tv karta- problem na win 7
tv karta- problem na win 7
caute v pc mam tuto tv kartu : http://global.kworld-global.com/main/pr ... =15&flag=1 a problem spociva v tom ze vacsinou nemoze aplikacia Hyper media center ani windows media center naladit ziadny TV kanal (raz mi najde kanaly raz nie) pritom som stiahol a nainstaloval najnovsi ovladac z tejto stranky a ani tak to nejde a ked som pozrel v spravcovi zariadeni tak tam pise ze zariadenie pracuje spravne. Koaxialny kabel je dobre zasunuty. tento problem mam odvtedy ako som preinstaloval windows (predtym som mal XP teraz som dal win 7 Home premium) na XP to slo bez problemov
PS: v nasom okrese este stale funguje analogove kablove vysielanie (MARTICO)
PS: v nasom okrese este stale funguje analogove kablove vysielanie (MARTICO)
Re: tv karta- problem na win 7
analog si dlho neuzijes a DVB-T karty sa daju kupit za par korun v pohode chytam 50 programov na jednu antenku ktora ma rozmery asi 3x10 cm ktoru mam na balkone
este ma napadlo kedze tento problem je iba u sedmicky tak rozmyslam ze ci by nepomohlo keby som nainstaloval verziu ultimate ktora obsahuje aj XP mod?
W7 U nema integrovaný ziaden xp mod iba rezim kompatibility co maju vsetky win 7
//Jakub140 tak sa chytajme za slovicka...
//Jakub140 tak sa chytajme za slovicka...
som to skusal aj cez ten rezim kompatibility a ani to nepomohlo ale ked som zase nahodil xp-cko tak uz stym nemam problem
este by si mohol vyskusat virtual PC ale neviem ako si na tom z RAM
Jak že by nemalpatro16 napísal:W7 U nema ziaden xp mod iba rezim kompatibility co maju vsetky win 7
ked si precitas este raz 1. prispevok zistis ze ma iba W7 home ......
a toto zas pisu na straneke kde si dal odkaz
Overte, či máte spustený systém Windows 7 Professional, Enterprise alebo Ultimate