod ale proste tomu sa neubranis ked budu vsetci chciet pripijat a pod. zo svojej si pamatam asi zhruba prichod a plus minus pol hodku potom 
-
Soviet
Darca
30, 40 ludi..Prepana..Zbytocnost. Mensia partia je povacsine vyhodou, ako milion ludi, ktory su tam aj tak vacsinou zbytocne. Ale tak sto ludi, sto chuti no.
Chat mas v okoli na prenajom dost, tak by som odporucal nieco take. Ale pri tolkych ludoch sa nahladas a cenovo ani nevravim.
Chat mas v okoli na prenajom dost, tak by som odporucal nieco take. Ale pri tolkych ludoch sa nahladas a cenovo ani nevravim.
-
lowmanek
Light Professional
30-40 ludi? Niekto ani na svadbe tolkych nema. Na chatu je to strasne vela...na takychto akciach vela ludi vzdy len uberalo na zabave, takych 10-15, s ktorymi najcastejsie chodis von je ideal 
Zakladateľ témy asi pozeral americké teenagerské filmy a na základe toho si určil tento nezmyselný počet.
Tak to ste ešte takú párty asi nezažili ked hovoríte že to je moc
Ale tiež som za menšie okolo 10. To je autorova vec.
Ja mam bezne na opekacke doma 20 a viac ludi 
My sme na dozvukoch boli asi 30ti a bolo to fakt party hard. Čo som počul tak to bolo skvelé. Skús zistiť, či tam niekde nemáte chaty určené výlučne na dozvukvé akcie a podobne. Táto naša bola práve na to, značne rozbitá a lacná, ale tak to nevadí, nebolo čo rozbiť a čo sme aj rozbili tak to majiteľke nejak nevadilo. Proste chata na ožratie sa. Keď me to mali tu v menšom meste, tak v BA sa také niečo určite nájde..
-
mirak2
Hardcore addict
ked som bol na strednej, tiez sme sa v meste bezne stretavali 20ti a koncilo to pri skupinkovani po 5-6 ludoch..rovnako na dozvukoch...o cs stretavkach ani nehovorim, tam nas bolo aj 50 ale netvorili sme jednu velku grupu, ale vela mensich...to skupinkovanie je nevyhoda, ak sa vam to teraz nezda, tak retrospektivne vam to dojde..cim menej ludi a tebe blizsich, tym lepsie, ver mi, never tym pridrbanym americkym filmom s mega tutti party hard. a uz ked chces mat party velku, aby si si mohol zanotit tak zozen menej ludi a partyujte o to tvrdsie (ocakavam "challenge accepted")