Kolieskové korčule..aké?

O športe...
Peťa
Amateur
Amateur
Používateľov profilový obrázok

Kolieskové korčule..aké?

Príspevok od používateľa Peťa »

Ahojte, neviem či náhodou nepíšem tému, ktorá tu už je, ale ak aj áno, budem rada ak mi pomôžete. Plánujem si kúpiť nové kolieskové korčule a naozaj neviem aké. Kedysi som sa zvykla korčulovať skoro každý deň, ale to je pár rokov dozadu a opäť ma to láka. Myslím si, že keď sa na ne znova postavím, budem to stále vedieť dosť dobre, preto si nemyslím že potrebujem korčule pre začiatočníkov, niečo pre mierne pokročilých a potom mi stačí len dáky čas a budem sa v nich cítiť, ako keby ku mne patrili :D Už som si pobehala mnoho stránok. Myslím si, že korčulovať sa budem takmer každý deň, to znamená rekreačne alebo fitness? Alebo je to to isté ? Nepotrebujem korčule na dáke kúsky, a podobne. Čisto len na korčulovanie sa po rovnom povrchu pár hodin. A jeden háčik je v tom, že by som ich chcela kúpiť cez internet, viem, je tu tá nevýhoda,že ich nevyskúšam, ale to sa dá všetko dáko vybavic :D Veľkosť nohy mám 38, niekedy sedí aj 39. Takže korčule číslo? A ďalej preferujem skôr korčule na viazanie ako na upínanie, alebo oboje. A netuším kolko do nich investovať, cca 100 € by mi nerobil asi problém. Môžete mi sem pohádzať dáke linky alebo teda návrhy? Ďakujem moc 
pippo
Medium Professional
Medium Professional

Re: Kolieskové korčule..aké?

Príspevok od používateľa pippo »

Zamknuté