caute , prosim o radu skusenych uzivatelov ktory maju skusenosti s VW golf a podobne...
jedna sa o auto golf5 1.9 tdi r.v 2005/2006
do 130tisic km.
v akej cenovej relacii sa pohybuje momentalne toto auto? pripadne oplati sa dovoz?
VW GOLF 1.9 TDI
Re: VW GOLF 1.9 TDI
dost vseobecne otazky na to, aby vyzadovali osobnu skusenost s konkretnym modelom, a sice:
-v akej cenovej relacii sa pohybuju? mas konkretne kriteria, natukaj si ich na autobazar.eu a uvidis, v akych cenach sa pohybuju
-detto, ale natukaj si ich napr. na mobile.de
okrem ineho by bolo fajn aj blizsie specifikovat motorizaciu

-v akej cenovej relacii sa pohybuju? mas konkretne kriteria, natukaj si ich na autobazar.eu a uvidis, v akych cenach sa pohybuju
-detto, ale natukaj si ich napr. na mobile.de
okrem ineho by bolo fajn aj blizsie specifikovat motorizaciu
-
drop
Medium Star
- Kontaktovať používateľa:
Takze vyhladal som za teba
rok 2005-2006
vsetky motorizacie TDI
na kilometre sa neorientuj ale na celkovy stav vozidla (da sa pekne stocit)
ceny su od 5900€-10.590€ vseobecne
nepises ci manual/automat
staci natukat autobazar.eu a najdes si tam podla seba.
Zvonku sa da dotiahnut za lepsiu cenu no treba trafit kus. kukni aj mobile.de ale aj v rakusku sa daju podobne zohnat. Co som pre znameho hladal passat 2008 tdi tak tam boli ceny nizsie ako tu len treba priratat cestu, dovoz, znacky.
rok 2005-2006
vsetky motorizacie TDI
na kilometre sa neorientuj ale na celkovy stav vozidla (da sa pekne stocit)
ceny su od 5900€-10.590€ vseobecne
nepises ci manual/automat
staci natukat autobazar.eu a najdes si tam podla seba.
Zvonku sa da dotiahnut za lepsiu cenu no treba trafit kus. kukni aj mobile.de ale aj v rakusku sa daju podobne zohnat. Co som pre znameho hladal passat 2008 tdi tak tam boli ceny nizsie ako tu len treba priratat cestu, dovoz, znacky.
Myslis ze si niekto kupi 1.9TDI na nakupy ? a ze ma len 130.000km ? silno pochybujem,avsak mozem sa mylit, chce to diagnostiku, zmerat lak,previest sa, kuknut zakladne veci ale obzrel by som sa aj po inych modeloch napr. AUDI